sofiprof.

Members
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre sofiprof.

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 02.02.1969

Profile Information

 • Locatia:
  resita
 1. In alta ordine de idei sau ”in concluzie” se pare ca nu sunteti familiarizat cu practicile angajatorilor romani. Am dedus asta si datorita celor declarate de dvs cum ca va pregatiti sa faceti pasul spre aceasta noua meserie. Un sfat gratuit: aveti mare grija ce semnati si nu acceptati formula : ”lasa ca vedem noi, in functie de cum merge treaba”!!! Sa revenim la sindicat! Ati retinut foarte putin, 10euro cotizatie e infim in raport cu problemele pe care le pot face unui sofer angajatorii. Toate sindicatele practica aceasta metoda de a se intretine si anume cotizatiile membrilor. Nu am sa intru in dezbateri in contradictoriu, e opinia dvs si o respectam. Oricum, in caz de nevoie apelati cu incredere, rezultatele obtinute in infruntarea cu patronatele sunt atuul nostru!!! Mult succes!
 2. Reclama se face pt activitati comerciale in scopul cresterii profitului! Credeam ca avem un scop comun si ca acest site e dedicat soferilor profesionisti cu scopul de ai ajuta, de a aduce la cunostinta colegilor bune si rele din pataniile noastre. Se pare ca m-am inselat, cei care s-au implicat pana acum PRO BONO in rezolvarea problemelor soferuli roman e doar SSDB. Sincer speram la putin ajutor. Se tot vorbea pe aici despre nevoia unui sindicat iar acum cand exista, ”reclama se plateste”. Cat despre ssp-ul, cred ca si-a spalat pacatele, o mare parte din existenta acestui sindicat i se datoreaza. A facut sacrificii, de tot felul, si a pus umarul , nu a stat doeparte, si asta fara sa obtina profit, functia ce o detine e neremunerata.
 3. Ce parere aveti despre Sindicatul Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune ? http://ssdb.drumuri-bune.ro
 4. Nu mai e nimeni care stie ceva mai recent despre VDP? am inteles ca s-au schimbat lucrurile acolo.... ! In bine sau in ”mai rau”?
 5. După cum bine se stie, patronii din occident au deschis firme în țarile foste comuniste pentru facilitățile pe care acestea le oferă,numai că aceste facilități nu durează la nesfârșit.De acea patroni nu angajează șoferi din țările respective,și după ce facilitățiile expiră desfințează firma si înființează alta în altă țară.În felul acesta noi ,șoferii ,dacă avem nemullțumirii sau divergențe nu putem să ne adresăm decăt autorităților din țările respective ,in cazul meu Slovacia,in care bineînțeles nu vom rezolva nimic,din diverse motive. Totuși există posibilitatea recuperării taxelor platite în aceste țări.Dacă aveți informații despre modalitatea în care se poate face aceasta,vă rog postați ,pentru a fi de ajutor.
 6. Dacă stie cineva cum se pot recupera taxele din Slovacia,Estonia,Letonia, etc.
 7. mersi lkw_daniel si mariusdafxf!un inertor pt laptop nu cred ca ar fi o solutie deoarece nu dezvolta suficient amperaj,va fi suprasolicitat si risc sa-l ard.si dupa cum spuneai poate nici nu raceste ...... mariusdafxf,an cautat la adresele pe care le-ai postat, shopmania e in concediu si clubafaceri nu mai are momentan pe stoc.cred ca nu am sa folosesc frigiderul in vara asta.....poate la anul
 8. am un frigider de man, vreau sa-l pun pe turism si nu gasesc niciunde un invertor sau transformator de la 12v la 24v.ma puteti ajuta cu vreo informatie?
 9. un sofer profesionist stie despre ce e vorba cand spui programul masinii!!!!!!daca nu stie .... este vorba despre cele 13 ore sau dupa caz 15ore.programul de lucru zilnic.
 10. astept si eu ziua in care noi romanii vom avea curajul sa fin uniti...suntem o natie de lasi si mamaligi..pacat de tara asta mare dreptate ai ...... cel putin am inceput sa realizam acest lucru........ oare ne vm trzi vreodata???
 11. am comandat un aparat dar nu am primit nici o informatie.am vb la telefon dar inca astept msper sa vina inainte de anul nou!sau daca nu mai aveti ar trebiu sa stiu ,sa nu mai astept a trecut ceva vreme de cand am facut comanda .
 12. Si eu vreau o colega !!!! nu am s-o pun nici sa gateasac nici la munca ...... doar sa am cu cine sa conversez dupa o zi de lucru sau intr=un wickend.....inchisi in cabina......daca e pana in 25 de ani 90-60-90sau chiar mai trecuta putin......ca m-am despartit de soara lui...... stanga.adica m-am cam saturat de ea..... Eu sunt tanar ..frumos [cand sunt singur in parcare]...am 70 de kg[peste greutatea normala].salariul foarte bun [in comparatie cu un somer din tara]si sunt si discret,adica n-am sa spun sotiei ca am o colega si de aia iau mai putini bani......
 13. Poate putina intuitie ar fi de ajutor sau crezi ca ca daca se schimba sistemul de alimentare cu cardul in unul cu stick,de exemplu, statiile de alimentare din europa se vor umple de necunoscatori care asteapta sosire sefului sa-i arate cum se lucreaza cu stickul!?
 14. Multumesc conducerii forumului!!!!
 15. Chestia asta cu furtul din rezervoare e cat se poate de adevarata.Feriti-va de Marsilia e f. periculoasa si ni numai la motorina si la marfa dar si la talharii.