• advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Gongy

Administrators
 • Număr conținut

  1.045
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  32

Gongy last won the day on November 13 2016

Gongy had the most liked content!

4 Urmăritori

Despre Gongy

 • Rang
  Sofer profesionist
 • Dată Naștere 02.11.1959

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Slatina - Olt
 • Varsta:
  55

Vizitatori Recenți Profil

1.410 citiri profil
 1. -Abatere foarte grava. Faci un "certificat de desfasurare a activitatii" pentru perioada de timp lipsa din inregistrarile tahografului, nu ai ce face cu bonul in cazul asta. Daca insepctorul este intelegator, poate incadra abaterea ca find doar "grava", si in acest caz amenda este mai mica.
 2. Incalcari grave : )�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2,5 ore, a perioadei minime de repaus zilnic, atunci cand nu este posibila reducerea acesteia; g)�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2 ore, a perioadei minime de repaus zilnic redus, atunci cand este posibila reducerea acesteia; h)�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2 ore, a perioadei de 9 ore din perioada de repaus zilnic fractionat Peste ce este aici, este considerata abatere foarte grava si tratata ca atare.
 3. Pai ca sa primesti un raspuns corect, trebuie sa specifici tot ce trebuie in intrebare, alfel o sa primesti tot felul de povesti !
 4. Gogule incet cu acceleratia te rog. Pentru cultura ta generala nu l-am avut eu sau altcineva in echipaj, a fost singur pe camion asa ca nu avea cu ce sa incurce . Si da eu am fost cel care l-am dus la aeroport. Eu unul nu inteleg ce vrei sa demonstrezi sau sa arati cu amenintarile alea de mai sus ? Sa inteleg ca ai revenit la meseria de de baza "tapinar" ca altfel nu vad de unde ai avea si topoare ? Un sfat , pana sa faci acuzatii ar fi bine sa vezi cum s-au desfasurat lucrurile, nu sa te arunci cu capul inainte in bazin si fara sa verifici daca are si apa.
 5. Cristi Ene de cand i te numesti si Marculescu, nu mai locuiesti in Pitesti (Prundu) lasule? Am avut grija de tine ca de un copil de gradinita si acum vii si jignesti ?
 6. Domnule Dan Nicolescu, iti poate explica Cri5tian inca un an de acum incolo si tot nu vei intelege. Uite ceva care te va ajuta: http://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/modes/road/social_provisions/doc/trace_explanatory_text_ro.pdf
 7. Ntz. Trebuia sa fii sofer profesionist in primul rand.
 8. Abatere foarte grava. Pe Romania- Diminuarea cu 2 ore sau mai mult a perioadei de repaus zilnic in cazul conducerii in echipaj; 4000-6000 28 de zile calendaristice.
 9. Ord 37/2007 , art: 8 zice asa : hh) nerespectarea obligatiei de a recupera intervalul redus din perioada de repaus saptamanal normal, pana la sfarsitul celei de-a treia saptamani, conform prevederilor art. 8 alin. (6) din Regulamentului (CE) nr. 561/2006. (4000-6000 companie) Legea este una singura .(citeste macar ordonanta 37 ca pe viitor sa nu mai crezi toate bazaconiile
 10. Drepturile şi libertăţile fundamentale

  ARTICOLUL 30

  Libertatea de exprimare

  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

 11. este posibil sa iti restrictionez accesul la acest site, daca te comporti ca un mosier pe mosia lui mama-sa, intelegi ?

 12. poti cu o singura conditie, sa poti justifica cele 28 de zile anterioare !
 13. si nu ti-ai pus intrebarea de ce nu ti-au putut raspunde ? eu am condus un XF105 700000 km si tot nu pot raspunde la intrebarea ta. consumul asta depinde de extrem de multi factori, incat este imposibil de dat un raspuns cat de cat corect.