Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Gongy

Administrators
 • Număr conținut

  1.044
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  34

Gongy last won the day on May 27 2017

Gongy had the most liked content!

4 Urmăritori

Despre Gongy

 • Rang
  Sofer profesionist
 • Dată Naștere 02.11.1959

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Slatina - Olt
 • Varsta:
  55

Vizitatori Recenți Profil

1.905 citiri profil
 1. Inregistrare tahograf

  Mergi cu camionul la un service pentru tahografe, ei pot face asa.
 2. Limite viteza/tahograf

  Sa faca bani !
 3. Demisie cu preaviz

  Sunt doar sofer ca si tine. Noi toti vrem sa fim respectati, dar cand trebuie sa respectam la randul nostru ce facem ?
 4. Demisie cu preaviz

  Nu conteaza. Tu ai trecute in Contractul de munca 5 zile de munca pe saptamana a cate 8 ore. Cand ai semnat ai fost de acord, acum ce faci, o dai la intors ?
 5. Demisie cu preaviz

  20 de zile lucratoare. adica 5 zile pe saptamana !
 6. documente transport pentru camion personal

  Pune mana si citeste, o sa-ti prinda bine la urma( mai ales ca zici ca esti si sofer): http://www.arr.ro/files/legislatie/nationala/0854Bis.pdf
 7. -Abatere foarte grava. Faci un "certificat de desfasurare a activitatii" pentru perioada de timp lipsa din inregistrarile tahografului, nu ai ce face cu bonul in cazul asta. Daca insepctorul este intelegator, poate incadra abaterea ca find doar "grava", si in acest caz amenda este mai mica.
 8. Depasire program

  Incalcari grave : )�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2,5 ore, a perioadei minime de repaus zilnic, atunci cand nu este posibila reducerea acesteia; g)�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2 ore, a perioadei minime de repaus zilnic redus, atunci cand este posibila reducerea acesteia; h)�diminuarea cu o ora sau mai mult, dar mai putin de 2 ore, a perioadei de 9 ore din perioada de repaus zilnic fractionat Peste ce este aici, este considerata abatere foarte grava si tratata ca atare.
 9. Depasire program

  Pai ca sa primesti un raspuns corect, trebuie sa specifici tot ce trebuie in intrebare, alfel o sa primesti tot felul de povesti !
 10. Gogule incet cu acceleratia te rog. Pentru cultura ta generala nu l-am avut eu sau altcineva in echipaj, a fost singur pe camion asa ca nu avea cu ce sa incurce . Si da eu am fost cel care l-am dus la aeroport. Eu unul nu inteleg ce vrei sa demonstrezi sau sa arati cu amenintarile alea de mai sus ? Sa inteleg ca ai revenit la meseria de de baza "tapinar" ca altfel nu vad de unde ai avea si topoare ? Un sfat , pana sa faci acuzatii ar fi bine sa vezi cum s-au desfasurat lucrurile, nu sa te arunci cu capul inainte in bazin si fara sa verifici daca are si apa.
 11. Cristi Ene de cand i te numesti si Marculescu, nu mai locuiesti in Pitesti (Prundu) lasule? Am avut grija de tine ca de un copil de gradinita si acum vii si jignesti ?
 12. Autoutilitara 3.5 t, cu tahograf sau fara

  Domnule Dan Nicolescu, iti poate explica Cri5tian inca un an de acum incolo si tot nu vei intelege. Uite ceva care te va ajuta: http://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/modes/road/social_provisions/doc/trace_explanatory_text_ro.pdf
 13. Atestatul ...o gaselnita

  Ntz. Trebuia sa fii sofer profesionist in primul rand.
 14. SSDB,Drumuri-Bune

×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.