Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

daniboy

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

daniboy a câștigat ziua ultima dată pe August 31 2015

daniboy a avut cel mai apreciat conținut!

Despre daniboy

  • Dată Naștere 05/04/1982

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Barlad Vaslui

Contact Methods

  • Yahoo
    genialdan

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daniboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație Comunitate

  1. La Van Steenbergen nu se respecta programu de lucru nici de condus salariile sant cu o luna in urma,soferul plateste parcarile si taxele de autostrada in Uk gen M6 podu de la Newport si toate astea pe 1700e.Acum mai nou s au bagat romanii nostri la birouri si e bini di tat!!
  2. iti inteleg nemultumirea si totusi avem niste reguli de respectat , pentru comenturi si postari avem topic ''despre firmele de transport''
  3. Uite asa isi mai ia Dunca un elicopter hai sa fie primit saracu de el nu poate sa plateasca mai mult de 2 00 de iepuroi si 600 de ron.
  4. E bine Fabuloasa suma 200 de iepuroi....
  5. Hai sa va spun eu desre ce este vorba cu Donatiro si cursul lor de la Oradea deci eu va spun cum a fost in ianuarie cand am fost acolo in primul rand vorbim despre alta firma de cum ajungeti acolo si anume Italmarco care are ca si obiect de activitate rambursare tva,consultanta financiarapentru investitii in Romaniasi agent de munca temporara singura legatura e ca vine Donati sa ne invete pe noi cum sa mergem cu o masina timpii de odihna smd de pacra soferia sa inventat la broscari deci nu e ca daca va chiama la curs santeti ca si angajati.Pe mine personal m-au plictisit 3 zile vorbind despre nimic lucruri pe care le cunosteam si cand sa vorbim de ceea ce ne durea pe noi cel mai mult adica despre un loc de munca care trebuia sa ni se ofere ne-a trimis acasa despre asta este vorba.In concluzie daca santeti din zona si santeti incepatori mergeti dar in rest nu se merita ca va chetuiti banii degeaba si pierdeti timpul.
  6. Luna asta merg la waberer's pentru proba cu masina personala daca este cineva interesat sa merga si este din zona barlad-bacau vaslui sa imi lase pm si ne auzim la telefon.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.