• advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Danny

Administrators
 • Număr conținut

  790
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  6

Danny last won the day on March 17

Danny had the most liked content!

2 Urmăritori

Despre Danny

 • Rang
  Sofer profesionist
 • Dată Naștere 29.05.1988

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Flensburg, DE
 • Varsta:
  28

Vizitatori Recenți Profil

648 citiri profil
 1. De precizat este faptul ca nemtii nu vor dovada ca ai facut 45-ul la hotel sau eu stiu ... te amendeaza NUMAI daca te prind in fapt, in parcare.
 2. Intradevar, o sa vad daca mai am pe undeva manualele si-o sa le repun .. sper sa nu le fi pierdut
 3. Am rugamintea cand postezi, s-o faci "tot" intr-un singur post. Nu mai face 2, 3 postari consecutive. Daca ai scris si vrei sa completezi ceva, sa adaugi ceva in plus, foloseste butonul de Edit cu incredere. Altfel ... s-ar putea sa fii iar sanctionat si iar sa te superi. Forumul asta are un regulament, care orice comunitate, care atunci cand te inregistrezi trebuie sa-l respecti. Daca nu vrei sa-l respecti, nu te mai inregistrezi. Ca completezi tu datele aiurea si false, nu-i nimic ... mai devreme sau mai tarziu, ne prindem si te sanctionam. Insa cred ca ai fi singurul care completeaza datele cu informatii false... ca, repet, ce ai de pierdut?
 4. Si ce ai de pierdut daca completezi respectivele campuri cu datele adevarate? Te cauta careva pe acasa sau ce, ca nu inteleg? Galati e un oras mare ... in care traiesc multe persoane cu varsta ca a ta. Deci nu vad ... ce e asa mare secret?
 5. Problema ca limita maxima admisa e de 20 db. Peste .. e problema cu autoritatile....
 6. Adica sa nu modifice abonamentele, nu? Pentru ca de exemplu, digi, are acum la ~5 euro, nelimitat minute, nelimitat internet (in limita a50 gb merge bine, dupa 50 gb scade la 128kbps). Daca raman aceleasi abonamente ... ura!
 7. Temporar, inseamna pana la 60 zile, din ce citisem pe internet (nu mai retin siteul). Deci 60 zile sunt suficiente (cel putin pentru mine), care petrec 8 saptamani afara urmate de 4 acasa Ia uite aici ce-am gasit Sursa: https://www.agerpres.ro/economie/2017/01/20/marinescu-ancom-eliminarea-tarifelor-roaming-in-interiorul-ue-va-aduce-beneficii-importante-utilizatorilor-romani-din-15-iunie-19-21-59 Deci au vrut sa limiteze la 90 zile pe an dupa care s-a revenit si s-a garantat ca nu vor fi limite.
 8. http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/money-charges/mobile-roaming-costs/index_ro.htm
 9. Noah, vorbim asa, din auzite? http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/tarifele-de-roaming-vor-fi-eliminate-in-ue-de-la-15-iunie-655101 Deja unii operatori, cum ar fi Vodafone Spania (abonamentele RED), au renuntat la tarifele de roaming. In Romania, Vodafone a scos roaming-ul pentru abonamentele business. http://www.zf.ro/business-hi-tech/vodafone-romania-renunta-anticipat-la-costurile-de-roaming-cu-o-noua-serie-de-abonamente-16184235
 10. Are o antena de captat WI-Fi, mai puternica decat cea din laptop. Ca si exemplu, uite asta sau asta si lista poate continua. Personal am TP-Link WN7200 impreuna cu o antena mai mare, de 8 db. Exista o imbunatatire a captivitatii semnalului, insa conteaza foarte mult routerul ... daca este unul de putere sau un jaf de 2 lei. Orice antena ai avea, daca intre tine (antena) si router sunt copaci, camioane, eventual vreun zid, doua din beton, deja poti sa-ti iei adio de la semnal. Mai aveti nitica rabdare, acus in vara, se scoate roaming-ul si-o sa aveti liber la navigat la internetul de pe cartela/abonament
 11. Conform Google Analytics, siteul SOFERII.RO inregistreaza urmatoarele date lunare: Sumar Site / 12 luni Bounce: 70.27% Durata Vizita: 1' 36" Vizitatori/luna: 14.475 Afisari/luna: 49.992 Vizite/luna: 21.106 Afisari/Vizita: 2.4 Statistici detaliate referitoare la websiteul SOFERII.RO pot fi gasite la adresa de mai jos http://t5.ro/trafic/135777863/lunar/
 12. Nu am avut probleme nicaieri cu VISA Classic. Insa cum spunea si colegul mai sus, de preferat e sa ai un 100 euro cash in portofel, "in case of emergency"
 13. https://www.youtube.com/channel/UCG4cO8iyPB9pssH8VXGIARw/videos
 14. Google stie multe. https://chestionare.auto15.ro/categoria-e