Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

boomer

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre boomer

  • Dată Naștere 06/11/1988

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Alinusu
  • Yahoo
    belticandreialin

Profile Information

  • Locatia:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

boomer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. boomer

    romfour

    E vreun coleg care imi poate oferi informatii despre firma asta,informatii legate de salarizare, seriozitatea angajatorului,etc
  2. Drumuri bune si tie colegule awd, mersi mult de tot pentru informatii!
  3. Rog colegii care lucreaza sau au lucrat la Trota sa ma ajute cu niste informatii legate de operatorul de zbor cu care se pleaca in Spania(vreau sa vad cat bagaj pot lua cu mine), ce anume luati cu voi in bagaj,etc.
  4. La multi ani prosperi si toate urarile de bine voua si familiilor voastre, dragi colegi!
  5. Buna ziua, Pe data de 2 septembrie 2013 am depus actele si chitantele pentru eliberarea atestatelor transport marfa,persoane,agabaritic,ADR precum si pentru eliberarea cartelei tahograf la sediul ARR Suceava.Cei de la ARR mi-au spus ca in maxim 3 saptamani ajung actele la Suceava, au ajuns pe 26 septembrie,dupa 24 de zile dar nu asta e problema. Problema e ca in momentul in care am fost sa-mi ridic actele am constatat ca pe atestatul transport marfa nu era trecut si transport persoane, desi eu am depus toate actele necesare conform cerintelor ARR. I-am intrebat pe cei de la ARR Suceava, s-au scuzat si mi-au spus ca probabil au uitat sa scaneze nustiu ce si mi-au solicitat sa nu ridic atestatul transport marfa si sa-l trimita dumnealor la Bucuresti pentru a fi corectat. Am crezut ca o iau razna, pentru ca eu pe 5 octombrie trebuia sa fiu in Italia la un interviu pentru un post de sofer si aveam nevoie de toate actele. Doamna de la biroul de eliberari atestate mi-a spus ca intr-o saptamana jumatate o sa fiu in posesia atestatului, am sunat in Italia m-am scuzat si i-am intrebat pe cei de acolo daca imi pot oferi un ragaz de inca o saptamana pentru a ma putea prezenta la interviu.Spre surprinderea mea oamenii m-au inteles, dar atestatele nu au ajuns nici astazi 10 octombrie si eu pe 12 trebuie sa fiu in Italia. I-am sunat de N ori pe cei de la ARR am sunat si la Bucuresti si mi-au spus sa stau linistit ca vor ajunge dar nu au fost capabili sa-mi spuna si data cand vor ajunge. Daca cineva de la ARR citeste acest topic, ceea ce ma indoiesc sincer(am trimis nenumarate sesizari si petitii si pe site-ul lor si pe adresele lor de e-mail), sau daca nu vreun coleg, sau oricine sa-mi spuna si mie ce as putea sa fac in cazul de fata pentru din cauza lor am pierdut un loc de munca si e inutil sa mai precizez cat e de greu pentru un incepator sa gaseasca un loc de munca. Un lucru e clar, nu am sa stau linistit si o sa astept asa cum imi sugereaza cu o voce suava doamna sau domnisoara de la ARR Bucuresti!
  6. bun de tot blogul, genial jurnalul pentru cei ce vor sa-si faca o idee despre meseria de sofer profesionist. Felicitari!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.