Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

emilianenko

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emilianenko

  • Dată Naștere 10/02/1988

Profile Information

  • Locatia:
    Rm.Valcea

Contact Methods

  • Yahoo
    emilianenko1988

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

emilianenko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegii care stiu cate ceva de aceasta firma imi pot da si mie niste detalii referitor la salariu,curse tur retur sau comunitate? Din cate am vazut pe site-ul lor camioanele sunt tipla... Multumesc!!
  2. As vrea sa ma ajute si pe mine un coleg cu un raspuns,ce trebuie scris de clinica in avizul medical al unui conducator auto care transporta atat marfa generala cat si ADR in regim international? Multumesc! Multumesc mult colegu old! Ma interesa pentru ca am facut-o si eu,pentru marfa generala si ADR,iar cu negru ingrosat Apt conducator auto transporturi speciale de marfuri periculoase (ADR),poate ca difera de fiecare clinica in parte...
  3. Depinde de fiecare patron sau firma in parte,eu am facut-o acum 6 luni si mi-au fost platite de angajator si fisa medicala ,avizul psihologic si fisa de aptitudini.In general la firmele mici soferul isi plateste aceste acte fara a fi decontate. Drumuri bune si comunitate usoara!
  4. Am facut fisa medicala,avizul psihologic si fisa aptitudini pe data de 14 iulie 2014(o luna si ceva in urma)pe numele unei firmei unde doar ce ma angajasem.Gasind o alta firma in spania ,as vrea sa stiu daca sunt valabile analizele care le`am facut pentru firma la care am fost angajat sau va trebuie sa dau din nou alti bani pe o alta fisa medeicala aviz psihologic si a.s.m.d Va Multumesc astept raspunsuri de la oameni care au trecut prin aceiasi situatie! Drumuri bune!
  5. Daca in decursul a 2 saptamani de cand ai bagat C.V-ul la ei nu te-au sunat poti sa incerci in alta parte cam asa merge treaba... Drumuri bune la toata lumea!!
  6. Pentru a putea conduce orice autovehicul sau ansamblu de autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3.5 tone este oblugatoriu atestatul transport marfa si e valabil pt toata Europa!
  7. Nu cred ca se pune problema in felul asta ca de ce te`ai dus,80% din incepatori ar profita de o astfel de sansa...Revenind la subiect mare lucru nu o sa patesti atata timp cat nu are nimeni nici o dovada ca ai fost in stare de ebrietate,vei avea discutii cu,conducerea si in cel mai rau caz te pune din nou in echipaj pana nu va mai avea nimeni ce sa`ti reproseze din punctul asta de vedere.Trateaza problema ca atare,treci peste si verifica-ti toate datele pentru cursa care urmeaza sa o faci.Aste`as probleme minore!Toate bune...!
  8. Stie cineva daca au terminat cei de la CDA sediul de la Valcea? Toate bune!
  9. In zona Bacaului sa`ti zic dar stiu sigur de Com Divers Auto Pitesti,daca ai drum poti sa treci sa lasi un CV si la Hartl Trans Timisoara de asemenea. Drumuri bune!
  10. As fi si eu interesat sa aflu cate ceva despre Savtrans Rm.Valcea,daca cineva are informatii despre ea rog sa`mi aduca si mie la cunostinta... Drumuri bune!
  11. Ovy du-te la ei la sediu si depune`l personal,nu cred ca dau prea mare importanta la Cv`urile de pe site. Alexandre du`te la interviu si o sa vezi ca acolo iti va spune ca,atestatul transport marfa si cardul tahograf sunt obligatorii exista bosibilitatea sa te astepte sa le faci. Numai bine !
  12. Da intr`adevar ce se vede din imagini e uzina masina plus ca la interior e ultimu model de garsoniera... Sa speram ca il vom conduce si noi cat de curand.
  13. andrei stempovschi sa ne zici si noua cum a fost ,daca e o firma buna...Cand ai timp. Toate bune!
  14. Off: Pai daca nu raspunde nimeni inseamna ca sunt plecati in curse si cei de la birouri . Daca sa ajuns la ignorarea telefoanelor si a multor altor lucruri la o firma cum e Kurt e grav ce sa mai zicem de alte fime care au 3-5-7 camioane. Drumuri bune !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.