Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nirolf

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nirolf

  • Dată Naștere 06/26/1968

Profile Information

  • Locatia:
    Com.Chiajna, Sat Rosu

Contact Methods

  • Yahoo
    florin_ghica

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

nirolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Buna seara, in primul rand. Nu m-am gandit nici la undercover (ca sa folosesc aceeasi exprimare) si cu atat mai putin la teama. Am zis doar ca, cine este interesat ii explic detaliat tot aici si nu in particular. - una este salariul comunicat initial, alta dupa - adrese gresite la incarcari sau incomplete - adrese in camp la silozuri coroborate cu incarcari noaptea, respectiv nici nu te poti orienta....macar un telefon al persoanei de contact - retineri de bani pentru minus la cantar cereale (diferente intre cantarul furnizorului si al beneficiarului) - zile platite la jumatate fara a fi instiintat si fara a fi motivate - solicitari de a merge pana la destinatie desi erau constienti ca firma se inchide la o anumita ora....stationarile fiind efectuate la cel mult 60km de soferi pentru a beneficia macar de o toaleta peste noapte - retineri de salariu pentru telefonul firmei, desi se vorbea doar intre soferi (sub acelasi abonament al societatii, situatie in care nici o companie de telecomunicatii nu percepe cost suplimentar) -retineri de salariu pentru vezi doamne lasat camion murdar la exterior, desi fusese spalat cu o saptamina inainte si spalatoria era tot a companiei....iar soferul a ajuns la baza dupa inchiderea spalatoriei si avea microbuz noaptea pentru plecare - solicitare de a conduce la limita programului si implicit a fi pus in situatia de a nu gasi parcare - la angajare se solicita engleza insa ulterior doar mesaje in germana - plus altele.....contract de munca in maghiara, lipsa GPS in dotarea camionului (daca un sofer venea fara GPS personal) insa obligati sa conduca pe trasee predefinite (km fix) Una peste alta...personal am simtit si se simtea cat de mult ne iubesc ungurii.
  2. Buna ziua tuturor, Feriti-va cat puteti de angajari la aceasta firma!!! Detalii? Sunt multe de spus si daca cineva este interesat poate sa ma contacteze. Weekend placut.
  3. Salut, Da Vali zak, am fost am luat si trebuie sa incep acel curs de 5 zile, probabil saptamana urmatoare, iar dupa...
  4. cred ca este ceva gresit in paranteza, poate corectezi
  5. Salut, Nu, nu am gasit si nu ar fi o problema sa merg singur sau in 3-4 persoane, asa ca... Ce nu stiu sigur este cand se va intampla asta(sapt viitoare sigur), insa voi posta data/ziua inainte. Oricum masina proprie nu am, dar nici nu merita decat daca s-ar merge in min 4 insi. Asa ca pt cei interesati: tren BUC. 22:00 --> Mierc.Ciuc 2:23 (cu intarzierile de rigoare ale CFR-ului in jur de ora 3am) Mierc.Ciuc 17:15 --> BUC. 21:40 Dpdv cost inseamna 67 * 2 = 134ron.
  6. Merci si cine este dispus sa merga...ma poate contacta.
  7. Neata, Eu am scris clar cum a stat treaba: Am sunat, m-a intrebat respectivul de cand am carnetul (de 6luni), m-a intrebat unde am mai lucrat efectiv (la 2 firme in tara si fara carte de munca) si pe ce camion (DAF si Scania), mi-a zis ca daca imi convine sa ma prezint la interviu tinand cont de localitatea de domiciliu si de Miercurea Ciuc ca exista riscul sa...cad examenul, ca sa iau toate documentele cu mine si ca de marti pana joi ma pot prezenta la adresa respectiva. Cam asta a fost toata discutia. Acum ce sa zic? Da, am citit comentariile din acest topic legat de societate, insa tinand cont de situatie (de 4 luni nu am produs nimic, m-am increzut in diverse persoane/societati ce m-au tot amanat de la o sapt la alta, m-am increzut in colegi de pe acest forum care se mai bat cu pumnii in piept de corectitudine/onestitate/7 ani de acasa si? si nimic! le-ar fi fost/ar fi fost mai SIMPLU sa spuna NU POT imi pare rau decat...era MAI CORECT zic eu), nu am incotro cel putin 1 an.
  8. Salut, Am sunat adineauri la Waberers si mi s-a spus ca fac angajari insa cu min 6 luni experienta (intern/extern) si ca se vine la interviu in Miercurea Ciuc de marti pana joi intre orele 8:30 - 9:00 la sediul din str.Harghita nr.101. Saptamana viitoare daca mai este cineva interesat, poate mergem impreuna din Bucuresti cu trenul sau cu masina proprie (eu nu am disponibila) si impartim cheltuiala.
  9. Eu nu ti-am batut obrazul, nu-mi pune in gura lucruri neadevarate, eu pe finalul postarii am zis doar ca nu era necesara postare cu poza si nominalizarea colegului. Punct!
  10. Salut celor doi colegi de pe forum asfalt si cri5tian. Am citit toata controversa (sa-i zicem asa) si efectiv am ramas super surprins. De ce? Pentru ca pe Cristi (Nan Cristian) il stiu ff bine de 5-6 ani. Nu este genul de tip sa se omoare cu bautura si chiar m-a socat cele aflate, intre timp mi s-a confirmat si din alta parte acel incident si ca l-ar fi trimis acasa dupa, pacat, chiar nu cred ca era o abatere atat de grava tinand cont de imprejurari (in garaj, in timpul sau de pauza, etc). Parerea mea este ca si oboseala acumulata a condus la acea situatie penibila. Cam atat am avut de spus si ma repet, atat el cat si inca aprox 6 soferi au plecat de la acelasi fost angajator din tara catre KB, unii mi-au fost subalterni (printre care si Cristi) si ma "doare" cand vad/aud astfel de chestii. Pe final n-as vrea sa-l supar pe cri5tian, dar asfalt a zis bine ca NU trebuia/nu trebuie facute publice astfel de incidente neplacute ale colegilor romani, nefiind intotdeauna o obisnuita a celui in cauza. Multumesc si sper ca nu am suparat.
  11. eu am specificat ca, Voicu v-a pleca in concediu apropo de raspuns la telefon....nu ca s-ar fi omorat sa raspunda si cand era la munca
  12. pentru colegu sandy belle: 0364730603 sau 0770675921 dar din cate stiu (si nu ma aflu in vorba ca ...multi), Voicu pleaca in CO pana spre sfarsitul lui martie si-n plus mai au soferi angajati cu contract si nerechemati, insa incearca.
  13. Neata, Eu sustin ca merita varianta cu sms chiar si cu pierderea a 50% din suma subscrisa, iar asta nu poate fi decisa decat prin postarea unui topic de sondaj unde in decurs de o luna fiecare sa voteze.(topicul sa cuprinda si un exemplu de calcul, inclusiv nr de membrii ai forumului) Toate cele bune.
  14. Re: ATENTIE Henrik Hansen,Contrans, Dorin Beres!!!FIRME, CARE DAU TEAPA LA SOFERI !! sal colegu,bravo tzie ai dreptate nu sintem uniti noi soferii de aceea sintem tratati asa cu dispret si platiti cu 1200euro ca si femeile de servici care spala scarile institutiilor pe comunitatea europeana sau simai putin,si umflam buzunarele patronilor si intermediarilor de tot felul,si sa dea dom... de the wolf --- Pentru remus197735: acum ce pot sa spun peste comentariul de mai sus? nu ca ar fi vreo firma corecta sau nebarfita ca de astia-s oamenii insa parca aceasta firma de care spui depaseste orice asteptare dpdv al comentariilor, indeosebi fata de acel domn Beres. acum fiecare face cum considera. oricum merci pentru propunere.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.