Sari la conținut

CristiYMP

Members
 • Număr conținut

  104
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  7

CristiYMP last won the day on October 22 2018

CristiYMP had the most liked content!

Despre CristiYMP

 • Rang
  Sofer
 • Dată Naștere 11.12.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  [France|☤Grand Est]

Vizitatori Recenți Profil

1.590 citiri profil
 1. BKN TIR LINE Tulcea amenintare

  Tu trebuie să știi că viața nu e numai dreaptă și că o să ai multe de tras până să-ți găsești liniștea într-un loc potrivit. Așa că ia-ți gândul de la "plecatul pe lumea cealaltă" și învață să prinzi puțin curaj și să lupți și ai să vezi că o să primești ceea ce meriți până la urmă. Tu ai vrea să alegi calea ușoară pentru tine dar gândește-te și la familia ta și la prietenii tăi până să faci așa ceva. Nu se termină lumea cu o firmă sau cu un loc de muncă pe care l-ai pierdut, mai ales în contextul în care e atât de mare cerință pe piața transporturilor. Adună-te și caută în listă o firmă care crezi că ți-ar conveni și mergi mai departe și fă-i pe ai tăi mândri. Cât despre povestea cu cei de la care ai plecat, atâta timp cât nu au de ce să te acuze, nu au ce să-ți facă, deci liniștește-te. Încearcă și la firme din afară și demonstrează că poți. Știi bine că da, doar ai condus și livrat deja comenzi, nu-i așa? Gândurile negre dă-le deoparte. Viața e frumoasă, nu un iad, învață să vezi partea pozitivă puțin. Fă din faptul că ai autism un avantaj, nu o tragedie. Și să nu crezi că restul lumii, inclusiv eu, nu avem probleme. Doar că învățăm încet să le controlăm. E greu acum, dar sper să iei decizia corectă de a merge mai departe. Lasă insuratul deocamdată, toate la timpul lor. Te salut. Drumuri bune, aștept să scrii despre noul loc de muncă în curând.
 2. BKN TIR LINE Tulcea amenintare

  Salut. În primul rând nu știu de ce nu ai chemat poliția direct după incident și ai lăsat-o așa. Ai continuat munca și te-ai dus mai departe știind cu cine ai de-a face acolo. Apoi să ceri voie cuiva ca să-ți iei de mâncare? De ce nu ai mers direct la magazin? Asta e ceva ce ține doar de tine, ce treabă are dispeceratul să-ți confirme că tu trebuie să mănânci? Cu organizarea drumului și pauzele, fără supărare dar ai greșit, să conduci fără oprire și fără să mergi la toaletă până ajungi să-ți dai drumul pe tine este vina ta. Cea mai mare greșeală ai făcut-o când ai părăsit camionul și ai fugit. Trebuia să faci o manevră inteligentă dacă îți era așa de teamă: mergeai la poliție și discutai despre ce s-a întâmplat și le puteai preda mașina de față cu polițiștii dacă era nevoie. Pe bune, cei de acolo își permit golănelile astea pentru că nu le-a pus nimeni mâna în gât până acum. Te-au văzut probabil că te-ai pierdut cu firea și au profitat meltenii de ocazie. Doar nu suntem în junglă... Nu este caz de închisoare că le-ai lăsat camionul acolo, nu e ca și cum l-ai fi vândut pe mobile.de și ai fi fugit cu banii, deci nu te stresa prea tare. Ai putea merge la poliție să declari ce s-a întâmplat. Dacă tu nu ai făcut nimic rău ansamblului nu are nimeni ce să-ți ceară. Însă ca un sfat prietenesc: când te angajezi, oriunde, ai un contract de muncă ce trebuie respectat de către ambele părți. Sclavia modernă există doar pentru că oamenii suportă asta, după cum ai scris și tu mai sus. Îți doresc să îți găsești un loc de muncă adecvat, cel pe care îl meriți și să uiți de experiența asta neplăcută. Însă nu uita să fii serios întotdeauna și o să fii apreciat.
 3. Tipic german când sunt români prin preajmă
 4. Judecând după video și descriere pare mai degrabă varianta a doua.
 5. Toate cele enumerate mai sus înclină spre a nu fi ok. De când 1600,-eur pe Germania e ok? De când 1600,-eur în 2017 e ok? Cum dracu' se ajunge de fiecare dată la salarii demne de anii 2000 de cum se instalează românii în zonă? Contract nemțesc, calitate romanescă.
 6. NSE - North Sea Express - sechestru pe 112 camioane

  Da, exact. Mi-a plăcut iar aia cu șoferii ce se plâng de condiții, dar n-ar fi plecat vreunul în altă parte de zici că erau în lanțuri. Aș pune pariu că sunt de ani de zileî în firmă de fapt.
 7. http://www.lesoir.be/125194/article/2017-11-20/112-camions-slovaques-saisis-lors-dune-action-contre-le-dumping-social-zeebruges#
 8. Cautam prelate sau dube de 3,5 tone

  Care este tariful/ km?
 9. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  @cri5tian Ce mi-ai descris tu mai sus e viața omului de rând prin cam toate țările din vest și nu numai. O știm bine că dacă vrei să câștigi mai bine o să-ți trebuiască ore mai multe, implicit timpul tău liber o să scadă. Apoi te poți adapta la cât câștigi, nu poți găsi ceva mai jos de 600,-£? Dacă nu mergeai în UK de unde scoateai banii pentru autoturismul ăla cu 0 km? Știm bine că nu ai fi avut de unde cu un salariu românesc. 3000 de lei salariu pe maxi-taxi? Serios? Nu credeam că a ajuns la atâta pe RO, drept e că nici nu m-am interesat. @mosmartin1166 Dacă mă împac cu gândul, nu înseamnă că-mi și place, dar dacă vreau să mă opun total sistemului o să trebuiască să mă trag în pădure să vânez și să-mi prepar singur hrana. Nu uita ce ți-am scris mai sus, chiar te rog să îți scrii experiența pe țară dupa cateva luni de muncă acolo, mă refer la viitor... Voi aveți impresia că o să vă duceți în țară și o să aveți și bani de trai bun și timp liber. Compensând cu agoniseala de prin alte țări cred și eu. Am fost de câteva luni prin țară, zboară banii pe cheltuieli mai ceva ca pe aici. Nici nu mi-aș putea închipui ce aș face cu 2000 de lei pe lună. Nimic de fapt... Baftă multă, ce să vă spun, o să vedeți mai apoi dacă ați făcut alegerea corectă sau nu. Și să nu înțelegeți cumva greșit cum au făcut alții, eu doar mi-am scris punctul de vedere, nu am spus că trebuie să plecăm din țară sau din contră, să ne întoarcem. Fiecare cu opțiunea sa.
 10. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Încă o frază constructivă din partea ta, ca de obicei, chiar mă întrebam pe unde ești de nu mai vii cu vreun exemplu de domnitor român ce s-a sacrificat pentru popor. Te bucuri acum că mai ai un potențial aliat ce se întoarce ca să te ajute la "zidul plângerii" pe acolo ?
 11. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Nu sunt în UK. Și da, îmi place unde locuiesc. De asta am venit, de asta am rămas. Îmi plac banii, nu înghit orice pentru bani, lucrez pentru a-i produce. Nu crede că toți suntem la fel. *Vrei să spui "unii" și "alții".
 12. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Nu am deraiat cu nimic, habar nu am de ce zici asta. Ai 2 exemple, cu un diagnostic greșit și cu niște idioți de la reprezentanță. Asta înseamnă că sunt toți la fel? Atâta comentarii despre regină, păi de ce te-ai dus de prima dată acolo și de ce ai rămas atâta vreme dacă nu ți-a convenit? De unde ți-ar veni atâtea avantaje dacă nu ai plăti dări după salariul ăla de 3000,-£? Ce ne mai place să câștigăm și să avem o calitate bună a vieții dar când e vorba de plătit la stat ne fofilăm... Stai să vezi când o să-ți plătești taxele din 2000 de ron pe luna, cât o să-ți rămână deși ești proprietar în RO. Ne oprim aici, ți-am observat ideile și am văzut cum gândești. N-are rost să mai pierdem vremea cu discuții inutile.
 13. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Dragul meu, păi în România nu o să ai cheltuieli similare din ăia 2500 de ron pe care o să-i câștigi? Sau mașina nu o să se strice, curent nu o să plătești, nici impozit? Asigurare medicală nu ai în UK sau de ce zici că plătești? Și de ce sunt doctorii proști? Chiar te rog să dai exemplu. Dacă te costă așa de mult să repari mașina în UK, poate nu ar trebui să mergi la reprezentanță și să cauți un garaj cu preț acceptabil. Ce s-a întâmplat acum cu românul care se descurcă în toate situațiile? Nu se mai descurcă acum? Trebuie să te împaci cu gândul că suntem toți sclavi din start de când trebuie să muncim pentru a ne asigura traiul zilnic. Așa e lumea făcută, de asta există banii...nu are rost să intrăm în detalii. Apoi tu vii cu ura asta față de UK pentru că vrei să pleci, deși ți-a fost casă și masă pentru o bună bucată de timp. Nu-i frumos. O să te rog ca după întoarcerea în țară să-ți scrii părerea, după câteva luni și să compari sistemele... de la doctori la transport, de la comportamentul patronilor la situația generală. Dar să o scrii aici, sincer. Și apoi mai vedem.
 14. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Printre altele, nici un sistem nu e perfect, depinde fiecare cum îl percepem... Dacă la 30 de ani îți iei o casă cu rate pe 20 de ani de exemplu, la 50 o să o ai achitată. Încă minim 10 de muncă și ai apoi un trai bun la pensie (Care nu e de 200,-eur) ca pe RO à propos... Casă pe care o lași copilului/ copiilor tăi ca și moștenire... Spune-mi acum sincer, dacă în România ar fi același sistem ca și în vest, gen majoritatea chiriași sau plătitori de rate, pentru că știm că suntem majoritatea cu casele achitate în țară, ai supraviețui au ba? Abia de târâi așa cu traiul zilnic. Darămite să ai speranța unei mașini nu știu de care, unei locuințe cumsecade sau unei vieți mai de calitate...
 15. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Eu nu râd de nimeni și n-am să fac asta niciodată, din contră... Ăia 2000 de lei din țară o să-ți provoace repulsie după ce îți cheltui economiile din UK în paralel cu salariul. Nu or să-ți ajungă, prețurile fiind la nivel european, o știm bine cu toții. E ușor să discuți când ajungi în România cu buzunarul plin, mai greu să trăiești cu 500,-eur pe plan local. Nu înțeleg de ce nu îți cauți ceva pe regional în UK și poți să o duci bine, să ai o viață socială activă, ai timp de prieteni, relatii, ieșiri. Nu s-au schimbat așa radical lucrurile în România încât să te poți întoarce și să răzbești cu banii ăștia, tu crezi că majoritatea care pleacă astăzi renunță la tot pentru că e OK? Eu încerc să expun realitatea aici, nicidecum să-mi impun ideile, nu spun nici că am dreptate sau că greșesc. Rămâne la latitudinea fiecăruia să-și calculeze viața din propria-i prismă. Ai grijă la ce renunți ca să nu-ți pară rau după. Nu uita că oricât ai detesta UK acum, asta pentru că ești hotărât să pleci, riști să urăști sistemul românesc după ceva timp... Și să nu mi-o spui cumva p-aia cu "Fie pâinea cât de rea..."... căci te asigur că a fost inventată de unul cu idei înguste căruia i-a fost teamă de a vedea noi orizonturi. Mult noroc!
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.