Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PaulCristian15

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre PaulCristian15

  • Dată Naștere 03/06/1998

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

PaulCristian15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am inteles ca primesc doar pana la 40 ani..Asa ca ai sanse colegu e36_coupe!
  2. M-as uita la aceste camioane zi si noapte.Cele mai frumoase camioane din Romania <3
  3. Salut,colegi m-am gandit sa ii fac cadou tatalui meu o statie pentru masina si nu stiu daca as face alegerea buna. Doresc o statie mica(nu in W),cu o antena medie(nu foarte mare/dar nici mica sa nu prind nimic) si cautand pe internet, mai multe modele,am gasit un model de la PRESIDENT cu tot cu antena ( Set Statie Radio President Teddy (10W) + Antena President ML 145 Black magnetica) As dorii sa stiu si eu cateva pareri,daca merita sa dau banii pe ea (400 lei). Sau daca o detine cineva si doreste sa imi spuna cate ceva despre ea. Va multumesc mult si va doresc Drumuri Bune! Si o poza cu statie pe care o doresc!
  4. Drumuri bune sa ai. Si sa il stapanesti sanatos
  5. PaulCristian15

    Volvo FH 440

    Felicitari, sa ai drumuri bune cu el si fara accidente
  6. Este un model pentru altii care nu vor sa munceasca si trandavesc toata ziua din diferite motive
  7. Cinci persoane au murit, vineri(azi), în urma unui accident care a avut loc pe DN 1 (E 60), în judeţul Cluj. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc între localităţile Dumbrava şi Căpuş, unde un autoturism a fost lovit frontal de un TIR. În urma impactului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, potrivit Mediafax. Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind că nu consumase alcool. Acesta venea din Germania şi transporta argilă la Turda. Şoferul TIR-ului, Torok Balint, a spus că a văzut o maşină care venea cu viteză pe contrasens, a încercat să oprească, dar nu a putut evita impactul, chiar dacă nu avea viteză. UPDATE (12.00): Circulația a fost reluată complet. Persoanele implicate în acest accident și care au decedat veneau de la o cununie civilă și se îndreptau spre un restaurant unde urmau să sărbătorească evenimentul. Mirele și mireasa se aflau într-o altă mașină. În accident au decedat rudele miresei, părinții, fratele și alte două persoane Cateva Poze:
  8. Drum Bun Florian noroc pe tine ca te-au chemat asa repede.Sa ne ti la curent si pe noi
  9. Incearca la Hartlstrans angajeaza soferii fara experienta,iti da un titular sa te invete tot si apoi daca dai roade vei ajunge si tu titular. Mai multe detalii citeste aici : viewtopic.php?f=172&t=4263. Drumuri Bune sa ai ! Modifica-ti semnatura!Culoarea scrisului trebuie sa fie normal negru.Albastru este culoarea mesajelor de moderare.
  10. Sallut Marian bine ai venit printre noi. Drumuri Bune
  11. Am vorbit cu Calin si mi-a permis sa contiunui.Sper sa nu mai fie o problema. O zi Buna!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.