Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

marian78

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

marian78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. marian78

    PATRU LUMANARI

    Frumos spus. respect pentru asemenea cuvinte. Nu am ce comenta, ci doar de urmat dorinta copilului.
  2. Mi-a jucat feste tastatura,. Poate o fi omul plecat ... Vezi, se si ia epidemia asta. FELICITARI PENTRU ACEST SITE FAIN!
  3. Domnule moderator, e greu cu exprimarea in limba romana sau cu scrisul. Poape o fo imul plecat de mult timp, vreo 3 zile si a uitat sa mai scrie sau sa citeasca.
  4. marian78

    MCA Logistik

    Colegule Adrian93 ,daca tot nu te intereseaza salariul, poti da un anunt gen :; Sofer caut de lucru, imi platesc eu salariul plus veniturile firmei.Rog seriozitate excesiva. ". Nu te supara,dar asa ajungem toti sa fim platiti cu 0,01 centi pe km,sau 700 lei intr-o luna. Daca nu cunosti viata de tir,riscurile si amenzile, atunci las-o mai moale cu doleantele tale.
  5. De pe google,incercand sa-mi caut site-uri pentru angajare. Un site foarte bun, sper sa ramaneti asa.
  6. Colegule,ai dreptate cu anuntul cu 8000-15000 km.Am citit si ce a scris ciobanul ce cauta sofer, ca ala nu poate fi numit patron. De vina nu sunt ei, ca daca unii colegi ( din nefericire avem astfel de caractere intre noi) nu ar accepta astfel de oferte, nu s-ar ajunge la asa ceva. Pleaca de la premiza ca nu gasesti de lucru, dar decat sa fiu sclavul unuia care nu ma respecta, mai bine stau acasa pana gasesc ceva mai serios. Rusine celor ce accepta astfel de locuri de munca,nici nu ar trebuii sa se mai planga ca lucreaza degeaba sau sunt bolnavi dupa 2 luni. Este parerea mea si cred ca si alti colegi imi dau dreptate.
  7. Se cere garantie imobiliara, pamant sau 2000 euro ca si gaj inainte de a te angaja. Eu am vorbit cu ei acum circa 3 saptamani.Daca ai bani de dat sau case ... mult succes. Eu unul nu-i dau nimanui atatea bani doar pe vorbe frumoase.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.