Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Mircea_72

Members
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Mircea_72

  • Dată Naștere 06/02/1972

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Bad Wunnenberg, DE

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Mircea_72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. Mircea_72

    Elvetia

    Va salut colegi. Este vreun coleg binevoitor care stie si ma poate informa si pe mine despre tranzitul Elvetiei cu autocarul sau in cazul excursiilor efectuate in Elvetia. Ma refer la ce are de facut soferul in vama. Stiu ca legea difera in cazul transportului de persoane fata de cel de marfa. Multumesc.
  2. Va salut colegi! In sfarsit vad pe acest forum un topic care isi tine "linia" de la inceput. La cat mai multe de acest fel! Weekend placut tuturor!
  3. pai eu de unde sa stiu ce preferi sa mananci? daca !? ai mai fost in germania trebuie sa stii preturile la alimentele care le preferi si adaugi suma la chirie si afli cat costa...simplu, nu?
  4. Cand am locuit eu in chiria oferita de firma, am platit 250E/luna.
  5. Salut. Nu se doarme pe cabina.Se lucreaza o saptamana de zi- una de noapte. Meyer ofera chirie pentru primele 2-3 luni. Da, ai nevoie de masina pentru deplasarea la munca. Distanta intre locuinta si munca este de aproximativ 10 km. O zi buna.
  6. Salut, vezi ca postarea la care ai raspuns este din 01/10/2014.
  7. Va salut colegi! Dupa o perioada mai lunga de asteptare (lipsa inernet) am intrat sa vad ce mai spun colegii despre Meyer. Va spun sincer ca sunt putin uimit. Bani fara munca nu cred ca ofera nici un angajator. Asa este si la Meyer. Aici intradevar este de lucru pentru ca se face distributie la magazine. In ianuarie am cautat informatii de aceasta firma si iata ca dupa cinci luni de munca la meyer ma declar multumit. Nu stiu in ce locatii au lucrat/lucreaza cei ce sunt suparati dar eu din momentul sosirii mele in Germania am intalnit la un depozit din Augsburg patru soferi care au avut doar cuvinte de lauda la adresa lor. Eu lucrez la un depozit Netto si am luat ultimul salariu de 2125 E cu clasa 1 de impozit, de luna viitoare o sa am clasa 3 la impozit. La suma asta de bani nu cred ca am fost furat la ore, trebuie sa stii sa completezi bine foaia de lucru zilnica. Am reusit sa am chiria mea si sunt multumit, contract pe durata nedeterminata si cel mai important lucru este plata pentru pensie la un salar de cel putin 1500 E, la angajatorii romani stiu toti care este contributia la pensie(salar in cartea de munca de 1200 ron). La noi pe toate camioanele exista lize electrice si nu se asteapta dupa curse "ca milogii" dupa spusele unui coleg. Si nu vom fii tratati ca nemtii niciodata dar deocamdata ei au nevoie de noi. Eu va pot spune doar ca pentru cineva care vrea sa se mute in Germania este o paine buna de mancat aici. Probabil ca exista locatii unde sunt probleme dar eu nu am auzit de ele. Daca sunteti uimiti sau nelamuriti intrebati-ma despre orice legat de Meyer si daca pot va ajut, inclusiv daca vrea cineva sa vina aici. Sper sa nu fiu atacat cum am patit cand am "ridicat in slavi" Voss Transport. Inca am o parere buna despre ei. Va rog ceva - definiti-mi meseria de sofer de tir sau camion, indiferent ca este de cursa lunga sau face distributie (la Meyer). O seara buna va doresc.
  8. Buna Domnule Mircea,

    si sunte-ti multumit cu postul de munca oferit de Meyer Logistik???

  9. va salut colegi! in legatura cu opsitar pot sa iti spun ce stiu despre ei...am avut la inceputul lunii decembrie o convorbire telefonica cu, cred, sotia patronului (romanca) care mi-a descris frumos jobul - munca la containere, lucreaza cu porturi din olanda, descarcari in germania, contract in germania, concediu 24 zile/an, la intrebarea mea despre necesitatile personale a raspuns evaziv gen - in parcari, salar aproximativ 1800 E/luna, stat pe cabina pana uiti ca esti om(cel putin 6 luni), sanse mici sa iti poti cauta chirie pentru ca am vazut nu a fost pe placul ei intrebarea, in concluzie nu mi-a placut oferta de sclavie oferita si am renuntat din start.
  10. va salut colegi si la multi ani! cineva din interior de la meyer logistik daca poate sa dea informatii despre ce munca este acolo? am intrat pe site-ul meyer si am vazut ca au multe posturi libere de sofer camion...stiu ca se face distributie la magazine...stiu cu ce se "mananca"...am facut distributie la prelata din pacate...ca sa revin - au pagina in limba romana, am sunat dar era inchis telefonul si am sunat la un numar de pe pagina germana a site-ului...a raspuns o d-na nemtoaica care mi-a dat un numar de telefon de la o persoana care vorbea romana...dupa convorbire am trimis cv si ma contactat imediat cu o oferta de munca la regensburg(acolo au cap tractor cu trailer frigorific, nu am mai lucrat de mult pe camion cu remorca) deoarece in alte locatii au tandemuri, job cu incepere imediata...ianuarie 2016...cu toate ca nivelul meu de limba germana este la nivel a1...ma intereseaza mai multe informatii legate de un job la meyer logistik...multumesc anticipat de orice informatie si va doresc un an 2016 mai bun... la multi ani!
  11. Salut colegi, are cineva informatii sau a plecat la munca in belgia cu firma de recrutare weegree din polonia? De trei zile sunt cautat la telefon de un domn de la weegree cu o oferta de munca si nu stiu ce sa fac. Oferta este tentanta dar nu stiu nimic despre contractele de munca din Polonia. Multumesc. Drumuri bune!
  12. Buna ziua! Are cineva informatii despre biroul intercargo danemarca din brasov? Multumesc.
  13. am cautat dar nu deschide pagina...au deschis firma pe polonia, acolo fac angajari acum.
  14. Salutare colegi! Spuneti-mi cum este mai bine sa procedez: sa vorbesc la tel cu Jan Kotrik sau sa aplic on-line un cv? La aplicare on-line cer si contact de la ultimul angajator... eu am incheiat socotelile cu ultimul angajator azi ( din cauza conditiilor impuse) ,asa ca imi vine greu sa cred ca va da referinte bune despre mine, cu toate ca dpdv munca/remuneratie a fost totul in regula. Am lucrat 8 luni la ultimul loc de munca.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.