bogdan_tg

Members
 • Număr conținut

  97
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre bogdan_tg

 • Rang
  Incepator
 • Dată Naștere 17.01.1966

Profile Information

 • Gen:
  Feminin
 • Locatia:
  Calarasi
 • Varsta:
  65
 1. Buna seara! Va rog frumos sa ștergeți numărul de telefon de la acest anunt. Va multumesc.
 2. Rog un moderator sa șteargă numărul de telefon. Multumesc
 3. Am lucrat si eu la ei. Sincer se poate si mai bine.
 4. Pai tocmai. Nu am lăsat capul jos. Si am spus de la bun început ca nu este corect.
 5. Ok. 9 ore de condus. Pauza minim 45 min. Încărcat si descărcat pasageri. Maxim la 11.30 se ajunge la destinatie. Orele sunt fixe. da ai dreptate. E sambata la ora 0.30. Si toate aceste curse sunt fixe. Orar fix. (Poate câteva minute de întârziere) Eu am ridicat problema la firma. Ca Nu este corect. Am primit raspunsul vesnic: "colegii care au făcut cursele înaintea ta s-au descurcat" "tu ești mai special"? Deci eu trebuie sa fac cumva de duminica pana marți sa fac 45h. Merci de răspuns . drumuri bune la toată lumea !
 6. Salutare la Toti colegii! ce parere aveti despre urmatorul program : - Marti la ora 00.30 Se baga cardul in taho. Pauza manual. Conducere 9 sau 10 ore. La 11.00 se intra in pauza pana miercuri la ora 18.00. De miercuri pana Joi dimineata 9 ore conducere. La ora 05.00 se scoate cardul din aparat. vineri seara la ora 00.30 se baga cardul in taho. Conducere pana sambata dimineata . La 10 se intra in pauza . Dupa 9 ore de pauza alte 9 ore de condus. Duminica dimineata la ora 5 se scoate cardul din tahograf pana marti la 00.30
 7. Salut. Cineva cu INFO mai noi despre aceasta firma?
 8. Salut. Din păcate la firmele de transport persoane ce merg in trafic internațional , in special in cadrul celor mici(pana in 10 autocare) , cam așa se întâmpla. Nu sunt multe firmele ce își respecta angajații si asta doar din cauza faptului ca plătesc ceva mai bine decât firmele ce îsi desfășoară activitatea in trafic intern.
 9. https://www.olx.ro/i2/oferta/vw-golf-5-bluemotion-ID6U42C.html#:d3f5c918d7
 10. Buna seara , au mai fost anunțuri in care modalitatea de calcul al kilometrilor este cu ajutorul google maps. Va rog frumos sa îmi Spune-ți cum Calculați acești kilometri dacă pe acest program nu se poate bifa opțiunea "truck" sau " camion" sau măcar sa se poată pune dimensiuni?? nu denigrez pe aceasta cale ci doar sunt curios cum se poate realiza acest calcul. Sunt sigur ca întotdeauna vor fi diferențe de km, ce arată pe google si ce arată bordul mașinii. Va multumesc.
 11. L-am vândut. Sorry
 12. Am unul de xf 105. Perfect funcțional 300€
 13. Salut . Cum poti calcula km cu google maps, daca acest program nu poate selecta drumurile cu restrictii pentru camioane???
 14. Buna ziua. Mai e valabil?