Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Marse

Members
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Marse

  1. Salut! 6 saptamani la treaba, 1 saptamana acasa. Drumul de la camion acasa si retur, de regula, se face cu avionul. Dar mai sunt exceptii care merg cu camionul in Romania. Numai bine!
  2. Ai cunoscut tu bulgar cu contract romanesc care lucreaza la Bertschi?
  3. Marse

    Transformare ADR

    Ma intreb si eu, de ce am simbolul asta pe tahograf? @cri5tian, e "inventia" ta?
  4. @GG Nu exista BUS-ul firmei, dar poti sa parchezi la orice terminal Bertschi. Asta in cazul in care te-ai inteles cu ei sa-ti deconteze transportul cu masina personala. Astea sunt cazuri particulare care se discuta cu fiecare in parte, nu e o regula sa mergi cu masina personala la munca, dar nu e nici imposibil. @RAUL G R G Trimite CV si ne spui si noua daca angajeaza sau nu
  5. Eu zic ca esti in eroare si dezinformezi. 1. Ca sa poti sa beneficiezi de prepay la FOCUS trebuie sa cumperi echipamentele care sar de 500 lei. 2. Prepay inseamna ca platesti o luna, doua sau mai multe, in functie de cum vrei tu, nu doar cand o folosesti, adica nu-ti scade creditul la minut sau la ora (era bine sa fie asa). 3. E foarte buna metoda cu prepay la o casa de vacanta, dat tu in camion traiesti in fiecare luna, nu? Cea mai mare pauza e de 1-2 saptamani dintr-o luna... Cum faci incarcarea sa merite? Sau in luna in care esti liber 1 saptamana nu te mai uiti la TV celelalte 3? Parerea mea...
  6. Depinde ce intelegi prin treaba care merge Eu nu mai pot sa-mi dau cu parerea pentru ca am fost acuzat ca sunt prea entuziast. Ii las si pe colegii mei sa se exprime. Daca vor sau daca sunt in stare. Nu umbla cainii cu covrigi in coada, dar mai depinde si de tine daca iti e bine sau mai putin bine...
  7. mare dreptate ai Marse........... Nu.i obligatoriu să îți ceri scuze Stiu ca sunt offtopic, motiv pentru care imi cer scuze.
  8. Marse

    setare ora tahograf !!

    Salut Mario, La mine a mers fara sa scot cardul, dar am alta intrebare. Aiurit cum sunt, am uitat sa schimb ora la timp, am schimbat-o cateva zile mai tarziu. Ce risc? Multumesc!
  9. A fost neglijent din lipsa de concentrare. Cum am zis si atunci, nu se face rabat la siguranta.
  10. Eh, tinereţea... fierbe sângele în vene ca găinaţu-n cloşcă...
  11. Cum adica defalcat? In total, intr-o luna plina am luat ~1700 euro. Eu cu contract pe RO am 167 lei diurna pe zi, 100 in plus pentru zilele de week-end si sarbatori, 2500 lei salariu si 400 prima, ultimele doua brut. Totusi cred ca nu doar salariul e important intr-o companie. Depinde si de ce-si doreste fiecare...
  12. CATEGORIA B: 1. autovehiculul a carui masa totala maxima autorizatanu depaseste 3.500 kg si al carui numar de locuri pe scaune, în afara conducatorului, nu este mai mare de 8; 2. ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg; 3. ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 3.500 kg, iar masa totala maxima autorizata a remorcii nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator; CATEGORIA BE: ansamblul format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg, iar masa totala maxima autorizata a întregului ansamblu depaseste 3.500 kg;
  13. Daca tragatorul e din categoria B (in cazul tau este) mergi cu BE. Daca tragatorul e din categoria C, atunci CE. Ce e sigur, e ca nu merge cu B
  14. Eu zic ca n-ai fost tu atent si n-ai inteles bine. Suntem o gramada care castigm la fel, nu ia nimeni 2300 desi ne dorim L.E. Eu am inceput pe contract bulgaresc si dupa o luna jumate am ajuns pe RO. Daca nu ai loc pe RO la inceput, te poate muta cu timpul. Oamenii sunt flexibili, in limita posibilitatilor.
  15. Daniel este baiatul prietenului meu, Ovidiu Nedelcu. Orice suma donata este de foarte mare ajutor. Va rog sa incercam sa il ajutam! http://helpdani.blogspot.ro/ Va multumesc!
  16. Dintr-o eroare a ajuns si la mine "scula" asta careia Cristi ii zice "GPS". Eu i-as zice direct tableta, pentru ca asta e de fapt. Si inca una foarte misto. Pe masura ce mai trece timpul o sa revin cu feedback.
  17. Despre astea vorbim http://house4x4.ro/ro/component/djcatal ... idere-auto ? De ce invertor daca stie singur 12, 24 si 220? Toti volti.
  18. Poti sa incerci si aici: http://www.house4x4.ro
  19. Am terminat si noi astia care am mai ramas pana la sfarsit. N-a fost usor, dar nici greu. Oamenii sunt profesionisti si trainingul trebuie tratat mai mult decat serios. Din pacate, unul dintre colegi a fost trimis acasa dupa 2 saptamani pentru niste fleacuri pot spune, dar la Bertschi cand e vorba de siguranta, nu e loc pentru nicio abatere. Maine imi iau in primire masina si plec spre Germania. S-a terminat tabara Mai multe referitor la angajarea la BERTSCHI, nu cred ca se mai pot scrie. Cine are rabdare sa citeasca tot topicul, primeste informatii complete. Eu zic sa indrazniti, firma e serioasa, oamenii care lucreaza aici sunt multumiti in marea lor majoritate, nu ii streseaza nimeni. Acum o sa vedem si pe propria piele cum e.
  20. E greu sa intelegi o gluma si cand are subtitrare? Acum sa revenim la training. Astea 3 saptamani cat stam aici, avem cate un instructor (nu un sofer mai vechi, etc.) si muncim efectiv. Suntem impartiti in doua tabere: LIQUID si SILO. Avem in medie 2 incarcari/descarcari pe zi de diferite lichide (in cazul meu). Aceste lichide pot fi de la ADR la FOOD. Aici facem 2 scoli. Una este ISOPA (http://www.isopa.org) si cealalta e BBS, adica uiti tot ce stiai cu volanul si adopti stilul BERTSCHI. Pentru cei cu experienta multa e mai greu. Sunt mai greu de slefuit. Asta a fost prima saptamana. Vedem mai departe.
  21. Marse

    diverse

    Niste preturi si niste poze nu ne pui?
  22. The D-Day. Diseara pornim spre tine piticule. Esti pregatit? > L.E. Am si card!!!
  23. Salut Adrian, Noi suntem cei trei crai de la rasarit Vedem saptamana viitoare cum ne socotim sa plecam.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.