Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

darius_iveco

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de darius_iveco

  1. Are bricheta de 24 dar nu functioneaza,am schimbato si tot nu functioneaza....
  2. Am comanadat perdelele si le-am primit.Multumesc de seriozitate!O zi buna!
  3. Buna.Ma intereseaza daca acest racord transorma curentul de la 12v la 24.Sau imi puneti recomanda un racord dar sa fie cu minim 3 iesiri care sa transforme curentul de la 12/24,sau ceva care sa functioneze si la 12 si la 24.Bricheta originala a camionului este de 12!
  4. Cat m-ar costa o placa cu leduri albastre,avand inscriptionat pe ea numele "DARIUS"?
  5. Buna!As fi interesat daca la aceste presuri pentru EUROSTAR aveti si mocheta din mijloc sau doar cele de la pasager.Multumesc!
  6. Se fac la Ciucea astfel de placi?Cu numele scris din leduri?Astept raspuns cat mai repede daca se poate!Sunt interesat!
  7. Buna.Nu va suparati pot gasi un astfel de fanion la magazinele dumnevoastre?Am cautat pe site si nu am vazut nimic.Multumesc.
  8. darius_iveco

    Man Tga

    Frumos MAN-ul.Am si eu acelasi model doar ca e rosu.Cabina e de neagalat.Din cate am inteles DAF XF 105 SSC are cabina mai mare!
  9. Dupa ce am intrat a doua oara am observat.Daca am drum sper Cluj o sa cumpar sau o sa dau comanda prin posta!Multumesc de ajutor!
  10. Da.Modelul acesta caut.Dar am observat ca acolo scrie ca e pentru cabina mica.Se potrivesc si pe cabina de EUROSTAR?
  11. Am vazut astea pe site-ul vostru dar pe mine nu ma intereseaza si curvertura aceea de la pat..vreau doar perdeaua din fata si cele doua din lateral daca se poate!Multumesc!
  12. Salut!As dori sa stiu unde pot gasi perdele inscriptionate pentru iveco.M-ar interesa perdeaua de la parbriz si cele 2 din lateral de la geamuri.Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.