Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bmw

Members
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

bmw a câștigat ziua ultima dată pe Martie 29 2015

bmw a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    biled

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bmw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Sofer profesionist experienta 9 ani trasport marfa comunitate prelata frig caut de munca numai pe frig telefon 0748917585.
  2. Colegi nu exista nici o firma Gartner in Timisoara decat frma Hp Trasport Overlan care sunt in colaborare cu Gartner kg Austria lucreaza in echipaj cam 1400 de euro pe luna .
  3. Scania r500 8v sau Volvo 460 EEV consum foarte bun .
  4. Am fost si eu la interviu cine stie daca il cheama Ionut si tot acolo lucreaza la torelo intri numai daca ai pe cineva din firma depinde de noroc daca au nevoie urgent te angajeaza sunt soferi la torello ce stau mai mult de 3 luni dar e sansa de sarbatori multi pleaca in concediu te mai amana la telefon asta e .
  5. Tiraso trasporti carduri motorina faci Anglia Franta iti dau un nr de telefon il cheama Marius e dispecer are si el cateva camioane nr telefon 003934716344234 mult suces .Firma e la Sondrio italia adresa Tiraso Via palazetta2 Bianzone sun case de expediti si multi care au un camion lucreza cu aceasta firma .
  6. Salut colegi ceva informati despre firma Barotrans cei care au lucrat pentru aceasta firma multumesc.
  7. Salut colegii stie cineva unde au sediu la pitesti? multumesc.
  8. Da am lucrat pentru Gartner cu o firma din timisoara ce aveau contracte cu Gartner dar nu sunt incantat deloc vrei sati spun firma Hp trasport overland cu sediu la timisoara orcum stiu mai multe ca tine cum stau lucrurile pe la Gartner .Gartner cei din austria nu angajeaza soferi romani ce bine era sa lucrezi pentru Gartner Austria .
  9. Conditile de salalarijare Gartner cine angazeaja soferi romani .
  10. Salut colegi din pacate am lucrat si eu la Hartl in 2008 erau alte vremuri adevaru ca Bernad tot asa a ramas totusi dintre cei vechi a ramas numai Desi poate isi aduce aminte un coleg ce a lucrat la Hartl Silvana nu era asa inainte omu se mai schimba eu nu pot zice nimic rau despre o firma care am invatat .
  11. Am uitat colegule Virgil un mic detaliu soferi Austrieci iau 2000 de euro nu stiu ca nu iam intrebat sun multi unguri la Gartner ca au deschis sediul in Hungaria si patronu Austriac nici nu angajeaza soferi romani si doar cei din Hungaria si nu ofera mai mult de 1300 de euro si nici soferu ungur nu ia mai mult e o firma mare si cam la toate firmele mari nu platesc nu vorbi tu ce nu sti colegu virgil intereseajate inainte de a vorbi scuze daca team jicnit drumuri bun sa ai.
  12. Colegule nu vorbesc prosti eu nu am lucrat pentru Gartner doar firma la care lucrez sunt in colaborare cu Gartner ce au garaju la Lambach cei din Hungaria angajeaza soferi Romani si nu e nu stiu colegule Virgil .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.