• advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.380
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  132

Mario Bandit last won the day on April 15

Mario Bandit had the most liked content!

8 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)
 • Varsta:
  30

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Vizitatori Recenți Profil

3.769 citiri profil
 1. Deci , tot EU sunt de vina ..... ?? Ma duc la biserica sa ma spovedesc .... !!
 2. Un profil complet da credibilitate persoanei din spatele utilizatorului , tine de constienta fiecaruia sa il completeze CORECT , se pot lega prietenii , ajutoare etc . Frumos e ca in alte comunitati , hai sa zicem forumuri auto , utilizatorii isi inscriu singuri si fara discutii toate datele corect , aici de ce ar fi probleme sau ai ceva de ascuns domnule utilizator ?
 3. Salut , intre o plansa si calculator e diferenta de contrastul unde tot gri -ul da batai de cap , te poti juca cu luminozotatea ecranului si ai sa-ti dai seama ca sunt momente cand vezi , altele cand nu . Sunt si aplicatii android pentru a detecta fenomenul ... Iar la faza cu semaforul sau semnalizare / frana am generalizat , fiecare care poarta deficienta asta are lipsurile lui , doar am punctat marile probleme care pot aparea , probleme care pot degenera in tragedii . Legat de participarea la discutii , interesul e scazut din cauza ca multi au inteles forumul in alt mod decat ce se vrea a fi , sa pus un regulament si acum cica nu lasam soferii sa se exprime liberi , la ce tampenii zic UNII , offf offf ...
 4. Huuu banditu ala de admin face si drege , ne ia la misto , huuu ca ne critica , ca ne descurajeaza ..... pai ce facem nene ? Acum am inteles mesajul ( pur si simplu critica constructiva ) aici il haulim pe ala ( adminul ) si trecem la facebook cu probe , ca l -am adus pe ala ca i -am rezolvat aluia .... Vai vai ....deci asa jucam dea hotii si vardistii ??
 5. Salut , ceva poze ar fi de ajutor ... Daca lovitura nu e intr -un punct de structura ai luat in calcul taierea / decuparea punctului de impact si refacerea lui ? Desi poate nu se compara cu lovitura in discutie , am luat o barza ( cred ,) ... a trebuit sa decupez capitonajul si sa imping tabla , cei de la daf si -au facut ,, fantezii ,, cu desmontare cabina , tras la linie etc etc ... in 3 minute am rezolvat -o
 6. https://youtu.be/2NIjVgGPlZg
 7. Crit' Air , nivel poluare Paris . Pentru cei care fregventeaza zona metropolitana ( inclusiv A86 - periferic exterior ) in caz de nivel inalt de poluare aceaata incadrare dupa emisi euro camion , va permite sau nu accesul in zona Paris-ului . www.certificat-air.gouv.fr http://www.developpement-durable.gouv.fr/certificats-qualite-lair-critair
 8. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32017R0548&from=RO REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2017/548 AL COMISIEI din 23 martie 2017 de stabilire a unui formular standard pentru declarația scrisă referitoare la îndepărtarea sau ruperea sigiliului unui tahograf (Text cu relevanță pentru SEE)
 9. Buna ziua soferite si soferi , se cauta lamuriri despre arestul lui Panican Tiberiu sofer la LeaTrans Irlanda , se pare ca a fost gasit cu emigranti in semiremorca si nu se mai stie nimic de el . Daca il cunoasteti sau ii cunoasteti cazul va rog dati amanunte . Va multumesc pentru atentie .
 10. http://bookshop.europa.eu/en/cargo-securing-for-road-transport-pbMI0614080/downloads/MI-06-14-080-RO-N/MI0614080RON_002.pdf?FileName=MI0614080RON_002.pdf&SKU=MI0614080RON_PDF&CatalogueNumber=MI-06-14-080-RO-N
 11. Problema va fi limita de minute si Giga pe abonamente , cum o dejasesti si ba scade viteza ba se intrerupe linia , va creste cerinta .... sper sa nu creasca si ei cotele de abonament .
 12. Salut , introducerea simbolului de tara unde se incepe si unde se termina perioada de serviciu se face pentru fiecare sofer in parte , fiecare pentru cardul lui . La schimburi nu este necesara aceasta introducere , se evita prin sageata stanga .
 13. https://youtu.be/LJYmVg5f5o8
 14. si ce facem ?? ii invatam noi ( soferii ) cum se face sau ... ??