Sari la conținut

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.462
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  150

Mario Bandit last won the day on October 21

Mario Bandit had the most liked content!

9 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)

Vizitatori Recenți Profil

6.391 citiri profil
 1. Depășite program 15 ore

  Ma bucur ca ai inteles ,, contextul , . Putem incheia off-topic-ul .
 2. Depășite program 15 ore

  Lasa dex -ul limbii romane si respecta dex-ul de specialitate . Ala conteaza !! In dex -ul de specialitate termenul program nu exista , dar nu va intra in cap , va place folclorul de parcare ..... Mai tii minte cand ziceai ca pauza = repaus ?? Dupa dex ul romanesc ?? Uite ca dex-ul de specialitate te contrazice , pauza inseamna ceva , repausul altceva ca termen ( in context ) dar na .... mânuirea volanului de foarte multi ani ... aia conteaza .
 3. perioada de conducere 2 saptamani consecutive

  Mama lui de ,, program ,, oare cand va intra in cap ca acest termen nu exista .... ?? 45 / 24 in loc de repausuri saptamanale ?? Deci sa intelegem ca : Saptamana 1 luni marti - repaus saptamanal normal miercuri joi - munca vineri - repaus saptamanal redus sambata duminica munca Saptamana 2 luni marti miercuri joi - munca vineri - repaus saptamanal redus sambata duminica munca aici mai departe . CORECT si LEGAL !! In blocul bisaptamanal ( saptamana 1 si 2 ) te incadrezi la al doilea alineat de la punctul 6 al articolului 8 , minim un repaus saptamanal normal ( luni - marti prima saptamana ) plus minim un repaus saptamanal redus ( ai doua , vineri prima saptamana si vineri a doua saptamana ) .Sa nu aud ,, ca nu se pot face doua repausuri saptamanale reduse consecutive ,, pentru ca nu se aplica in acest caz . Dar aici vor fi probleme cu recuperarile repausurilor reduse ... a mentine asa o linie mult timp ... nasol . Bag a raspuns corect . Stiu la fel si cei de la ISCTR ...
 4. perioada de conducere 2 saptamani consecutive

  Sunt repausuri saptamanale nu pauze .... articole ?? Art 8 punctul 6 din regulamentul 561/ 2006 CE : (6) Pe parcursul a două săptămâni consecutive, un conducător trebuie să efectueze cel puţin: – două perioade de repaus săptămânal normale sau – o perioadă de repaus săptămânal normală şi o perioadă de repaus săptămânal redusă de cel puţin douăzeci şi patru de ore. Cu toate acestea, reducerea se compensează cu o perioadă de repaus echivalentă luată în bloc, înainte de sfârşitul celei de-a treia săptămâni care urmează săptămânii în discuţie. acum calculeaza si tu , e bine sau nu ??
 5. Depășite program 15 ore

  Voi sunteti programatori sau soferi Ce atatea programe ??
 6. Camion sh

  Legal Nu !! MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI Ordinul 42 din 16 ianuarie 2006 (Ordinul 42/2006) privind conditiile de pregatire profesionala initiala si continua a anumitor categorii de conducatori auto http://www.minden-s.ro/torvenyek/Ordinu ... soferi.pdf
 7. Interpretare bon tahograf

  manualul tahografului dtco 1381 de la vdo
 8. Ore de munca

  Da , societatea de transport ( ea organizează mumca lucrătorului mobil ) de la inspectoratul de munca al statului respectiv .
 9. Condus diagramă si cartela tahograf

  Acum intreb si eu , daca ti s-a zis sa faci introducerea datelor manual pe ,, repaus ,, intre extragere si introducere sa zicem 2 saptamani , cum poti sa introduci manual repaus cand tu ai munca pe foile de inregistrare ?? Pe una zici un lucru pe alta alt lucru , la control cum se suprapun lucrurile cand pe card ai repaus si pe foi munca la greu ?? E adevarat ca daca pierzi / uiti folie de inregistrare cardul te poate acoperii pe perioada acea dar aia nu inseamna ca prezinti lucrurile corect si cumva asta inseamna promovare de manipulare activitati , ai o saptamana nasoala .... arunci foile si te acoperi cu cardul pe ,, repaus ,, ... daca te prind ascuzând activitati o furi original si apoi tot din ai lor te sfătuiesc sa faci la fel .?? ... hmmm deci agentul Anton a fost mutat la capitala .... Bineînțeles aici vorbim de procedeul corect si legal ... cum ar trebuii procedat .... apoi fiecare face cum crede ....
 10. Condus diagramă si cartela tahograf

  Te rog ca in loc de pauze pentru repaus sa folosesti repaus saptamanal si pauza sa fie pauza , intre duratele de conducere pentru ca aia inseamna pauza iar repausul e repaus . 1 ) daca iti inregistrezi manual perioada lipsa ( desi iti repet nu trebuie pentru ca ai totul pe foile de inregistrare , stai 15 minute pauza apoi conduci 1.30 si faci 30 minute pauza tahograful digital cum nu stie ce ai condus inainte ( si nici nu ii poti introduce ce ai condus ) ia in considerare doar a doua bucata de pauza de 30 minute pentru ca litera legii zice ca fractia pauzelor se considera doar intercalate intre perioadele de conducere odata ce ai inceput conducerea .... iar el cum nu stie ce ai facut inainte considera da atunci conduci prima data in ziua de munca , crezând ca o incepi cu el . 2 ) la ce sa inregistrezi pauza pe spatele diagramei daca o faci automat prin tahograf ? O inregistrare paralela nu isi are rost . 3 ) Sper ca nu ai dat de agentul Anton de la Galați ,,,, ?!?!?!? .
 11. Condus diagramă si cartela tahograf

  Salut ... deci a inregistrat timp de 1 an ( sa zicem) manual toata perioada ca repaus apoi a facut 45 minute de pauza ?? Da ... pauza de 45 minute e recunoscuta chiar daca el a gresit cu introducerile manuale , odata ce e efectuată si înregistrată acea pauza e acolo si agentul trebuie sa ii dea importanta , apare dupa grupa introducerilor manuale inregistrata automat chiar daca tahograful a grupat la timpii de pauza / repaus toata perioada asta de 1 an plus cele 45 minute , acela e doar un contor ...
 12. Condus diagramă si cartela tahograf

  Salut . Am facut un video dupa exemplul tau .
 13. Da . Art 8 Regulamentul 561/ 2006 CE , un nou repaus saptamanal incepe pana la sfarsitul a maxim 6 perioade de 24 ore dupa repausul saptamanal anterior .
 14. Condus diagramă si cartela tahograf

  Salut De joi , azi fiind sambata nu a raspuns nimeni ?? Mai sa fie .... Hai sa vedem , in cazul tau iti recomand sa dai prioritate înregistrărilor de pe foile de inregistrare ( diagrame )prin tahograful analog iar cand utilizezi tahograful digital sa refuzi introducerile manuale pentru ca le ai pe foile de inregistrare . Teoria e cam asa : ( ai foi de inregistrare pe zilele cand faci repausul saptamanal ) pe cea de luni faci înregistrări manuale pe spate din repausul saptamanal pe care il termini si o introduci in tahograf la ora 23.30 , bănuiesc ca incarci ...inregistreaza automat alte activitati ... marti la 00.05 pornesti la drum iar la 03.00 schimbi camionul .... in momentul cand trebuie sa introduci cardul in tahograf si te intreaba de introducerile manuale le refuzi pentru ca tu le ai pe foile de inregistrare . Dar atentie mare ... ai aproape 3 ore de conducere ... de care tahograful digital nu are cum sa stie ... la introducerea cardului , dupa schimb de camion ori faci o pauza pe care ar fi bine sa o inregistrezi prin tahograf ori mai mergi maxim o ora jumate si faci pauza . Daca tu nu ti cont de cele 3 ore conduse inainte si te lasi la mana tahografului digital cu ce iti arata el ca poti conduce ajungi la o durata de conducere de 6 ore ( 3 le ai plus 3 la întoarcere ) iar amenda e mare in cazul asta . Cand lasi camionul extragi cardul si acasa .. Daca pornesti cu acelasi camion bagi cardul in tahograf si acum da faci introducerile manuale , perioada de timp de la extragere pana la introducere ca repaus zilnic si la munca ... cand revii pe tahograf analog introduci foaia de inregistrare si continuii munca . In cazul in care iei din nou un camion cu tahograf analog , sa zicem ca la 06.30 ai scos cardul , pe foaia de inregistrare inregistrezi pe spate manual de la 06.30 la 23.00 repausul zilnic si o introduci in tahograf . Pe spatele foilor de inregistrare pe perioada cat tu inregistrezi munca pe digital ar fi bine sa insemnezi acea perioada cu ,, activitati tahograf digital ,, pentru a ajuta agentul sa iti urmărească cronologic activitatile . Toate cele bune .
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.