Sari la conținut

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.443
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  147

Mario Bandit last won the day on June 3

Mario Bandit had the most liked content!

8 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)
 • Varsta:
  30

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Vizitatori Recenți Profil

5.997 citiri profil
 1. Buna seara . Marian va aduce la cunostinta o situatie deloc placuta unde nu intodeauna vorba dulce e soluția , daca va vedeti deranjați de asfel de indivizi nu ezitați sa apelați la autoritati , chiar si de mai multe ori daca e nevoie .... Citez : Numele meu este Marian Tabac .Lucrez pentru o firmă de transport spaniolă. În ziua de 17-06-2018 mă aflam în repaus săptămânal , fiind parcat cu camionul în Centrul rutier din apropierea localității Fronton,Touluse. În jurul orei 15 câțiva indivizi cu motociclete au intrat în parcare și au început să facă un fel de concurs, , facând mult zgomot cauză din care nu puteam să mă odihnesc. După mai bine de două ore de zgomot produs de aceștia în jurul orei 17:30 împreună cu alt coleg am încercat să comunic cu unul din ei ,în aparență copil,dar ne-am lovit de un refuz categoric de comunicare continuat cu insulte,drept pentru care am considerat că putem filma cu telefonul si chema poliția pentru a lua măsurile necesare.Imediat au apărut și alți indivizi deranjați de faptul că filmam si am fost deposedat prin forță de telefon.Văzând ca sunt superior numeric am încercat să mă îndepărtez de ei dar am fost ajuns din urmă și lovit cu bestialitate, la fel și colegul care a reușit să filmeze .Imediat ei au fugit iar colegul a chemat poliția,aceasta fiind prezenta dupa 5 minute in zonă.Am fost trimis de urgență la Spitalul din Touluse pentru ingrijiri medicale,unde am fost diagnosticat cu fractură zigomatică si multiple leziuni ale feții,ochiului drept (tot ce a fost vizibil de către medicul legist în urmatoarea zi). Dupa eveniment am fost adus de urgență in Spania de catre firma angajatoare.Am fost internat in Spitalul Juan XXIII din Tarragona și operat in ziuade 28-06-2018,externarea fiind in 02-07-2018.În prezent sunt in concediu medical cu revizie periodica la spital. Tot-odata, daca printre cei care citesc se afla careva care erea in parcare si a fost martor il puteti ajuta pe Marian cu o declaratie la [email protected]
 2. Buna seara , nu ar fi rau sa treceti totusi si localitatea unde va aflați / cautati , spania e mare ...... ( si la profil )
 3. Acest subiect e pus de mine acolo pe grup la cimpoeru
 4. Teapa diurna Eva Lazar spedition Bragadiru

  Ai fost la ITM / ISCTR ?
 5. Teapa diurna Eva Lazar spedition Bragadiru

  Deci socru’ cu 16 ani de plimbare prin UE e model de referință ?? Legile nescrise le anulează pe alea scrise ?
 6. Teapa diurna Eva Lazar spedition Bragadiru

  Cu dovezi cu tot , fuga la ITM si la ISCTR . Vrei sa sti de ce nu se trece diurna in contract ? Pentru ca daca pun 50 / 60 euro ( desi 35 e minimul ) patronatul nu poate frauda in limita a deductibilității fara impozitare . https://codfiscal.net/40688/hg-5181995-actualizata-nivel-diurne-plafon-cazare-drepturi-si-obligatii-deplasari-strainatate Asta in ce privește diurna , apoi mai este si compensarea cazarii , una peste alta pe spatele tau firma face bani ( aparte de activitatea de transport ) mergi la ANAF sa vezi ce au inregistrat in numele tau , salariu , taxe , diurna , cazare .... apoi confrunta cu ce ai primit si arata ITM -ului . Iar daca tot vrei sa faci un bine , declaratie in scris pe adresa ISCTR -ului cu cele relatate cu cerinta unui raspuns in scris da te rog , zi repaus nu pauza .... pari mai profesionist ... macar la nivel instituțional . http://www.legex.ro/Ordonanta-37-2007-81054.aspx vezi si tu ce inseamna amenda pentru repausurile saptamanale reduse fara recuperarea timpului aferent . In rest .... o sa te caute astia .... sper sa nu vi cu texte , ștergeți mesajele ( ca multi altii ) ca regulamentul forumului nu permite .
 7. Teapa diurna Eva Lazar spedition Bragadiru

  Pauze pauze si pauze ... Mama lor Sunt repausuri saptamanale indiferente de care ... dar Sunt repausuri Nu pauze .... Apoi ce sa mai zic de programe ... pauzari si programatori a facut arr din voi .
 8. Teapa diurna Eva Lazar spedition Bragadiru

  Ai incercat sa le zici de repausuri saptamanale implicit recuperarile repausului saptamanal redus .... ?? Pauze de Weekend sau pauzele de odihna ?? ..... poate nu te-au inteles !! Pentru probleme tehnice te rog sa iei legatura cu administratorul tehnic Danny .
 9. Cui cupla semiremorcă rupt

  Repet , doamne apara si pazeste !!
 10. Pauze saptamanale

  Cum erea aia cu fudulia si prostia ...... ?? Hasta la Vista ...baby!!
 11. Repaus săptămânal - interpretare

  Salut , din pacate nu ai alte articole in afara de celebrul art 8 din 561/ 2006 CE si evident intri sub incidenta acestuia .
 12. Pauze saptamanale

  Pana a trece la repausuri saptamanale invata termenii ca nu e de gluma . Articolul 4 În sensul prezentului regulament, se înţelege prin: (d) „pauză”: orice perioadă în care conducătorul nu are dreptul să conducă sau să efectueze alte munci şi care trebuie să-i permită numai să se odihnească; (f) „repaus”: orice perioadă neîntreruptă pe parcursul căreia conducătorul auto poate dispune liber de timpul său; (g) „perioadă de repaus zilnic”: partea unei zile în timpul căreia conducătorul auto poate dispune liber de timpul său şi care poate fi o „perioadă de repaus zilnic normală” sau o „perioadă de repaus zilnic redusă”: –„perioadă de repaus zilnic normală”: orice perioadă de repaus de cel puţin unsprezece ore. De asemenea, această perioadă de repaus zilnic normală poate fi luată în două tranşe, din care prima trebuie să fie o perioadă neîntreruptă de cel puţin trei ore şi a doua, o perioadă neîntreruptă de cel puţin nouă ore; –„perioadă de repaus zilnic redusă”: orice perioadă de repaus de cel puţin nouă ore, dar mai puţin de unsprezece ore; (h) „perioadă de repaus săptămânal”: o perioadă săptămânală în timpul căreia un conducător auto poate dispune liber de timpul său şi care poate fi o „perioadă de repaus săptămânal normală” sau o „perioadă de repaus săptămânal redusă”: –„perioadă de repaus săptămânal normală”: orice perioadă de repaus de cel puţin patruzeci şi cinci de ore; –„perioadă de repaus săptămânal redusă”: orice perioadă de repaus de mai puţin de patruzeci şi cinci de ore, care poate fi redusă la minimum douăzeci şi patru de ore consecutive, sub rezerva condiţiilor menţionate la articolul 8 alineatul (6); si acum pune intrebarea corect ... ( o sa unesc subiectul la cel dedicat repausurilor saptamanale )
 13. Repaus saptamanal normal , in deplasare , la hotel ?

  Italia decide sanctionarea repausului saptamanal normal in cabina .
 14. Antene satelit in camion

  Ce anume ?? In afara de Discovery .... nimic ... Sa prostim poporu ‘ cu tembelizoru ‘
 15. Antene satelit in camion

  Chiar ai ce viziona la tv ??
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.