Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.373
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  144

Mario Bandit last won the day on October 13

Mario Bandit had the most liked content!

8 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)
 • Varsta:
  30

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Vizitatori Recenți Profil

4.594 citiri profil
 1. Ca sa nu ziceti ca va aburesc eu , aveti un raspuns oficial al ISCTR cu privire la folosirea regulii la minut a tahografului digital de a doua generatie . Va reamintesc videoul facut de mine pe aceasta tema .
 2. Daca toti am lasa de la noi , unde am ajunge , de ce isi permit multi sa se joace asa un om ?? Din cauza ca multi alti inainte au preferat sa lase si sa mearga mai departe . Ca e greu , da ... ca dureaza , da .... patronii astia de carton de ar fi contrati de autoritati nu si -ar permite glume din astea , dar ca sa se ajunga acolo trebuie ca societatea sa fie unita si sa presioneze , nu vreau sa par lupul moralist , dar asta e realitatea . Fara a se considera publicitate vezi si parerea celor de la SSDB si / sau o reclamatie la un sindicat unde firma isi desfasoara activitatea .
 3. Repausuri saptamanale reduse

  Softul de control si / sau manageament recunoaste doar un repaus , probat de mine in perioadele de vacanta , interpretarea in cazul anomaliei e lasata la mana agentului de control . Softul e totusi o unealta dupa algoritmii literii legi .
 4. Repausuri saptamanale reduse

  @CECOR Si ce facem cand anomalia trece ca regula ?? Ca in ultimul timp asta se incearca sa se inteleaga , daca se permite in cazuri exceptionale ca o ,, dregere ,, de situatie , de ce sa nu o folosim acum ca tot nu mai putem manipula tahografele , cam as fac baietii asta si incearca sa dea de inteles la alti , pacat ca in loc de argumente si de un fair play legislativ trec la gargara caterinca si injosiri . Ps : te rog raspunde si la intrebarea in sine , cand opreste munca .
 5. Repausuri saptamanale reduse

  @CECOR dar hai sa raspundem si la intrebarea de la poza 2 ; cand trebuie sa opreasca munca soferul in cauza ??
 6. Repausuri saptamanale reduse

  De al doilea desen ce zici @cri5tian ?? Alea 70 ore ce sunt ?? La acest subiect , ca sa nu ziceti ca va ,, aburesc ,, eu dau cuvantul lui @CECOR , sa auziti o anomalie de practica unde o perioada lunga de repaus poate servi ca repaus aplicat blocului bisaptamanal ..... subliniez ..... o anomalie de practica .... si nu o norma generala cum se vrea a crede / impune !
 7. Repausuri saptamanale reduse

  O noua provocare de la amicii nostri facebook -ari
 8. Repausuri saptamanale reduse

  Dar de asta ce ziceti ?? Potrivit unor domni care viseaza a fi profesionisti daca ai stat peste 69 ore , acel repaus se poate considera ca repaus saptamanal normal si unu lipit lui , redus .... dezlegare de la trace , o tampenie cat casa poporului de mare .... In cazul in care le ceri sa arate sursa de adevar , unde scrie in 561/2006 CE aceasta considerare ca repaus saptamanal normal si redus , .... liniste ... acesti visatori de profesionisti uita de art 4 unde la definitii un repaus saptamanal normal vine a fi un repaus superior a 45 ore , fara limitari ore si puncte de considerare in caz de x sau y .... Curios e , acum ca nu se mai lipesc magneti si agentii chiar isi fac meseria , soferii cauta optimizarea legii , nu le ajunge forma legala ... cum a fost cazul rastalmacirii art 7 ( durata de conducere ) acum , probabil sa dea bine la sefu ‘ , cauta sa rastalmaceasca si punctul 8.6 ....
 9. Repausuri saptamanale reduse

  Perfect LEGAL !! Inainte de a comenta va rog ,, rumegati ,, bine graficul .
 10. Da, tahograful o face pentru ca pentru el daca nu exista mimin 9 ( in cazul unei intreruperi oarecare ) - 11 ore continue de repaus nu incepe o noua zi de munca deci un nou calcul de conducere zilnica , nefiind un repaus intreg ci din bucati el nu stie de derogare notei 6 si aduna minutele de conducere de la cele 2 miscari la durata zilnica de conducere a zilei de munca in care te afli , pana termini repausul zilnic . In cazul in care repausul minim cerut nu e incadrat in arcul de 24 ore maxim al unei zile de munca , tahograful aduna timpii de conducere din cele 2 zile de munca , pentru ca nu considera repausul zilnic valabil si va termina calculul cu terminarea celei de al doilea repaus cu (, ) care inchizi a doua zi de munca . Si apropo , full drive time suna a rezumat zilnic a timpilor de conducere , adica ce conduci in 24 ore a unei zile calendaristice , exact rezumatul de pe un tichet de tahograf , indiferent ca tu conduci cate 6 ore in 2 zile de munca ( incadrate sau parti din ele in ziua calendaristica ) , pe rezumatul zilei calendaristice vei avea 12 ore , nu 6 si 6 ...
 11. Cum iti poti dovedi DIURNA daca nu este in CIM?

  Diurna ca diurna , dar de compensarea cazarii nu zice nimeni nimic ?? Aia nu se ia in calcul. ??
 12. DAUNA REMORCA INCHIRIATA. Platesti ?

  Paguba se stabileste si se retine ( in caz de ) in urma unui incident de munca printr-o hotarare judecatoreasca , ( tot in caz de ) paguba se retine din salarul de incadrare , in rate pe x timp fiind vorba de o suma mare , diurna nefiind venit salarial nu se atinge . Contacteaza un avocat si declara incident de munca , judecatoria stabileste prejudiciul si suma retinuta lunar , repet diurna nefiind venit salarial nu se atinge .
 13. Fiecare sofer isi inregistreaza activitatile separat , primul isi face repausul si il introduce manual la preluarea camionului si al doilea isi face treaba si lasa camionul , nu se incurca unu ' pe altu ... fiecare cu inregistrarile lui ...
 14. Salar versus salariu

  Pai nu-s , ca nu tac ... da le zic .... bine ...
 15. In atentia celor care cauta Job-uri bune si bine platite!!

  Stati acolo .... Nu veniti in Spania .....
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.