Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.417
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  145

Mario Bandit last won the day on January 21

Mario Bandit had the most liked content!

8 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)
 • Varsta:
  30

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Vizitatori Recenți Profil

5.541 citiri profil
 1. Antene satelit in camion

  Ce anume ?? In afara de Discovery .... nimic ... Sa prostim poporu ‘ cu tembelizoru ‘
 2. Antene satelit in camion

  Chiar ai ce viziona la tv ??
 3. Regulamentul 165/2014 CE. ( 799/2016 CE)

  REGULAMENTE REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2018/502 AL COMISIEI din 28 februarie 2018 de modificare a Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2016/799 de stabilire a cerințelor pentru construirea, testarea, instalarea, operarea și repararea tahografelor și a componentelor acestora (Text cu relevanță pentru SEE) https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32018R0502&from=EN
 4. Tren Novara - Freiburg

  Cobrará din camion, si uita-te unde e baia de ulei si distanta fata de sol plus ce ai inaintea ei , ce ar intra in contact prima data cu plataforma trenului ... . Ps : esti sigur ca nenea a vazut cum se ,, urca ,, pe trenul in cauza ??
 5. Odată cu întoarcerea la camion , cum trebuie sa procedeze CORECT si LEGAL un sofer profesionist pentru a înregistra repausul zilnic implicit cum trebuie făcută introducerea simbolului de țara pentru a confirma începutul perioadei de serviciu zilnic ?? Va rog argumentați raspunsul .
 6. Directiva 22/ 2006 CE

  http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32006L0022&from=ES DIRECTIVA 2006/22/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 15 martie 2006 privind condițiile minime pentru punerea în aplicarea Regulamentelor (CEE) nr. 3820/85 ș i (CEE) nr. 3821/85 ale Consiliului privind legislația socială referitoare la activitățile de transport rutier ș i de abrogare a Directivei 88/599/CEE a Consiliului (Text cu relevanță pentru SEE)
 7. atestate cpi

  Forumul nu încurajează si nici nu promoveaza ,, descurcareala ,, ori inveti si demonstrezi ca esti demn de atestat ori iti cauti altceva ... E simplu !!
 8. @sashatulcea nu am dat capul pe spate si nici nu am intors capul subiectului ..Imi pare rau daca te -am decepționat . Eu citesc tot ce se scrie ( chiar de mai multe ori ) si doar am semnalat o eroare mare a domnului in cauza , ca sa zic altceva . @rico005 nu ai cum sa zici 2500 net din 2000 brut pentru ca nu e un calcul logic si prin aceasta afirmație nici tu nu faci pe altii sa inteleaga sau sa faca diferente intre termeni , desi acum explici ( ce uni intelegem de la bun inceput ) o faci tot aiurea ... tot cu 2000 brut si 2500 net ... ce ai brut e salariul de incadrare , restul - venit net cumulat dupa toate scăderile facute . Hai ca e simplu !! . Intelegand asta ca baza , plus ore extra plus diurna plus compensarea cazarii plus alte bonusuri / sporuri se ajunge la suma de x venit brut cumulat minus impozitare x venit net cumulat iar aceasta e logica , nu se da un salar brut si net dupa impozitare ca un calcul si aparte , in alt calcul restul de bani . Contract cu 60 Ore nu o sa vedeti pentru ca limita este de 40 ( 48 in unele state ) sau x ore zi si atentie la incadrare , luni - vineri sau luni duminica restul de ore pana la limita a 60 sunt ore extra , nu intra ca norma impusă ca sa apara pe undeva plus 20 ci ca ore posibile de efectuat si platite cu o suma de bani stipulată in contract sau anexa in caz de modificare . Acum ceva vreme am cerut ambasadei Germaniei standardele de salarizare si incadrarile , impozitarea etc .... nimic inca .
 9. 2500 net din 2000 brut ...
 10. Repaus saptamanal normal , in deplasare , la hotel ?

  Repausul saptamanal normal , Danny !! Aceste măsuri sunt adoptari proprii la legea nationala a transportului prin care se sanctioneaza mult mai dur repausul saptamanal normal pe teritoriul propriu fata de ce ar putea fi sanctionat dupa regimul european , exemplu ‘ belgia a ridicat încadrarea de la 50 euro la 1800 ..... desigur pot oricând sa sancționeze dupa regimul UE orice repaus saptamanal normal facut oriunde in Ue , dar se stie ca e o masura contra competentei neloiale a străinilor fata de localnici .
 11. Repaus saptamanal normal , in deplasare , la hotel ?

  Spania anunta intentia de sancționare a repausului saptamanal normal efectuat in cabina vehiculului - Art 8.8 Regulamentul CEE nr 561/ 2006 . Ministerul de ,, Fomento ,, din Spania anunță intenția de sancționare a repausului saptămănal normal efectuat in cabina vehiculului după sentința Tribunalului de Justiție European din 20 Decembrie 2017 in Cauza 102/ 2016 ( Vaditrans contra Statul Belgian ) prin care Curtea decide că articolul 8.8 din regulamentul 561/ 2006 trebuie interpretat in sensul că un conducător auto nu poate să efectueze la bordul vehiculului un repaus saptamanal normal Ministerul a confirmat că prin reforma Regulamentului de Elaborare a Legii Transportului Terestru (ROTT) care este în prezent procesată va fi inclusă o infracțiune tip pentru încălcarea dispoziție punctului mai sus menționat cu o sancțiune economică in funcție de timpul petrecut necorespunzător la bordul vehiculului care se va aplica incepănd cu 01 / 06 / 2018 odată cu intrarea in vigoare a Regulamentului ( ROTT ) .
 12. Esti pregatit sa dai declaratie pe propria raspundere cu afirmatiile de mai sus in fata autoritatilor sau ramanem la faza de atentionare aici ??
 13. SSDB,Drumuri-Bune

  Da un telefon CONTACT ADRESA: Str. Onisifor Ghibu, Nr.1, Sibiu, Romania. Tel: (+4) 0746855926 / (+4) 0744838591 / (+4) 0741366161 E-mail: [email protected]
 14. Volvo E6

  Se schimba automat configuratia cutiei si regimul motorului cand selectezi P sau D din maneta schimbatorului de viteze , cu regimul a / eco / eco plus nu sunt sigur daca la toate modelele si motorizarile ca nu am condus mult timp modele volvo dar din putina practica cu ele am observat chestia cu pilotul automat la cateva modele de 500 cp ....
 15. conectare receiver satelit la laptop

  Ai ce vedea la tv ca sa merite investitia ?? Recomand o carte .... eventual un sah ... yoga .... stai departe de tembelizor ...
×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.