• advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Mario Bandit

Administrators
 • Număr conținut

  3.341
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  127

Mario Bandit last won the day on February 19

Mario Bandit had the most liked content!

7 Urmăritori

Despre Mario Bandit

 • Rang
  Sofer Profesionist
 • Dată Naștere 25.09.1985

Profile Information

 • Gen:
  Masculin
 • Locatia:
  Madrid ( E ) / Valcea (Ro)
 • Varsta:
  30

Contact Methods

 • Yahoo
  xxlmgm21

Vizitatori Recenți Profil

3.352 citiri profil
 1. Din fabrica iese cu activare si calibrare asfel nu il scoti pe roti , inmatricularea provizorie se face si pe baza acestui document , daca ai un tichet scos dupa poarta fabricii vezi acolo sus .
 2. La ce faci o calibrare cand din fabrica iese cu omologare de tip , activare si calibrare ? http://www.arr.ro/files/tahograf-digital/legislatie/REGULAMENTUL (UE) NR. 1652014.pdf
 3. Se poate face oriunde , in Ue , in orice service autorizat .
 4. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/84525 ORDONANŢA nr. 37 din 7 august 2007 (*actualizată*)privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora(actualizată până la data de 2 ianuarie 2016*)
 5. Og 37/2007 ( ultima modificare prin 0g8/2015) Art 8 (3) Următoarele fapte reprezintă încălcări grave ale dispoziţiilor Regulamentului (CE) nr. 561/2006, ale Regulamentului (UE) nr. 165/2014 şi, după caz, ale Acordului AETR şi constituie contravenţii, dacă acestea nu au fost săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să constituie infracţiuni: p) neintroducerea/neînregistrarea manuală a datelor atunci când acest lucru se impune, conform prevederilor art. 34 din Regulamentul (UE) nr. 165/2014; Art. 9. - (1) Contravenţiile prevăzute la art. 8 se sancţionează după cum urmează: f) cu amendă de la 600 lei la 1.000 lei, care se aplică conducătorului auto pentru faptele prevăzute la art. 8 alin. (3) lit. n)-t) şi u); De data asta scapi cu un certificat daca respecti cerintele de editare ( nu dupa povestitorii de parcare ) , lasa tampeniile si foloseste termeni corecti ca sa intelegi cand ti se explica . Introducerea manuala a datelor e importanta si nu trebuie gresit , e o obligatie a ta ca sofer .
 6. Ce ai facut tu e un repaus saptamanal normal nu pauza , iar ce intrebi tu ce ar fi acel certificat e exact ce in necunostinta ta si a coordinatorului tau spuneti foaie de concediu . Unde ai obtinut atestatul ?
 7. Vineri 17 / 02 / 2017 ora 08.30 Graba strica treaba
 8. Cutie automatizata mai precis . E o cutie clasica , mecanica cu sistem de actionare a ambreajului si a schimburilor de viteze , nu ai convertizor de cuplu ( torque ) , deci nu e automata . In functie de relief si incarcatura e normal sa plece ( sau nu ) din moment ce lasi frana , dar cel mai bine ar fi sa eviti pe cat posibil sa stai pe loc cu frana calcata si cutia in Drive , pentru ca ai o viteza cuplata si ambreajul in pozitie de pornire , uzezi rulmentul / placa de presiune , si discul de ambreaj ca si cum ai tine tu din pedala ambreajul apasat . Atunci se incalzeste ( pe langa uzura ) si incepe sa bruscheze , ba intarzie sa cupleze , ba nu se hotaraste ce viteza sa cupleze ... Nu chinuii degeaba camionul ....
 9. Am facut si o pagina a ghidului pe facebook , mi sa cerut , desi nu sunt deacord cu aplicatia , o fac pentru cei care o folosesc . O alta idee , daca se strange ceva acolo din vizualizari , ma gandesc ca luna de luna sa sponsorizez cursul de atestare al unui sofer incepator . Ce ziceti ?
 10. Trebuie demonstrata cauza neplatii , o defectiune aparat sau sistem ( poarta de plata cu sistem taxare ) pentru ca nu poti plati tu o amenda pentru un defect de care nu esti raspunzator si nici nu il poti identifica , ca si in acest caz ... aparatul face bip ... sistemul nu taxeaza dar te inregistreaza si apoi amenda ... Ceva in genu , patesc in Portugalia cu TelePass , trec prin poarta ,( acelasi sistem ca pe austria / germania ) face bip ... si imi face poza .. doar ca nu vin amenzi , vine factura la firma ... De multe ori face bip si ramane blocat pana la urmatoarea poarta , sau daca ies din portugalia si ramane blocat la ultima , ma intorc in vama pana la prima poarta apoi iau in national catre vama spaniola , daca trec din nou prim ultima poarta ramane iara blocat si tot asa . Intrebi ce are aparatul si zic aia ca e ok .... am schimbat 3 intr-un an ... problema persista . O sa il amenint ca il scot afara in frig si ploaie , daca la caldura in cabina nu vrea
 11. Tu vezi titlul subiectului ?
 12. Hai sa facem un test saptamana asta luni 13 / 02 / 2017 Ora 18 .00
 13. Intrebarea e cu subinteles , a miscat masina in repausul zilnic si acum vrea sa stie cat il costa prostia ...