Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TRACTIONIST PENTRU CARRERAS SPANIA


Postări Recomandate

  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • Members
La 4/8/2014 la 16:04, recallerror a spus:

Re: TRACTIONIST PENTRU CARRERAS SPANIA

Mesajde anghel_ghi » 02 Aug 2014, 21:42

Buna! Cu tot respectu apreciez lucru acesta pe care il faceti dumneavoastra,postind pe acest forum, oferte de munca pt toti colegi care detin autotractoare, si remarc un lucru foarte bun,, la care si DV faceti referire , si anume ca este bine sa lucrezi subt acoperirea unei firme mari care detine si o Flota propie de camioane,pt ca atunci riscurile de neplata pot fi zero. Dar poate stiti ,sau puteti afla de pe acest forum ,cum uni tractionisti RO au fost inselati chiar de cofrati nostri Romani,de aceia oameni care detin 1/2 capete tractor a devenit asa retecienti. eu sper ca dv nu sunteti unul dintre acei intermediari,, si daca este asa cum spuneti dv ,ca sunteti angajatul firmei CARRERAS si contractele se fac direct cu firma spaniola cred ca este un lucru foarte bun,dar cu toate acestea pretul / km este cam mic . parerea mea este daca ati mai ridica putin pret/km0,87e,pt cap tractor sau varianta,0,35e/km pt euro 5 . si 0,32e/km pt euro3 .taxa de drum +motorina sa fie oferite de firma CARRERAS? Cred ca foarte multi ar fi interesati sa lucreze la aceasta firma. cu deosebit respect.

Buna ziua.

Probabil ati observat ceva greselii gramaticale in scrisul meu. Eu sunt de nationalitate spaniola. Vorbesc limba romana pentru ca am locuit in Romania multi ani (am facut un an de facultate si am si lucrat in Romania pentru alte firme de Spania). Am primit comanda sa fac acest lucru, sa cauti tractionisti sau firme de transport din Romania.

Stiu ca au mai fost romanii care au avut probleme in Spania dar aici nu va fi caz. Trebuie seriositate si din partea colaboratorul.

Oferta de pret din pacat este care este, si nu putem oferi mai mult. Avantajele sunt multe si garantia de plata si de seriositate este. Poate in alta firma platesc mai mult pe kilometru, dar poate dupa 3 luni vreti sa plecati ca nu se fac kilometri sau ca ne scade din factura din tot felu de motive....etc...

Remorci noi sunt toate noi sau puse la punct asa cum trebuie.

Preturi oferit de noi este de 0.80€/km in caz de capul tractor care lucreaza cu remorcii nostri sau 0.87€/km pentru cine lucreaza ansamblu complet.

In acest pret trebuie sa va platiti si taxe de drum si motorina. Putem sa va oferim cardul de alimentare la noi la baza in Zaragoza unde pret este de 1.17 TVA inclus care e un pret foarte bun.

Luam numai masini Euro V(am uitat sa scriu acest lucru). Din pacat nu vor clienti nostri sa lucram cu masini Euro 3, deci numai daca aveti Euro V se poate lucra la noi.

Daca cineva vrea sa vorbeasca personal cu mine, pana vineri o sa fiu in Cluj. Sambata am avion catre Zaragoza si nu prea o sa ma mai intorc. Dupaia numai telefonic.

Bun, acum intelegem ca poate vrei sa "ajuti" pe cineva, dar chiar toata lumea asta sa fie atata de proasta incat sa lucreze pe banii astia? Adica, am tot stat si am citit, poate nu e cum cred eu, dar 0,80 cu tot cu autostrazi si motorina? Pai ce facem frate? Schimbam mersul lucrurilor? Un om care isi cumpara un camion castiga la fel de mult ca si un angajat sofer? Pai nu se mai merita, in cazul de fata, sa faci investitia! DAR, sunt si alte firme, care platesc bine, la timp, si faci si km, numai ca lumea trebuie sa deschida putin ochii, sa nu inghita toate rahaturile  "firmelor mari"!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.