Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Abonament Vodafone RED


Postări Recomandate

  • Members

Si eu am primit aceeasi informatie de la Vodafone, precum ca vor sa modifice UNILATERAL contractul, adica sa nu imi mai dea traficul si minutele in roaming pe care le am acum!

Eu am un Red 45 cu 4GB in roaming si 1000 minute, precum si un Red 39 cu 3GB in Roaming si 1000 minute.

Ceea ce vor sa faca este complet ILEGAL, trebuie sa isi respecte contractul pana la capat.

Va sfatuiesc sa nu acceptati sub nicio forma modificarea contractului si sa depuneti plangeri la OPC (puteti depune online, prin email) pentru ca ceea ce vor ei sa faca este un abuz!

Daca ai contractat de exemplu un Red 45 pe 2 ani cu 4GB in Roaming si 1000 minute, nu au voie sa iti modifice abonamentul fara acordul tau!!!

Ei incearca, cu cine le merge , bine, cu cine nu, asta e. Ei macar au incercat!

Deci, nu acceptati sub absolut nicio forma modificarea contractului!

Daca ai contractat 4GB traffic in roaming si 1000 minute pentru 45EUR pe luna, nu au voie sa iti dea 1GB si 200 minute dupa nu stiu ce perioada, doar ca asa vor ei! Total ilegal!

Editat de Phraeudian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca ai contractul la tine citeste-l si o sa te convingi singur, nu sunt chiat asa de prosti crede-ma. In contract e o clauza in care vodafone romania isi rezerva dreptul de a modifica beneficiile din roaming cand doresc ei numai ca in 30 de zile trebuie sa trimita o solicitare, adica sa te anunte. Si tot in clauza aia scrie ca tu chiar daca esti inca sub contract cu ei ai dreptul sa.l reziliezi fara plati suplimentare, daca ei modifica ceva la benefici.

Editat de sorinelil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da colegu, complet deacord cu tine.

Dar tu de termenul "clauza abuziva" ai auzit?

Trebuie facut plangere la ANPC, eu o fac astazi deoarece m-au instiintat deja ca in loc de 4GB si 1000 min nu o sa mai primesc decat 1GB si 200 minute. Frauda totala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegu' sa stii ca nu tin cu "ursu" dar eu unul ma dau batut, in situatia mea nu castig nimic deoarece mai am 2 luni de contract, chiar daca in aceste 2 luni primesc "ce am semnat" dupa oricum fac cum vor ei. Asteptam sa vedem ce se face cu roamingul asta poate poate apare ceva dupa iulie august.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

@sorinelil: solutionarea ANPC la plangerea mea depusa impotriva Vodafone: Vodafone nu are dreptul sa modifice abonamentul abonatului si obliga Vodafone, prin proces verbal de constatare, sa reconecteze abonatul la abonamentul contractat initial, deoarece mi-au lasat numarul pe cartela, pentru moment.

Stiam ca "nu tii cu ursul", dar vroiam doar sa iti dovedesc ca...daca iti ceri drepturile, primesti. Daca nu ceri nimic si "las-o ma ca merge asa"...mangaindu-te putin pe chelie...asa... nu primesti nimic. Asa a fost, asa este si asa va fi intotdeauna. Cine cere si face scandal, primeste. Cine nu, la revedere.

Editat de Phraeudian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ce sa zic colegule, bravo tie. Eu unul nu am dorit sa-mi bat capul cu ei deoarece acum pe 1 septembrie abonamentul se inchide pentru ca numai am nevoie de roaming. De inchis puteam sa il inchid inca de cand m-au notificat de modificare. Dupa cum am mai precizat, eu in contract am stipulat clar ca ei isi rezerva dreptul de modificare pe perioada contractuala. Iar o clauza mai jos scrie ca daca ei modifica eu pot inchide abonametul fara costuri suplimentare. Oricum nu aveam nimic de pierdut daca faceam o plangere la ANPC dar din pacate nu am facut, greseala mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.