Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Meyer Logistik Germania


Postări Recomandate

  • Members
La 7/26/2016 la 9:37, Mircea_72 a spus:

Salut. Nu se doarme pe cabina.Se lucreaza o saptamana de zi- una de noapte. Meyer ofera chirie pentru primele 2-3 luni. Da, ai nevoie de masina pentru deplasarea la munca. Distanta intre locuinta si munca este de aproximativ 10 km. O zi buna.

cat se cheltuie pe luna cu chiria?

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Salut.

Sunt sofer la Meyer din 2015 ... nu cred ca ar conta filiala ca e nossen erfurt halle gera oranineburg branburg hamburg etc(la toate se livreaza la rewe lidel penny edeka) 

Stiuatia sta in felul urmator .

La edeka cica ar fi cel mai bine la fel ca si pentru lidel..acum nu.stiu ca nu am fost si zic doar din auzite..

La.neto e de munca pentru.ca incarci la electrica sau manuala asta daca ai electrica pe.langa rampa ( nu la toate depozitele este la fel ) problema e ca marfa nu prea e asigurata mai bine zis infoliata ...returul(gunoi ca ne ) il iei doar de la ultimul magazin asta daca nu te suna un dispecere si sa iti dea indicatii de unde sa mai.iei retur... bani sunt pentru ca faci ore sunt mai pe toate dealurile si iti.da ore ..

La rewe si penny . E mai ok aici depinde de.filiala..ai liza electrica in masina (ca te tine.doar sa incarci sau descarci e partea a 2 .. ori e liza veche ori colegii romani nu pre le pun la incarcat..)astepti dupa curse mai rar sunt cazuri cand si 2 ore dar de astea va zic mai tarziu ...

Munca este c_am asta .. tu incarci tu descarci ( cu unele exceptii sunt magazine unde te ajuta intra si.cu liza la.tine in masina sunt.magazine unde iti arata doar locul si au plecat la.treaba lor ) plata este ok ..acum depinde cat de destept esti...sub 1500 e nu iei deloc doar daca ai.nimerit sa ai un concediu ( aici la.comcediu nu sunt nici eu inca lamurit daca e platit sau nu e .. sau poate ca fiind in.concediu ei.nu platesc orele de noapte si.implicit. nu mai ai ore suplimentare..

Ca sa fi platiti dupa munca depusa  nu cum zic unii ca li se taie ore ca nu sunt platiti la salariile.nemtiilor ( cand ai semnat sau ai fost la.interviu ti sa spus ce salariu ai nu de 8.5_9 euro brut  si chiar e una din.firme ce plateste bine )

Trebuie sa faci asa ...ai.ajuns la.munca bagi cardul in tahograf daca nu ai masina scri pe foaie ca nu ai ..daca astepti cursa scri pe foaie ...atentie multi nu stiu sa foloseasca tahograful si de aia zic ca nu sunt platiti dupa card..poi domnilor pauza e pauza cand trebuie sa o.faci nu o faci mereu restu exista 2 ciocanele ...si condusul..pentru tot.felul de asteptari in rampi in stau se scrie pe.foaie...eu nu scriam inainte si da aveam ore taiate in jur la 20 dupa ce am.scris si am.folosit tahograful cum trebuie ( asa cum fac si.nemtii ) am toate orele muncite platite..in.unele cazuri in plus pana in 10 ore...sa fim seriosi acum vreti sa fiti respectati ca nemtii pai nu se poate . Ca nici tu in tara ta nu respecti straini si vrei sa ii arzi sau sa razi de ei....respectul exista dar limitat daca nu sti sa vorbesti e clar ca nu sta prea mult la discutii cu tine si mai te exploateaza urat...

Vorbind de Haiko mie unu imi pare un om ok si daca ii ceri ajutorul te ajuta in anumite limite...nu iti ascunde nimic daca sti sa vorbesti si sa ceri ce vrei sa stii ..

La inceput am.crezut si eu ...da e o firma ce te exploateaza maxim ..dar cu timpul ce te obisnuiesti vezi ca nu e chiar asa ..si.munca nu e asa grea..de platit platesc destul de ok..fata de alte firme de distributie ( nu international cum isi imagineaza uni ca ar fi trebuie sa fie platiti) sunt oameni care si_au adus familiile aici si sunt foarte multumiti..sunt.soferi romani care au 4_5_8 10 ani la.meyer daca nu ar fi bine de ce nu ar pleca ?'

 

renunta sa prescurtezi cuvintele, risti sa pierzi comentariile

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Members

Am aplicat si eu la aceasta firma meyer si voi fi detasat in Worms ,distributie pentru netto.Dupa ce am citit acest forum am vazut pareri pro si contra ceea ce ma face sa inteleg ca trebuie sa ai noroc de locatie,pe ce magazin esti detasat ( cineva in acest forum zicea ca la netto este cam aiurea) etc.Daca mai sunt colegi care inca muncesc la meyer in special la netto....il rog sa mi lase un numar de telefon,s -au este ok si aici daca ma poate ajuta cu ceva informatii.Deasemeni mai asteptam comenturi despre cei care muncesc s -au au muncit la meyer.

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Moderators

In primul rind ai gresit cu apelativul...''bai''.... nu avem toti sireturi ca sa folosim acest cuvint...mergea un salut....sau fara bai...Comentariul e la tema dar de ce nu vrei sa detaliezi..?? ce inseamna la tine cine munceste cistiga si bani..??..Munciti corect fara alte influente asupra tachografului..?? folositi corect sau incorect tacho..?...Ce inseamna munca efectiv...De aceea intreba si un coleg anterior ca vrea sa stie...nu toti au fost invatati sa incarce sau sa descarce ei masina...Si daca vor macar sa stie despre ce este vorba..Asta ar fi esential..nu..''bai..cine vrea sa munceasca cistiga si bani''

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.