Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Grav accident A 1 Franta


Postări Recomandate

  • EX Staff

http://jurnalmm.ro/doi-morti-si-mai-multe-tir-uri-au-fost-mistuite-de-flacarilanga-paris-tragedie-provocata-de-un-maramuresean-video-foto/

 

Tragedie provocata de un maramuresean pe autostrada A1 Lille – Paris. In accident au fost implicate trei autotrenuri si un autocar cu turisti britanici. In urma impactului in cateva secunde toate vehiculele au fost cuprinse de flacari si au ars ca niste torte. Doi oameni au murit, unul dintre ei – cetatean roman din judetul Bistrita Nasaud, si cateva au suferit leziuni corporale, inclusiv soferul din Maramures.

Accidentul s-a petrecut vineri seara in jurul orei 19.30.Un sofer din Strambu Baiut, judetul Maramures, circula cu un autotren iar la un moment dat i s-a defectat ceva la motor. A oprit pe banda 1 a autostrazii, cat mai aproape posibil de parapet, pentru ca nu era in zona respectiva refugiu. Mai mult, maramureseanul a stins un inceput de incendiu la propriul vehicul iar apoi a fugit la SOS pentru a anuntat incidentul. Cand s-a intors la masina, un alt autotren a lovit in in spate iar cele doua masini s-au aprins. Un autocar cu copii din Marea Britanie care mergea spre Disneyland a acrosat cele doua vehicule. In spatele acestuia un alt autotren ce apartine unei firme din Bistrita Nasaud a intrat in coliziune cu ei.

In doar cateva secunde toate vehiculele au fost cuprinse de flacari. 50 de pompieri francezi si zeci de echipaje de prim ajutor au intervenit pentru salvarea persoanelor implicate in accident. Din pacate, pentru doi dintre ei a fost prea tarziu. Au murit arsi de vii. Este vorba despre soferul celui de-al doilea camion dar si despre cel de-al doilea sofer al autotrenului romanesc care era in momentul impactului pe scaunul din dreapta fata.

Barbatul, din judetul Bistrita Nasaud, sat Parva, a murit carbonizat. El lucra pentru o firma din Beclean (judetul Bistrita Nasaud). Soferul din Maramures, cel caruia i s-a defectat autotrenul, a suferit leziuni la nivelul capului, coastelor si a membrele inferioare, insa a scapat cu viata. Firma pentru care lucra maramureseanul este din Baia Mare.

In urma accidentului autostrada A1 spre Paris a fost blocata pana sambata la ora 12.00.

 

 

Sincere condoleante familiilor indurerate de pierderea celor dragi .

 

Staff Soferii.Ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.