Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

trafic persoane


Alt

Postări Recomandate

  • Members

Va invit dragi colegi sa spune-ti daca aveti idee de vreo firma sau vreun coleg care ascunde in camion sau marfa persoane(in special musulmani) in vederea trecerii frauduloase a frontierei catre occident.

Multi vor spune ca nu se face asa ceva , sau ca nu le pasa. Ginditi-va totusi ca cel sau cei pe care unii dintre colegii, pentru citiva banuti,ii ajuta sa ajunga in europa occidentala ar putea sa va dea in cap prin parcarile europei pt ca nu au ce minca dupa o anumita perioada de timp.

Deschide-ti bine ochii si semnalati orice lucru suspect in sensul acesta organelor abilitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 Daca ar fi o astfel de firma sau coleg , crezi ca va da un anunt  de genul ,, ajutam megrebieni si talibani sa ajunga la anglezi , la pret promotional de  numai 2000 de euro per cap de vita furajata"?  Ori crezi ca risca cineva ani grei de puscarie , pentru o astfel de ineptie ?  Or fi si idioti care cred ca se ajung , carand droguri , tigari , ori cine stie  ce alte combinatii  , insa astfel de ,,ghidusii " se intampla foarte rar .  La cate controale sunt si cata puscarie se poate face .....nu se merita! Totusi au fost citiva care au fost ghiciti in vama cu ,,colete cu turban", dar nici un roman dintre transportatori, din cate stiu pe teritoriul Romaniei. In orice caz, traficul de persoane se lasa cu ,,zbarna " la greu si nu cred ca cei caraora li s-au strecurat ,,coletele" prin vama sau parcare , au avut stiinta si intentia, mai ales in cazul Angliei . De obicei , mai cu seama pe teritoriul Romaniei, turcii si bulgarii au astfel de ,,glume in program", romanasii avand alte ,,indeletniciri".  Cat despre criminalitate , sa nu dam vina pe musulmani ori cine stie pe ce alte criterii. Comunitatea borfasilor acopera toate segmentele privitoare la etnie ,religie , nivel de educatie ....... Borfasii , de regula , nu ataca ca nu au bani de mancare  , ba din contra, poate au bani sa cumpere un parc auto cu soferi cu tot.  Transfugii care ajung in West , primesc asistenta la greu  si drepturi cat cuprinde  , beneficiind de statutul de refugiat politic in baza drepturilor omului. Chiar si aia ce se pripasesc pe la noi , sunt foarte bine tratati .

 

 

   Apropos , o faza tare care m-a facut sa rid cu lacrimi ..... unui coleg in parcarea de la Dunkerq , i s-a strecurat un ,,urit" in remorca , crezand ca va ajunge in Anglia , numai ca romanasul l-a dus la Rems , el avand cursa sens Anglia -Franta . :-j

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Deși fac imediat 4 ani de comunitate, nu am fost niciodată în U.K. Pur și simplu nu s-a nimerit, deși inclusiv la actuala firmă unde lucrez se fac curse regulate de Anglia (tandemurile de obicei, eu fiind acum la semiremorcă).

Oricum, pentru cursele de Anglia, la noi traversarea începe cu 200 de km înainte de a ajunge la tren/ferry, în sensul că planningul se face ținându-se cont de acest lucru. Șoferii sunt instruiți să nu mai oprească (decât în cazurile de forță majoră) și mai toți au câte 4 șuruburi cu piulițe, strânse în găurile din mânerele ușilor (acelea prevăzute pentru cablul vamal. Și poate fi pus și cablul vamal la nevoie, design-ul mânerelor permite).

În schimb, când lucram la Gastin, în Italia, am avut un coleg căruia i s-au strecurat 2 în vagon, într-o benzinărie, (tată și fiică, algerieni), dar au fost văzuți de unii dintr-un turism care au anunțat poliția. Când e revenit colegul de la WC tocmai îi dădeau jos pe ăia. Povestind între noi ulterior am tras concluzia că cel mai probabil știau că el încărcase pentru Anglia, mai ales că majoritatea lucrătorilor depozitului Cisalfa din Cuneo erau orice nație, numai italieni nu :)))))))

 

   Apropos , o faza tare care m-a facut sa rid cu lacrimi ..... unui coleg in parcarea de la Dunkerq , i s-a strecurat un ,,urit" in remorca , crezand ca va ajunge in Anglia , numai ca romanasul l-a dus la Rems , el avand cursa sens Anglia -Franta . :-j

Un prieten, ce lucra tot în Italia, dar cu mulți ani în urmă, a luat o prostituată (de culoare :D ) și aia i-a propus că dacă o duce până la Milano, nu-i ia bani. Și ăsta a fost de acord, deși el știa că fiecare km parcurs era în sens opus (mergea în Sicilia). Abia când a văzut aia terminalul de ferry și-a dat seama că ăsta a mințit-o :))))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si eu am avut un colet surpriza.

Eram la Calais si asteptam vaporul. Trecusem 2 controale(vizual si sondele alea)

Masina incuiata cu lacatul(duba frig)

Am facut greseala sa opresc in transmark sa alimentez frigul si cred ca atunci sa cuplat coletul.

Eu stiind ca am usile incuiate n.am avut nici o emotie.

Asteptand vaporul pe linie, deodata il vad pe țiți de miroase la un ultim control ca țopaia ca o minge(catelul de miroase toate masinile). Imediat 3 masini de politie la curu meu si cand colo un egher iese de sub roti. Turbatu statea pe sasiu sau pe roata de rezerva, numai el stie cum a rezistat.

M.au pus englezii+francezii de am dat declaratie au facut ei niste hartie bineinteles ca am pierdut si vaporu insa eu am scapat fara nici o penalizare nimic.

Problema era daca il gasea in vagon.

Ca cica ai vrut sa.l ajuti sa treaca clandestin.

Bine inteles ca si egher a scapat fara probleme, a fost escortat de de francezi in afara terminalului si a fost eliberat.

Nu pot sa ii inteleg pe francezi astia cat pot fi de naivi cateodata. Dar na liberte-egalite-fraternite.[emoji1]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.