Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Stiri


Mit

Postări Recomandate

  • Members

UE incepe sa reactioneze.

 

Anul 2016 se anunta un an agitat in elaborarea de noi legi. Cand vor intra acestea in vigoare inca nu stiu, dar e cert ca vor fi schimbari.

 

Mai jos aveti un link tradus cu Google Translate.

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2Feconomie%2F4153330%2Fbrussel-wil-uitbuiting-werknemers-tegengaan.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Members

Greu, dar pana la urma si presa romana a reusit. Astazi 18/07/2016, Evz a publicat un articol despre viata soferilor romani. Va invit sa-l cititi la aceasta pagina   http://www.evz.ro/soferi-romani-abuzati-chiar-pana-la-moarte-mafia-patronilor-si-lipsa-controalelor-au-nascut-noii-sclavi-ai-europei.html

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Citat din ziarul EVZ din data de 18 mai 2016. Titlul articolului "Mafia patronilor si lipsa controalelor au nascut noii sclavi ai Europei: SOFERII DE TIR"

"............  Raspunsul oferit EVZ de ISCTR a fost din categoria "am luat la cunostinta". "Fenomenele din petitia pe care ne-ati adresat-o sunt cunoscute de catre institutia noastra. In unele cazuri se ajunge chiar la abuzuri incalificabile, dar din pacate sunt foarte greu de depistat in cadrul controalelor caci conducatorii auto, de frica pierderii locului de munca, nu sesizeaz organele competente pentru a putea fi luate masurile necesare in timp util. Probabil ca sindicatele ar putea face mai multa lumina in aceste cazuri punctuale", ne-au mai raspuns cei de la ISCTR. Cum probleme soferilor dureaza de ani de zile, iar date despre abuzuri exista la Federatia Sindicatelor din Transporturi si Servicii, ne vine greu sa credem ca ISCTR nu are informatii cu privire la firmele care fac dumping social. In finalul raspunsului, ISCTR scrie ca a demarat prin inspectoratele teritoriale controale la sediile operatorilor "menstionati in adresa", adica Braun TrasporteKraft Logistic, Gruber Logistics, KIM Johansen, Hoeldmayr, Koltrans, firmele din cauza carora au fost adresate cele mai multe plangeri la sindicat."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Salut.

Am lucrat acum 2 ani la Braun. Ar fi o firma acceptabila daca nenea administratoru  ( beny70) s-ar purta civilizat cu soferii lui.

In prima saptamana cand vi acasa trebuie sa mergi la decont , pierzi o zi intreaga ascultand aberatiile lui nenea Schuster.  trebuie sa mergi si sa il asculti ca altfel iti primesti banii completi abia cand pleci la munca. Adica peste doua sampamani. Asta daca nu descopera cineva ca ai lipsa la paleti. Daca ai "lipsa" poti constata ca un palet "lipsa " poate costa si 16€.

Eu unu am avut odata 6 paleti lipsa dar nu s-au prins ,

Aveti grija de voi.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.