Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sentimente de lehamite de "patronii" mioritici


LivCir

Postări Recomandate

  • Members

 Dragul meu , si dragii mei , nu asa se procedeaza , vorba multa ... saracia omului . Simplu se ia o foaie de hartie si se notifica firma printr-o scrisoare (cu confirmare de primire) . Acolo se trec sumele pe care vi le datoreaza cat si explicatiile provenientei lor . In cazul in care aveti o alta adresa la care puteti primi corespondenta decat cea pe care o are la dispozitie firma notificati si acest lucru . Cereti un raspuns in termenul legal (este suficient sa scrieti "termen legal" ) . Mai departe este la fel de simplu dar nu fara acest prim pas .

 Cum adica sa ii lasi 500 EUR . eu lucrez in Germania si daca s-ar gresi la salariul meu cu 5 EUR as face un taraboi in echivalenta a 2000 EUR .Cum adica el spune nu stiu ce prostii cu taieturi si cu nu stiu ce curent dat si tu ii lasi 500 EUR . Pai iti spun eu cum e ... Te injosesti in acest moment , nu te respecti si nu iti respecti munca de loc , si fara sa vrei faci rau si celorlalti colegi . Gaseste 10 persoane ca tine si apoi mai cumpara un cap tractor , inca un loc disponibil pentru o inselatorie .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

am zis eu gresit suma de 500 euro..o pusesem aleatoriu pentru ca de regula cam atit pierde fiecare ..orientativ din ce am observat pina acum din discutiile colegilor.....suma corecta spusa de  el era de 1330 si ultima data de 830..oricum o gramada de bani...in fine..fiecare are dreptul de a decide ce vrea..noi nu putem decit respecta asta si uneori da sfaturi..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 Da oricum e o suma mare care reprezinta cuantumul muncii prestate pe o perioada de timp . Principiul si abordarea sunt total gresite , indiferent de suma . Nu este admis asa ceva in 2016 . Nu suntem in evul mediu . Datorita acestui gen de atitudine suntem in situatia actuala care nu este una roza . Nu este acceptabila o intarziere cu nici macar o zi doar daca aceasta provine din transferul bancar. O firma care nu poate onora salariile la o anumita data nu are de ce sa mai functioneze nici macar o ora . 

  Cum adica flamand 4 zile , cumva lucram pentru supravietuire , dragilor problema nu este la angajatori ci la noi la angajatii . este o mare criza de soferi in toata Europa , generata de excesul de soferi din ultimii ani care au scazut "piata" ( remuneratia acestei munci ) si domniile voastre lucrati in continuare la Hartl , gratis as spune ( a se intelege metafora ) . Colegul ne spunea in alt topic ca acum face o alta incercare ... poate , poate . Poate astia se rezuma doar la 300 EUR , sau poate mai putin . Pacat ca suntem saraci avand in mana o "meserie bogata" .

Editat de C_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.