Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Italia- Scandinavia pentru ansamblu MEGA


cristi ene

Postări Recomandate

  • Members

Ai unul sau mai multe capete tractoare cu semiremorca MEGA, sau standard cu cupla reglabila? Vrei sa mergi la munca pe Italia - Scandinavia?


Daca raspunsurile ambelor intrebari este da, nu ezita si da mi un telefon : 0725 970 750 - Claudiu


Se ofera:


1. rute lungi - de la 1400, 1500 km pe un sens, in sus. 


2. card de carburant si taxe din prima zi fara garantii suplimentare; Pentru colaboratorii seriosi se asigura montaj de aparat pentru Maut automat pentru traversarea Germaniei, viacard sau telepass pentru Italia. Pentru celelalte tari care se tranziteaza, in caz de nevoie, dispecerul va poate achita online taxa de drum.


3. dispecerat gratuit in limba romana.


4. asistenta tehnica in cazul in care ai nevoie.


5. piese de schimb, anvelope, verificare tehnica a ansamblului si reparatii, in caz de nevoie, inainte de a pleca la lucru, cu plata la 30 de zile, sau 60 de zile in anumite conditii.


6. un pret corect care iti va permite ca intr-un parcurs de 12000 - 13000 km efectuati intr-o luna calendaristica sa incasezi un profit de 4500 euro plus TVA (cu conditia sa ai un consum maxim de 30-31%, dupa ce s au scazut toate cheltuielile de motorina, taxe de drum si asigurare CMR pentru un ansamblu cu cap tractor E5 sau EEV; E6, ca urmare a consumului scazut si a nivelului mult mai mic de taxe, poate atinge venituri ale caror sume sunt cu-  intre 800 - 1000 euro mai mari. Atentie, aceasta suma se poate obtine doar in cazul in care respecti toate indicatiile dispecerului si numai pentru perioada de rotatie! Adica de la 01 - pana la 30 ale lunii efectuezi curse numai pe relatia indicata pe comunitate. Putem asigura curse de export si sau import la cerere la pretul pietei din ziua respectiva. 


7. Plati la 30 de zile dupa luna lucrata, sau in avans in functie de politica noastra comerciala, contra unui discount; Daca ai leasing de plata la cap tractor sau semiremorca, in conditiile in care esti un transportator bun, te putem ajuta sa l platesti la data pe care ne o indici. 


8. Serviciu de posta pentru trimiterea CMR urilor pentru cursele deja descarcate.


9. Pretul pe km este de intre 1.09 - 1.11 euro/km inclusiv TVA (depinde de nr de camioane pe care le poti pune la dispozitie), cu 100 km free pe sens.


10. Traseele sunt calculate numai pe Brennero, nu pe Elvetia, 


11. In cazul in care tractorul este echipat cu anvelope de iarna si dispui si de lanturi, asta insemnand ca poti face si Norvegia, poti obtine un tarif mai bun.


12. Ferryboaturile sunt platite de noi.


13. Media incarcarilor este de 18 - 20 tone, dar trebuie sa poti incarca pana la 25 tone daca va fi necesar, cu alte cuvinte greutatea maxima a ansamblului cu tot cu motorina cu plinul facut nu trebuie sa depaseasca 15 tone.


14. Contracost, te putem ajuta prin departamentul nostru de recrutare sa iti gasesti un sofer bun, sau un ajutor pe care sa l formezi pentru a il lasa in locul tau pe perioada cand doresti sa ti iei concediu.


15. Daca nu ai remorca, avem solutii si pentru tine in cazul in care ai bani de avans insa ai firma noua si nu te califici pentru a-ti achizitiona una.


16. Suntem deschisi oricarei colaborari pe orice tema in conditiile in care partenerul vine cu o propunere viabila in urma carora ambele firme au de castigat


Rog tratati acest anunt cu seriozitate si responsabilitate. In conditiile in care nu va intereseaza - ignorati-l, sau daca il considerati ofensator - va asigur anticipat de scuzele noastre. In cazul in care prezinta interes pentru dvs. nu ezitati sa ne contactati.


Va multumesc,


Claudiu Ene


0725970750


ASM Macbros Logistics


sediul social Targoviste ,str.Radu Cel Mare, nr.1.A, jud. Dambovita, Registrul Comertului J15/309/20.05.2013, CUI: RO 31667749, capital social 150.000 ron.


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

va salut!!   domnu Cristi ,dupa cum vad oferiti un pret/ km foarte bun ,fata de  alte oferte postate pe acest forum,dar trebuie sa va ginditi,ca daca vor veni, anumiti asa zisi tractionisti ,sa va puteti tine de promisiunea facuta. daca este o treaba buna cred ca vor fi multi printre care si eu care vor sa intre in echipa dv .   Succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutari domnu' Anghel, bine ne-am regasit pe forum. Atentie pretul pe km este inclusiv TVA. Si este specificat in acest topic pentru ansamblu complet. Mai exista un topic deschis strict pentru tractionisti. Acolo este descris un alt fel de mod de lucru, despre care prietenul nostru comun, nu l-am cunoscut inca dar poate cine stie voi avea posibilitatea sa l cunosc - Mario Bandit, ma intreba ironic, daca nu cumva ma plictisesc...

Rog pe aceasta cale sa cititi cu atentie ceea ce am postat pentru a nu exista neintelegeri. Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Da-mi 4500 e pe luna / camion si iti aduc cate camioane vrei tu. Platesti tu toate taxele si motorina la 31%. Asa mi se pare corect. Eu stiu cat am de incasat , tu stii ca ai pe ce te baza.

Ps. Respectand programul de condus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut bogdan_tg.  In anunt scrie foarte clar :

 

 " 16. Suntem deschisi oricarei colaborari pe orice tema in conditiile in care partenerul vine cu o propunere viabila in urma carora ambele firme au de castigat

Rog tratati acest anunt cu seriozitate si responsabilitate. In conditiile in care nu va intereseaza - ignorati-l, sau daca il considerati ofensator - va asigur anticipat de scuzele noastre. In cazul in care prezinta interes pentru dvs. nu ezitati sa ne contactati. "

 

De asemenea ai numarul meu de telefon precum si absolut toate detaliile unde ma poti contacta. De asemena stii si cum ma cheama... In cazul in care propunerea facuta de mine prin acest anunt te intereseaza, pune mana pe telefon si da mi un telefon! Altfel, te rog abtine te de la a mai face comentarii inutile, atasate acestui topic!

 

In alta ordine de idei:  Habar nu am cu cine vorbesc... Cine esti tu bogdan_tg? Lucrezi undeva, ai firma de transport, esti intermediar? Pe cine reprezinti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.