Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

"Pulses per rev" "Output shaft factor"


marexim

Postări Recomandate

  • Members

Scuza-ma, cum sa nu stie? Este munca lor si trebuie sa caute solutii. Totusi mi se pare foarte ciudat ca cei de acolo sa nu stie.

 

Cauta firmele autorizate sa monteze si sa seteze tahografele si incepe sa dai telefoane. Cauta specialistii pentru ca cei pe care i-ai gasit sunt doar amatori. Aici nu merge cu parca si cu darca, decat daca vrei sa-ti bagi nasul prin tahograf pentru a face alte cele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mda in tara asta toti vor sa ia bani degeaba si sa nu faca nimic. Am fost la service MAN unde dupa ce mi-au luat 200RON sa puna un tester pe masina au scos un tahograf de la alta masina si l-au monta ca sa isi dea seama ca toate erorile de le dadea masina erau din cauza ca tahograful, nu dadea semnal pe CAN. Ei ar fi dorit sa testeze toate modulele si sa-mi ia vreo 600RON probabil sa-mi spuna acelasi lucru. Una peste alta nu au nici specialisti pe tahografe asa ca a trebuit sa ma duc la altii care fac verificari ITP si tahografe dar, nici astia specialisti, nu stiu ce parametrii sa introduca in tahograf pentru . MAN. probabil nu stiu pentru nimic, ei stiind doar sa introduca data urmatoarei verificari probabil. imi spuneau sa ma duc la aia de la reprezentanta sa ma rog de aia sa imi dea tahograful cu care au verificat sa vada ce parametrii are si sa le introduca in al meu. Aia bineinteles ca nu mi-au dat tahograful asa ca pina le vine la verificare o masina ca a mea sa citeasca datele trebuie sa caut sigur doar doar oi gasi ceva pe net.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De ce nu incerci sa trimiti un e-mail mai sus la MAN? Un mail care sa reprezinte o plangere legata de lipsa de profesionalism de care dau dovada service-urile lor? Eventual informeaza-i ca le faci si ceva "publicitate" in acest sens.

Trimis de pe al meu GT-I9305 folosind Tapatalk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.