Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sofer in Germania,parcari,opriri


mitzunator

Postări Recomandate

  • Members

Buna seara! Voiam sa va rog sa imi spuneti si mie cum se poate parca in Germania peste noapte.Dupa ora 16.00 toate parcarile de pe autostrada sunt pline si nu mai ai loc nici pe intrare si nici pe iesire....Ce se poate face in cazul asta? Se poate iesii de pe autostrada si parca la marginea vreunui orasel? Sau se poate cauta o zona industriala? Ai voie sa parchezi,ca in Italia,Spania,Belgia,acolo nu se ia nimeni de tine? Din cate am inteles este foarte mare problema cu parcarea in Germania. Cateva sfaturi sunt binevenite. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

În 9 parcări din 10, există cel puțin un loc liber la orice oră, doar că trebui să intri cu spatele (accesul normal la locul respectiv fiind ocupat de alți colegi opriți în spatele celor ce stau pe locurile de parcare).

În zonele industriale nu are nimeni treabă cu tine, deși dacă ești cu frig și sunt case în zonă s-ar putea să te trezești cu poliția și să-ți spună ori să pleci, ori să oprești frigul. La fel și cu parcările tip alveolă de prin orașe, dacă nu e semnalizare că n-ai voie cu camionul, nu te deranjează nimeni (uită-te bine, să nu fie stație de autobuz).

Opritul în parcarea magazinelor gen Lidl, Aldi, etc e ok, atâta vreme cât la ora deschiderii ești dispărut de acolo. Mai poți căuta, în funcție de zona unde ești, depozite de Ikea, DPD sau DHL. La fel și drumurile de acces către terminale feroviare și aeroporturi.

Opritul aiurea în schimb (pe marginea drumului, pe trotuare, sau zone de pământ marcate cu acces interzis pentru camioane) se lasă cu amendă garantat.

Opțiuni sunt, depinde de cât de repede te miști și de fler. Dacă ai un smartphone cu Android, caută în Google Play că sunt destule aplicații care-ți oferă liste cu parcări pentru camioane în zona unde ești. Google Maps la fel, poate fi de ajutor atunci când cauți o zonă industrială și ești la limită cu timpul... DAR NU ÎN MERS!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.