Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

La inceput de drum


Postări Recomandate

  • Members

Salutare sunt din Craiova si am 25 ani. Sunt pro din 2010 fara atestate si experienta. Am hotarat sa ma apuc de soferie 80% sunt hotarat, restul de 20% sunt intrebari si retineri ca nu ma descurc sau nu fac fata. Sunt o fire super calma si am cam fugit de munca fizica, sunt si foarte slab si scund. Am multe intrebari, pe langa consum mare sunt constient ca o sa ma "fure" la motorina iar conditiile meto si problemele de mecanica pot aparea oricand sa-mi de-a de furca, la ce sa ma astept ? ce greutati o sa intampin ? Cele mai mari retineri le am cu dormitul in cabina si trezitul (sunt pasare de noapte) sunt super igiienic ma spal de 100 ori pe maini pe orice pun mana, unde, cand si cum ma spal dus ?  Ce obligatii am ? Ce responsabilitati? Cum sa-mi fac viata usoara? 

Ce stiti despre firma Ewals ? Unde imi recomandati sa angajez ? Ce salariu se plateste la inceput? Cum se lucreaza ? Ce imi trebuie dupa mine ?

Sunt foarte multe intrebari si un topic foarte lung, multumesc celor care au avut rabdarea sa-l citeasca tot dar si celor care au timpul si rabdarea sa-mi de-a raspunsurile necesare. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

 Pe langa asta e un forum atat de stufos incat nu o sa-ti vina sa crezi ca ti-a raspuns, demult si la intrebarile nepuse. Ai incredere in functia de cautare si o sa ai mari si placute  surprize.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ewals stiu ca plateste 35€/zi plus salarul pe tara...poti incerca volumax codlea care plateste 35€/zi plus un bonus de 400€ lunar,cu conditia sa iti faci treaba bine,plus salariul pe tara. Nu probleme cu consumul,nu munca exagerata.Angajeaza incepatori,problema e ca au numai tandemuri de 7,5t si 12t. La inceput primesti 7.5t. Cei mai multi fug de tandem..nu stiu de ce..

Daca ai nevoie de adresa sau numar de telefon nu ezita sa-mi cer

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Editat de cico_3504
unit comentarii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ugo   da,dar pe cei care ii angajeaza au si atestatele...el nu le are inca..desi are carnetul de 6 ani...asa ca sfatul meu...pentru el...fa prima data atestatele..ulterior cauti de munca...daca gasesti o firma care ar accepta sa iti plateasca ei fii constient ca vor profita de asta..te incarca la bani si conditii...

cruzito...Tu spui ca esti hotarit..intr-o anumita proportie...eu iti zic ca nu esti...in aceasta meserie ori te dedici ei..ori te apuci de altceva...ce crezi ca soferi de tir sau camioane sunt numai de 2 metri si 100 kg...sa fim seriosi..rasfoieste forumul..vei afla ce inseamna sa dormi prin cabina..sa iti gatesti singur..sa iti speli hainele si sa le pui la uscat pe masca..sau prin alte locuri..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.