Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SSDB,Drumuri-Bune


sofiprof.

Postări Recomandate

  • Administrators

Domn Sergiu  . 

Soferii.ro ramane un colt virtual dedicat soferilor profesionisti , nu putem aspira la un statut aparte ca asociatie sau sindicat pentru ca facem acest  lucru la modul amator  , voluntar , cu pasiune , forumul ramane  doar un loc unde , putini care suntem promovam ideile morale si valorile profesionale , dupa cum puteti observa nu promovam manipularile tahografului , nu promovam bisnita cu locurile de munca nici moravurile patronale , iar , scuzati , dar in ceea-ce ma priveste , am fost amenintat si cautat ,, acasa ,, de domnii pe care i-am denuntat , si tot nu am dat inapoi   , asa ca in nume personal cat si al echipei de administrare va asigur ca vom pastra aceasi linie . Forumul  a ramas un punct de referinta in opinia soferilor profesionisti , desi o facem la modul ,, amator ,, ( nu ca o asociatie sau sindicat ) o facem cu determinare si incapatanati pe ideile subliniate mai sus , am fost pionieri si am facut diferenta intre soferii profesionisti ( cu tot  ce tine a fi profesionist  ) si manuitorii de volan cu grupurile de facebook de mari vedete , care nu stiu decat sa calce in picioare statutul de profesionist  . 

Vad ca va deranjeaza aceste ,, critici ,, constructive , repet , nu pierdem timpul din rea vointa sau invidie , si asta ar trebuii sa va bucure , ca soferii stiu ce cauta si ce ar trebuii sa va interesesze sa le oferiti , e de laudat idea si punerea in practica , nu suntem invidiosi pe initiativa , ca nu avem de ce desi scopurile se vad a fi comune , intre forum si sindicat sunt diferente . Ma repet , nu doresc un nou proiect esuat din cauza ca nu stiti sa va alegeti oameni si nici sa va faceti intelesi , mai ales sa fim asociati cu un proiect care nu e clar la care nu sa vazut sa faceti un pas in a va prezenta , a cere o colaborare , am schimbat plata in rasplata , poate va e mai usor de inteles , colaborarea are dubla promovare iar cum si domniile voastre apara sindicatul , asa si noi aparam interesele forumului , chiar e asa greu de inteles ? Consideram ca e potrivit sa ne alegem partenerii , dar pana a ajunge ca un aplaudac al dumneavoastra , ala care sa cait de batjocora soferilor , sa ne critice ca v-am cerut bani sa functionati pe forum , e mult , si rau voit !! Vad ca trebuie alese cuvintele , ca pentru mintile inguste ,  nu iese ce trebuie ... Inca o data repet , cand intrii in casa cuiva , dai buna ziua te prezinti si iti prezinti intentiile , garantat primeati acord si promovare , ca celelante , dar preferati victimizarea ca da mai bine pe sticla !!  . Atat pentru dumneavoastra cat si pentru aplaudacul ( cica ) cait , forumul este sustinut financiar de catre o persoana , benevol , si cateva mici reclame , asa ca acest domn are tot dreptul de a decide ce se intampla in casa lui .Iar daca acest aplaudac nu inceteaza cu propaganda anti forum , zello si probabil facebook , o sa va fac eu publicitate de o sa ma tineti minte  ,( avertisment , nu amenintare , de precizat ca vad ca trebuie sa subliniez orice in context )  nu va atingeti de forum daca nu sunteti capabili sa intelegeti idea de functionare si nu il respectati , pentru ca vi sa raspuns consider eu , destul de amabil si cu rabdare pe aceasta tema !

Imi pare rau ca nu stiti sa va promovati ( referitor la critica constructiva )  iar calea de a aduna cantitate in loc de calitate , nu o sa dea rezultate , va aruncati pe hai sa adunam omeni si bani  , in loc sa faceti ceva sa adunati oameni deci sariti un pas , daca nu tineti cont de principii , degeaba faceti efortul , iar aici vi s-au dat niste idei bazice , nu le-ati promovat  , doar propaganda . Deci , lucrurile cum sunt !! Am subliniat mentalitatea , multi cred ca daca e muncitor , voi ca sindicat prin finantare proprie /privata sa il acoperiti si pe el , si cand vine vorba de plata , pai ce bani ca e platitor de taxe , iar ce cereri cred ca va faceti vacante in grecia  !! Omu ' si nu prin facebook , ca tampenia aia prosteste si da posibilitatea multora sa bata campii , pacat ca prostia nu e eradicata prin constitutie , omu ' trebuie luat de mana si explicat . Ai putere de convingere ai castigat , nu , lasa ca vine el pana la urma , dupa ce vede cum ii ajuti pe alti . In alt subiect am denumit asta pomana sindicala , pomanagii asta asteapta , si va garantez sunt destui inconstienti , care dupa ce habar nu au de capul lor , dand frau liber imaginatiei , conving pe altii destui de ,, rataciti ,, in viata  in loc sa fie rationali , sa te inteleaga . ,, Socrate ,, zicea : Prin viata trebuie sa treci curat !! Oameni curati inspira incredere ! 

Inteleg ca formula de drumuri bune a impulsionat avantul sindical , repet de domnul Virgil  am auzit doar lucruri de bine ) cumva daca functionati mai mult timp sub formula aceasta va aducea mai multa publicitate , pentru ca forma simpla si idea va ajuta , dar sindicatul si ,, logistica ,, cere resurse si momentul cand se aplica cotizarea , pentru romanul care nu are traditie sindicala , e prea mult , cerinta este , vointa vad ca la fel , mijloacele lipsesc . Iara ma vad nevoit sa repet , pentru ca vad ca incerc ma fac inteles si iese pe invers , nu am nimic contra ideii si bravo voua , ( sau a persoanei fizice a individului , mereu ma leg de moralitate si profesionalism ) efortul si meritul formarii e al vostru , dar porniti la drum cu oameni care merita ( care sa insire incredere si oameni curati ) promovati echipa de lucru si planul de bataie si promovati proiectul la nivel de parcare si concentrari in care sa va faceti intelesi si sa castigati increderea oamenilor . Cine ?? Echipa juridica , nu voi , soferii -fondatori pentru ca formula actuala insira altceva , si cred ca multi vad asta .  Cand sa facut planul , nu ati gandit efortul financiar si pornirea anevoioasa ? De acea ziceam de bataia pasului pe loc ,oricat ar deranja acest comentariu , stiu ca il intelegeti si ca va dati seama de impas , dar recuperati , poate ideile primite aici va ajuta , pentru ca e pacat , odata ajunsi la acest nivel sa esuati sub propria -rea gestiune de proiect . 

Oameni si idei sunt , dar totusi sunt soferi , fara a se intelege ceva neaparat rau , asta e meseria si asta facem , ce conteaza sunt juristii /avocatii si cum pun in practica vointa soferilor . Nu poti , oricat de multa vointa si cunostinte sa ai , nu poti sa ocupi locului unui om calificat , nici eu nici Cristian  ( exemplu ca e participant la discutie ) nu o sa putem lua locul unui om calificat , iar a te imparti intre doua posturi , nu faci nimic . 

Recomand relansarea subiectului , dupa discutia cu administratorul general Calin , prin prezentare statut , echipa juristi si plan de ,, bataie ,, . 

La clauza de sanctionare a membrilor in care se complac si accepta vrute si nevrute , care nu semnalizeaza , nu i-au atitudine  , asteapta ca cineva sa faca ceva in locul lui , nu ziceti nimic ? Un membru nu trebuie sa fie parte activa ? Semnalizeaza , ia atitudine si unde nu e ascultat il acoperiti ? 

PS : Gongy , ce aplauzi acolo ..?? . Ca s-ar putea sa iesi la pensie si nu apuci o acoperire sindicala in ritmul asta : P  

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Domn' Mario

Inca nu ati inteles! O sa fac un ultim efort pentru dumneavoastra :)

1. Echipa Drumuri Bune care a "impulsionat avantul sindical" a fost constituita din doi oameni - "baietii de la Drumuri Bune" - adica eu si Virgil. Ca paranteza, daca tot ne aratam ranile, am primit oferte de mita de nenumatare ori, am fost amenintati, injurati, cautati, chiar dati in judecata si ni se cer daune de 200.000 euro, dar inca suntem aici.

2. Acceptam critica constructiva oricand atunci cand este sustinuta de argumente pertinente si parerile sunt bine informate. Daca participati pe acest forum la discutii ca amator, pasionat, voluntar cu scopul de a promova niste idei, e foarte bine, e nevoie si de asa ceva, dar ramaneti la stadiul de "comentator". Poate ar fi bine sa va abtineti sa va asumati rolul de ..."eu stiu mai bine cum se face" doar pentru faptul ca sunteti membru cu state vechi pe acest forum dar nu prea ati iesit din confortul online, mail, telefon. Nici nu ati stat luni de zile pe banii si timpul dumneavoastra ca sa infiintati o Asociatie sau mai apoi un Sindicat. Chiar daca scopul este comun, diferenta este mare intre ce faceti dumneavoastra si ce facem noi. Asta nu inseamna ca nu puteti avea si dreptate, dar putina moderatie si modestie nu strica.  Nici macar noi, care chiar avem rezultate palpabile si am mers mai departe de voluntariat si amatorism, nu putem spune ca noi detinem adevarul. Mai mult, suntem constienti ca avem un drum greu in fata si ca avem foarte de multe de invatat pe parcurs. 

3. Cum am mai spus, echipa de avocati exista. Ei lucreaza de luni bune deja. Vad ca nu vreti sa intelegeti asta nici cum. Va repet, nu pot sa-i prezint pe site. Este ilegal. Nici asta nu vreti sa intelegeti cu toate ca v-am scris inclusiv articoul de lege. Statutul Sindicatului este pubilc si la vedere pe site-ul nostru.

4. Nu am venit pe acest forum ca sa ne facem reclama. Pentru noi asta nu constituie reclama. Aveti 25.000 de membrii din care sub 200 activi. Hai sa fim seriosi, va rog sa intelegeti ca asta nu este reclama pentru noi. Deaceea nu va exista niciodata o discutie, negociere sau cum vreti sa-i spuneti cu nici un administrator, proprietar al forumului despre asa ceva. 

Va multumesc.

 

P.S. Domn' Mario Bandit, daca tot sunteti administrator, voluntar, pasionat, cu un numar campion la postari si pot spune chiar formator de opinie pe acest forum, va rog sa va revizuti utilizarea semnelor de punctuatie in redactarile textelor dumneavoastra. Este o adevarata durere pentru ochi citirea acestor postari. Doar o critica constructiva.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Multumesc de recomandare , desi am o scuza , scriu de pe mobil , fara intentie desigur  , imi cer scuze daca va deranjeaza retina , sensibila la a vedea lipsa unui semn de punctuatie dar nu si contextul cu care ma adresez . Si nu stau la birou , la pc , ci printre soferi . De acea vedem lucrurile diferit , si acum daca am schimbat tabara ( liber profesionist ) sunt acelasi , fidel cauzei aici . Formator de opinie nu sunt !! Opinia mea , radicalismul cu care apar aceste idei si valori profesionale , daca ar fi intelese nu ar fi nevoie de sindicate si asociatii . 

Comentator nu sunt , critic da , si am de ce sa fiu , va place sau nu , critic ce faceti gresit si unde gresiti , de modestie nu e nevoie , ca nu ne sustineti cu nimic si tot ce inseamna soferii .ro e facut de toti , si toti ar trebuii sa aparam ce am construit si sa fim mandrii . Incapatanat da sunt , si de asta dialoghez cu dumneavoastra , asfel ma foloseam de ,, moderatie,, si va aratam acelasi interes cu care ne tratati !! , Poate pentru ,, voi ,, soferii.ro nu inseamna ,, nimic ,, si ne sfidati cerea , curios , ati intrat aici sa va faceti reclama si acum , mandrii si cu nasu pe sus sustineti ca nu aveti nevoie ? Hai sa fim seriosi , mai putin de 30 membrii din care 15 fondatori neplatatitori de cotizatie , in impas , ce cautati aici ?? Atitudinea asta deranjeaza !! Mult !! 

 

Amatorism , voluntariat , si tot am miscat ceva , dar nu am folosit aceasti termeni pentru a ne compara sau a va desconsidera , dimpotriva , sa vedeti ca un mic exemplu poate insemna un punct de pornire , un exemplu palpabil , ce am putut face ca amatori , la vaicareala constanta a dumneavoastra cum ca nu puteti face nimic , poate aveti impresia ca faceti pentru mine sau vreau sa se faca pentru mine ? Nu !!  Dati ceva in schimb , cautati atentia oamenilor  , demonstrati ca meritati efortul , toti cei 3 sau 4 care am scris , sau comentat cum credeti , ce am cerut ? Un plan de incredere , sa merite cotizatia si atentia sau sa cerut pomana , sa faceti degeaba . Daca ereati ong si faceati ceva , luam acel ceva ca de bun ca ni se oferea pe gratis , dar cand ne cereti sprijinul si finantarea , noi la general nu eu sau alti 200 cat considerati ca inseamna soferii.ro , avem tot dreptul sa criticam sau sa discutam aderarea .

O sa va raspund cu aceasi moneda , nu meritati atentia noastra , desi am cerut constant o discutie cu administratorul general Calin , vad ca nu are rost , la fel cum ne desconsiderati si sfidati acest colt soferesc , o sa va tratez la fel ! Indiferenta totala pe acest forum !Sa nu credeti ca va las liberi pe aici !!  Folositiva de Facebook , cuiburile de manuitori de volan , aia sunt cei pe care ii doriti , aia care calca in picioare statutul de sofer , normal , aia tac si nu comenteaza nu ? Va deranjeaza ca stim ce sa cerem , sau ca va dam ideile ? 

Echipa de lucru , nu e publicitate , ci prezentare munca ! Da cine sa inteleaga ? Si oricat ati vrea sa para ca exista acel cineva , dupa comportament dati impresia , ca desi exista ca e obligatoriu , nu exista ca intentie si lucru !!  

 

Moralitatea domnule Sergiu ! Data viitoare cand mai intrati in casa cuiva , macar aveti bunul simt de a saluta , de a va prezenta si de a respecta acel spatiu si membrii . 

Din partea echipei Soferii.ro , toate cele bune , impliniri pe plan profesional , rabdare , multa putere de munca si un an nou , 2017 , cu fericire alaturi de cei dragi . 

Anexa : Daca se porneste o propaganda anti soferii.ro , prin simplul fapt ca nu stiti a va prezenta , a va face intelesi si a va capata increderea , sfidati etc , desi de azi dimineata se tot vorbeste aiurea pe aplicatii ,  scot de la saltea toata activitatea virtuala si profesionala a membrului dumneavoastra de onoare si o sa combat toata golania ce incepe a prinde contur !! Nu e o amenintare , doar va avertizez sa va tineti potoliti aplaudacii !! Am dreptul de a apara   coltul soferilor PROFESIONISTI !! 

Cand semeni vant , culegi furtuna !! 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din pacate domnii de la Drumuri Bune in mod constant expun cat este de bun sindicatul lor si cat de rele sunt celelalte sindicate. Nu poti solicita uniune atata timp cat imprastii dezbinare, demonstrand ca nu cunosti valoarea unirii oamenilor. Practic provoci oamenii sa se intrebe cu ce anume ar fi sindicatul tau mai bun decat altele. Doar prin faptul ca declari tu acest lucru? Tocmai m-ai invatat sa am indoieli si acum pretinzi sa am incredere in tine? :)

In ceea ce priveste lipsa implicarii federatiilor nationale si ignorarea sindicatelor mici, va pot spune din experienta proprie ca nu e chiar asa cum le place unora sa bata din gura fara a avea cunostinta de cauza. Personal am fost la inceputul lui iunie 2015 intr-un tur prin Romania cu SLT si sindicatul olandez, la finalul caruia am ajuns la o programare la Ministerul Transporturilor pentru a prezenta situatia soferilor romani. Am fost lasati sa asteptam in fata ministerului, fara a fi primiti pana la urma. Cam asta e comunicarea Ministerului Transporturilor cu sindicatele chiar daca isi castiga dreptul de a ajunge acolo.

Totusi, cu ajutorul federatiei europene a sindicatelor din transporturi, ETF, federatie la care SLT este afiliat prin intermediu CNSLR Fratia, am reusit si am vorbit in fata reprezentantilor Comisiei Europene, dar si in Parlamentul European. Din pacate, acum cand scriu, conform sitirilor recent aparute se pare ca ne ignora , dar asta pentru ca isi permit, pentru ca membrii din sindicate sunt putini.

Cei care reprezentati SSDB, va suparati cand alte persoane va critica si va cred ca uneori este frustrant pentru ca, asa cum ati aratat mai devreme, uneori vorbiti aceeasi limba si aveti aceleasi doleante si totusi discutati in contradictoriu. Amuzant este ca, desi va plangeti de acest lucru, continuati sa expuneti cat de rele sunt celelalte organizatii sindicale sau federatii, fara a avea o sustinere cu probe. Daca ceva nu se reuseste in Romania este tocmai din cauza lipsei de incredere a oamenilor si a luptei fratricide, prostesti. Din cauza asteptarilor ca sindicatul sa faca ceva, cand defapt sindicatul nu are putere sa ceara masuri legislative fara a avea membri.

 

Nota:

Am deblocat acest topic pentru ca discutiile despre sindicate nu reprezinta publicitate si profit pentru nimeni. In plus, aceasta sectiune am solictitat-o personal tocmai pentru a discuta despre sindicate si nu consider ca discutiile pe aceasta tema trebuie limitate. Desi fac parte si sustin sindicatul SLT, atat eu cat si SLT nu consideram nici un alt sindicat ca fiind rivali. Orice alt sindicat e liber sa faca lucrurile mai bine si chiar m-as bucura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu tot nu înțeleg... ce vreți voi de fapt?!!

Voi ăștia, ce faceți parte, reprezentați sau chiar ați înființat un sindicat... ce vreți de fapt? Ce vă tot mănâncă să dați aiurea din gură pe forum?

Acum 3 luni am spus ce vreau să văd... și sufletu'. Trăncăniți aiurea și fără folos. Care-i de fapt faza? Vreți ca userii să voteze care dintre voi e mai sindicat decât celălalt, sau ce? Ce-s cu postările astea, că am fost la minister și-am fost degeaba, că ăia grei ne bagă pumnu'n gură și bla, bla, bla... 3 luni în care n-ați suflat o vorbă legată de ceva solid și concret. Veniți, care cu vorbe mari și goale, care cu zvonuri neîntemeiate, dar nici unul nu se obosește să facă un sondaj, să propună/discute o soluție, să prezinte o viziune pe termen lung și cel mai important, nu vă văd deloc transpirând să convingeți pe cineva să vă urmeze. Oare nu cumva din cauză că știți că vindeți iluzii?

Dacă jumătate din membrii acestui forum ar deveni membri în același sindicat, acel sindicat va băga pumnul în gură multor grei de care sunteți speriați acum. Mai simplu de atât nu se poate pune problema.Și de la câteva mii de membri într-un singur sindicat până la atragerea altor sindicate într-o federație, cât poate fi de greu? Și dacă chiar sunteți bazați puteți împinge direct la statut de confederație, căci șoferii sunt cât frunză și iarbă.

Nu înțelegeți că nu 10 lei contribuție e problema? Nu înțelegeți că nu pretențiile șoferilor deveniți membri sunt problema? Chiar nu v-ați prins că de fapt voi sunteți problema? Voi efectiv sunteți parte din problemă. Discursurile voastre cu cuvinte mari nu gâdilă nici o ureche, suntem sătui de pălăvrăgeli. Vă trebuie un lider, unul cu un trecut curat, care a mâncat conserve la butelie suficient de mult, unul care nu se sperie de orice costumaș cu limba iute și cel mai important unul care să ''țină cu casa''. Asta ne trebuie nouă, cineva pe care noi să-l știm că s-ar lua de gât cu orice greu și pentru fiecare dintre noi. Aduceți-ne unul din-ăsta și-o să-l urmăm toți ca oile, vă garantez treaba asta.

E greu să convingi românii că le vrei binele când acu' nu mulți ani răvășeai prin mărfurile clienților ca o lăcustă, sau când big boss-ul are de fapt altă cetățenie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Bună seara domnilor. Un subiect bun, care merită aprofundat. Mit, ceea ce ai scris despre intențiile U.E. in legătură cu transporturile, este crâncen. Personal, cred că nu se poate lucra in felul ăsta, în momentul de față. Acum 20-25-30 de ani, da ! Dar, erau 20% din numărul de camioane de acum pe drum. Și dacă veneai dintr-o cursă de o luna, 10 zile, nu te băga nimeni în seamă, și erai acasă, nu în cabină ! Făceai o săptămână până în Italia.  Asta ar însemna să schimbe radical întreg conceptul și legislația actuală. S-ar încuraja plata la km. S-ar facilita evaziunea fiscală legată de plata contribuțiilor. Cu legislația actuală și e dezastru pe drum. Ce-ar fi atunci ! Oricum, o reacție ORGANIZATĂ trebuie să vină și din partea șoferilor români. Și aici, ajungem la ce a spus Cri5tian : ca să convingi oamenii, trebuie mai multă agresivitate, și mai ales lucruri concrete, palpabile, simple, pe care sa le perceapă orice șofer. Părerea mea : in domeniul ăsta, trebuie să fii capabil să vorbești " și cu primaru și cu pândanru' ". Nu merge, că dacă iei o palmă, întorci și obrazul celălalt. Câteodată te înțelegi frumos cu toată lumea, câteodată trebuie să te dai jos cu levierul. Pe partea asta, sindicatele românești sunt deficitare. Oamenii vor să vadă lideri, care nu merg pe mediere ci pe " smardoială ". Până acum din mediere, nu a ieșit nimic bun pentru ei. Nici eu nu cred că este vorba de 10 lei sau de 50 de lei cotizație. Pot sa existe intenții bune, dar contează cine si cum transmite lucrul ăsta. Nu poți să te bazezi doar pe contactul on-line cu oamenii. Trebuie să le vorbești direct. Poate prima dată, vor fi doar 10-20, dar a 10-a oară poate vor fi 500, 1000, sau 10000. Asta depinde de cine/ce/cum vorbește. Dacă atunci când v-ați dus la discuții, pe lângă olandezi, aveai lângă tine și câteva sute de șoferi, cred că ieșea mai bine. În Ministerul Transporturilor sunt niște " țăruși " care nu înțeleg ce înseamnă ca reprezentanții unui sindicat din străinătate, să se întoarcă nemulțumiți acasă. Pentru că în România nu funcționează sistemul democratic. Păduchii aia, au ajuns acolo pe relații și șpagă, iar dacă te duci sa reclami, te duci la " antrenorii " lor, deci n-ai rezolvat nimic. Rămân la părerea mea : drepturile sindicale se câștigă în stradă. Reprezentanții sindicatelor din străinătate pot să susțină ideea, dar nu pot sa vină și să ne facă treaba. Și mai este o problemă : masa de susținători. Eu știu că pe forum, pe grupuri, marea majoritate suntem " stranieri ", dar nu cred că trebuie să fie ignorați cei care " joacă în liga națională ". Pentru că au probleme asemănătoare, pentru că s-ar putea să ajungem și noi acasă, și dacă o sa fie nevoie de susținere în stradă, nu poți să te aștepți să vină cei de pe comunitate. Tot cu cei de aici o sa faci treabă. O seară bună în continuare, și weekend plăcut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

problema este ca de fiecare data toti suntem de acord sa facem ceva si la luat atitudine disparem...nu stiu de cite ori am plecat grup spre conducere si am ajuns singur.la director sau patron...asa..ca... intii ar trebui sa invatam sa fim solidari unul cu altul...si sa fim uniti..lucru care din pacate nu ne reuseste deloc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Huuu banditu ala de admin face si drege , ne ia la misto , huuu ca ne critica , ca ne descurajeaza  ..... pai ce facem nene ? Acum am inteles mesajul ( pur si simplu critica constructiva ) aici il haulim pe ala ( adminul ) si trecem la facebook cu probe , ca l -am adus pe ala ca i -am rezolvat aluia .... Vai vai ....deci asa jucam dea hotii si vardistii ?? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 Exact Cico, de asta este nevoie : de solidaritate. Nu de povești, precum că suntem o mare familie, etc. Pur și simplu, avem nevoie unii de alții. În situația ta, am fost și eu - ultima dată, in noiembrie anul trecut. Dar, dacă vorbim de sindicat, atunci implicit vorbim de oameni, chiar dacă aplicam " ecuația Lăpușneanu ". 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Solidaritatea asta ne lipseste.....si toti am vrea cite ceva...dar noi sa nu facem nimc...sa faca altii pentru noi ..si la urma sa luam doar caimacul...Va fi mult de luptat si de aratat..pentru ca pina acum marile sindicate au dat rateuri...E o munca grea sa renasti flacara increderii..sa speram ca vom invata cite ceva si ne vom uni ca altfel...ploaie....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.