Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

angajari soferi pe camioane cu posibilitate de achizitie.


tomelus

Postări Recomandate

  • Moderators

Am auzit și eu că se practică astfel de ''afaceri'', dar îmi vine greu să cred că vorbim de mașini bune și/sau condiții rezonabile. Dacă ar fi, probabil că s-ar întâmpla la o scară mult mai mare. Prima chestie care îmi vine în minte este faptul că mașina aia, deja obosită, va trebui să țină 2 guri până la achitarea ei, tu pe de o parte și patronul, că deh... trebuie să trăiască și el.

Pe de altă parte, în 5-6 luni de muncă la o firmă bună, poți să-ți iei singur camionul tău, la 0 km, ceea ce (combinat cu lipsa unei a doua guri de hrănit) e deja un enorm avantaj. MAN avea la un moment dat ceva ofertă ''road ready'', adică ei înmatriculau mașina, plăteau toate taxele, asigurau service etc etc, iar tu dădeai doar un avans, agățai o remorcă și-i dădeai drumul la treabă. Mă rog... ceva de genul ăsta, dar oricum, un mult mai bun punct de plecare decât încurcatul cu vreun patronaș din-ăsta pus pe japcă.

Părerea mea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Incearca la Carrion Expedition S.R.L.. Lla nivel declarativ, in 2009, atunci cand au venit in Romania erau ceii care angajau soferi cu posibilitatea asta.Dupa o anumita perioada de munca la ei in companie, te evaluau si iti incredintau un astfel de contract  Era oferta undeva la 8000 Euro ca si avans si posibilitatea de a plati leasingul muncind  cu contract direct la divizia comerciala a lor (casa lor de expeditii). Iti asigurau contracte de transport suficiente pentru plata ratelor, cheltuielilor curente a societatii tale, precum si un beneficiu multumitor.  Presupun ca mai e valabila oferta. Cel  putin eu nu am auzit sa se fi renuntat la ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.