Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Totul despre ADR.


szaga

Postări Recomandate

  • 4 weeks later...
  • Răspunsuri 241
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

BUNA ZIUA!!! sunt nou pe aicea si am cautat peste tot raspunsurile la chestionare pentru marfa si nu am gasit nimic,dar vad ca aici sunt colegi soferi care detin aceste raspunsuri si las ruga pe smardan daca poate sa mi le trimita si mie pe adresa de mail cossicanu@yahoo.com.va multumesc mult si sper sa am un raspuns pozitiv din parte voastra .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

te duci la 2-3 cursuri pentru ca ai nevoie si de antrenament la calculator acolo vei primii manualul si in spate ai intrbari si raspunsuri nu e mare brinza dar daca nu te duci la nici un curs s-ar putea sa fie o problema sa nu te descurci cu cifrele alea mult succes ca sa intelegi tabelele cu cifrele pe timpul testului ramin pe perete si ai destule intrebari in care apar ,mult succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Members

VA SALUT COLEGILOR,EU SUNT INCEPAATOR PE FORUM .POATE MA AJUTA CINEVA CARE A LUAT DE CURAND ADR.    CEL PENTRU CISTERNE E VALABIL SI PT .VRAC SI COLETE?  DE LA SCOALA ASA MI-A SPUS CA DACA IL FAC PE CEL DE CISTERNE POT MERGE SI PT. VRAC ,COLETE? VA  ROG DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu stiau ce vorbesc. Cursul de Baza(colete) este un modul obligatoriu fara de care nu poti sa obtii si pt cisterna. Primul consta intr-un set de 30 de intrebari (21 de raspunsuri corecte) iar cel de-al doilea 20 de intrebari (14 corecte) . Nu stiu unde naiba si la ce prostii de centre va inscrieti ...La IFPTR va dau si carti(cu intrebarile rezolvate- am vazut ca unii colegi se chinuiau pe siteul ARR-ului).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salutare colegilor,eu as vrea sa merg acasa sa fac ADR-ul insa vazand ca sunt de ceva timp prin italia(vreo8 ani) am schimbat permisul,atestatu,cartea tahograf etc....as fi putut sa-l fac aici chiar daca costul si perioada de studiu e mai mare(cursurile  se frecventeaza daca nu ,nu intri in examen),insa munca nu imi permite,ajung acasa miercurea,joia dupa o zi max doua se'riparte'pt alta saptamana ...deci intrebarea mea este daca pot sa fac ADR-ul cu doc italiane....C.I.romaneasca valabila.....va multzumesc si drumuri bune fara capre

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

ptr ADR nu iti trebuie documentele de conducere[carnet,card] ci doar documentele de identitate ,daca tu le ai pe cele rominesti e ok,cursul acum s-a impartit in 2 pentru a lua dublu,respectiv ai colete si cisterna,dureaza 1 saptamina ,cite2=3 ore pe zi,la final se da un examen,daca apuci si te duci macar 3 zzzzile o sa stii raspunsurile fara sa te omori prea mult,nu de alta dar pe aici vad ca e plin de oameni care vor numai raspunsuri,si dupa mine ca sa inveti raspunsurile la 400 intrebari e mai complicat decit sa te duci citeva zile la curs sau sa rasfoiesti  o cartulie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am dat pt ADR saptamana trecuta. La cursuri m-am intalnit cu colegi veniti de prin italia, spania, etc care aveau permisele straine, si au dat examenul fara probleme.

Nu este exagerat de greu. Majoritatea intrebarilor au fost din clasele de pericol. Daca mergi si la cursuri o sa fie destul de usor examenul. Cum a zis si colegul, e mai greu sa inveti raspunsurile decat sa citesti din carte, dar daca vrei te pot ajuta eu cu intrebarile si raspunsurile.

Cu varsta nu mai stiu ce sa inteleg :)) Eu am dat examenele, si nu m-a intrebat nimeni nimic.(am doar 19 ani). Am intrebat inspectoru' si mi-a zis ca depinde cine te opreste :)) Unii spun ca e legal, altii ca e ilegal. Lege de *****

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru cei care au dat adr-ul in Iasi la casadi pe data de 04.08.2012 si v-au spus sa mergeti miercuri pentru a "completa niste acte", va duceti degeaba. Sunati la ARR dupa data de 20.08.2012 la 0232/235714 si intrebati daca au venit cardurile ADR pentru examenul de pe 04.08.2012. Va prezentati cu chitanta de 41 lei achitata la posta. Scriu aceasta informatie pentru ca am facut doua drumuri degeaba pana la Iasi crezand ca procedura de elibere a cardului adr se face la fel ca la atestatele cpi.

drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

PT CLASA 1 SI 7 NU GASESTI LA NIMENI,ESTE EXAMEN SPECIAL CARE SE DA SEPARAT DE ADR COLETE SI CISTERNE.CLASA 1 ESTE EXPLOZIBILI SI DOAR LA ARR POT SA-TI SPUNA DE UNDE IEI DOCUMENTATIA NECESARA PT EXAMEN.

Salut. Nu stiu de unde, insa colegul Grigore20 a facut rost si de raspunsurile de la clasa 1 ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.