Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tractionisti comunitate containere


alca

Postări Recomandate

  • Members

TRACTIONISTI COMUNITATE CONTAINERE

 

-         Se asigura un minim de 10.000 de Km/luna

-         Se pleaca cu containere incarcate din zona Antverpen/Roterdam catre Benelux, GE, FR, intoarcere gol Antverpen/Roterdam

-         Plata dupa primele 30 zile dupa care saptamanal

-         Se ofera 0,94 E/km (la mai multe camioane se poate negocia)

-         Nu se ia chirie pentru sasiu/containere

-         Dipeceratul se face catre firma dvs iar dvs trimite-ti datele catre sofer

-         Se foloseste sistemul trace&go

-         Contract direct cu firma Belgiana, facturare fara TVA

-         Firma nu asigura carduri de motorina/taxe de autostrazi

 

 

Extra:

-         Se accepta orice tip de camion (E3,E4, E5, E6)

-         Cine nu are carduri de motorina/taxe, va pot pune in contact direct cu o firma care asigura asa ceva (Carduri motorina, Taxe autostrazi, recupere TVA motorina)

Nu exista commission din partea noastra!

Se ofera solutii pentru repausul saptaminal al   soferilor!

 

Acte necesare:

-         Licenta firma, camion, cod TVA extern de facturare, date de contact, asigurare CMR (minim 250000 E),

Contact:

Sorin Parlog – 0756 101 139 (sorin@hbgrecruiting.ro)

Pepijn DeVreese - +32 478 55 36 15 (pepijn@transportverbert.be)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Rog un moderator sa intervina ,auzi la el cica ofera solutii legale pentru pauza legala de 45 cata prostie si mai pune si semnul exclamarii ca de are el vreo baraca ceva unde pot incapea vreo ..spe insi.As fi vrut sa scriu ceva dar prefer decat sa am dreptate mai bine sa am liniste a si sa nu uit succes in a gasi ceea ce cautati si sa fiu in ton cu dumneavoastra o sa inchei cu !!!!!!!!!!!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Acum 16 ore, sashatulcea a spus:

auzi la el cica ofera solutii legale pentru pauza legala de 45 cata prostie si mai pune si semnul exclamarii ca de are el vreo baraca ceva unde pot incapea vreo ..spe insi.

Știi tu sigur că e vorba de o baracă?!!

Toată lumea îl înjură aici pe forum, dar eu am un prieten care lucrează la el și încă unul care a fost tracționist la el. Și din ce mi-au povestit nu prea e deloc ce se înșiră pe aici. O să aprofundez puțin situația și o să revin...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Moderators
La 24.06.2017 la 23:52, sorinelil a spus:

Acum ai schimbat parerea?

Nu, părerea mi-o mențin, doar că Alin Căuneac părea mai serios, cel puțin din informațiile pe care eu le-am avut. Spun ''părea'', pentru că, deși fost angajat la Alca, prietenul meu n-a avut de-a face cu Alin și firma lui în mod direct, toate dansurile se făceau pe muzica clientului, deci părerea mea de băiat bun despre Alin era întemeiată de fapt pe faptele și acțiunile clientului lui. El e dulce la vorbă și vorbește relativ bine ''limba șoferilor'', mai ales în faza de recrutare, dar, cum am spus, asta poate induce în eroare.

Cu tracționistul tot nu am apucat să stau de vorbă (nr de telefon pierdut, iar omul nu are facebook), dar încercând să aflu detalii de la șoferi care au lucrat cu el, se pare că Alin Căuneac era doar intermediar, fără să intervină în vreun fel în această treabă.

Una peste alta, deși sunt convins că nu e neapărat un om rău, din păcate toate gesturile oneste pe care le-a făcut au fost în baza clienților lui. Iar tot mai desele critici ce apar la adresa lui... trebuie să aibă și ceva sâmbure de adevăr, că fum fără foc...

Repet! N-am lucrat cu/pentru el, am avut vreo două tentative ce nu s-au materializat, dar nu am fost niciodată angajat, nici la el în mod direct nici la vreun client de-al lui. Un prieten foarte bun a fost în schimb angajat la el și deși mi l-a descris ca pe un om onest, a și punctat faptul că regulile sunt de fapt impuse de către clientul pentru care el lucra (salariu, concedii etc). Pe de altă parte, a auzit/știe și el de câteva cazuri în care Alin Căuneac a dat-o în bară, în special în relația șofer-client.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Buna ziua, 

Ma numesc Alin Cauneac si doresc sa clarific unele aspecte:

Discutii sunt de cand lumea despre mine.

Am intrat din anul 2010 in lumea transporturilor internationale, acumuland experienta pentru inceput lucrand timp de 3 ani in managementul grupului Hessers.

Ceea ce postez acum - oferte de munca ca tractionist in comunitate, sunt lucruri pe care le fac la cererea partenerilor mei din Olanda/Belgia, care doresc sa lucreze cu dvs, dar nu au, nu stiu sau nu pot sa publice anunturi in Romania.

O fac intrucat imi ajut partenerii, si totodata sunt remunerat pentru acest lucru, niciodata nu iau comision din partea nici unui roman.

Doar creez o punte de legatura, care de altfel este necesara pentru ambele parti.

Firmele cu care lucrez, sunt testate de ani buni. Iar ceea ce ma intereseaza atat pe mine cat si tractionistii romani este seriozitatea platii, transparenta si asa mai departe.

Nu am nimic de ascuns, sunt 2 oferte, pe care le prezint tuturor. In momentul in care firma X doreste oferta A sau B, in secunda 2 ii pun in contact direct cu partenerii dupa ce ma asigur ca au inteles conditiile.

La capitolul solutii pentru  pauza de 45 - Olanda este o tara scutita deocamdata de acest lucru - Am identificat o parcare securizata la granita Olanda cu Belgia unde este masina de spalat, internet, dusuri samd unde se poate face pauza linistit(pana cand se vor incepe constructia de hoteluri pe autostrazile din Benelux)

Criticile sunt constructive, sper carcotasii sa fie multumiti.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Pana nu iti intra in cap ca , pauza de 45 cum ii zici tu , e de fapt repaus saptamanal normal esti departe de lumea transporturilor .... lasa visele .... 

AI grija sa nu dai intr-o boala , naiba , de la atata preocupare pentru conditiile soferilor ... auzi parcare cu dus si wc , si imi scuzi indrasneala , tu stai intr-o parcare cu dus si wc , ca ,, samsar ,, transport ?? 

 

 

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

NU il cunosc pe alca personal, doar de aici de pe forum, si n-am interactionat niciodata cu dansul. Insa mi se pare ca prea il ataca toata lumea, din toate partile, cateoata fara dovezi. Nu zic ca poate nu e asa, cum spune lumea, INSA, rog foarte mult (o sa urmaresc de acum asta), cand se mai fac acuze asupra unui om (indiferent ca il cheama alca, sau eu stiu) sa se prezinte si dovezi! Nu doar vorbe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

In 2014 am fost contactat de dl. Cauneac care a intermediat primul meu contract serios cu o firma d transport.De atunci nu am mai auzit de dumnealui decat in discutiile de pe forum.Intermediarii au rolul lor in aceasta meserie si mie chiar nu-mi pasa daca cineva castiga ceva de pe mine atat timp cat eu primesc ce mi s-a promis de la bun inceput.Am plecat de la acea firma dupa ce treaba s-a stricat(imputari de tot felul) si nu din vina lui ,iar acum am cautat si am gasit de lucru in orasul in care ma mut.Toate merg spre bine si este loc in aceasta meserie pentru toata lumea ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.