Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Firme germana, cautam colaboratori cap tractor + semiremorca (tip Mega sau Jumbo) pe ruta Germania-Spania-Germania. Ne dorim contracte de exclusivitate, dar putem negocia si alte optiuni. Daca doriti mai multe detalii, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu email dvoastra sau numar de telefon.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Moderators

daca observati prin subiectele de la aceasta rubrica se vine cu mai multe detalii..gen pret/km la inchiriere....plata la cite zile...dispecerat...chirie la remorci sau nu..etc.., daca doriti exclusivitate este bine sa stie si un eventual tractionist de ce oferta dvs e mai buna decit a altora si sa va contacteze..nepierzind timp cu mailuri..telefoane...vede detaliile si daca e interesat suna...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nu e vorba de transparenta aici, momentan acest tip de colaborare il avem cu alte tari Est Europeene nu cu tractionisti din RO si cat de cat inca studiem piata. Atata timp cat primim un email, un telefon pot sa vorbim cu cei interersati si pot afla ceea ce doresc ei, ce costuri au si de cat au nevoie si putem negocia. daca as posta aici un pret pe care unii nu l-ar lua in considerare, atunci nu avem access nici la negociere si nici nu ne putem orienta daca putem lucra cu tractionisti din RO sau nu. suntem o firma serioasa, cei care ne cauta si cer informatii le ofer toate detaliile, ne pot verifica online pe multiple surse si burse, dar cautam contacte si cel mai usor e cand vorbim direct. sper ca intelegeti.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am vorbit in ziua in care a postat anunțul,i-am lăsat mesaj și m-a sunat dumneaiei și din ce îmi amintesc 0,8€ și banii la 45 zile. Nu am intrat in detalii,pentru ca nu avea rost!! Dacă greșesc,o rog pe sa ma corecteze!! Oricum,când auziți de oferte pe Spania pentru Tractionisti,nu va așteptați la prea mulți bani!! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Stai liniștit,am primit oferte și cu 0,77 € . Măcar aveau bunul simt și dădeau banii la 15 zile și îți dădeau card de motorina și aparate!! Acum câteva zile am vorbit la Logesta 0,9 plin și 0,7 gol și vii cu motorina ta!!  Faceți și voi calcule și vedeți unde sa ajuns cu tarifele in transporturi!! Nu exagerez,dar cred ca am vorbit la 20 de firme!! La fiecare firma exista câte un impediment,dar asta este,mergem înainte!!! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am fost contactata de multe persoane de aici de pe forum si din septembrie o sa incepem sa lucram cu unul din aceste contacte, o perioada de proba, sper sincer sa posteze feedbackul aici pe forum.inteleg din discutiile avute cu multi pana acum ca este un pret mic, dar daca firma lucreaza cu aceste preturi si sunt 2-3 tractionisti care accepta, normal ca nu or sa ofere mai mult. sunt noua in domeniu si eu pur si simplu imi fac meseria, am fost pusa de angajator sa postez si asta am facut, nu o fac sa imi bat joc de nimeni si imi pare sincer rau daca asta credeti unii dintre voi. imi pare de asemenea sincer rau de fiecare data cand citesc un email plin de cuvinte urate adresate mie (si de ieri incepand am primit 5 asemenea emailuri )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Inteleg pozitia dvs....intradevar pretul oferit este mic si datorita unora care accepta el nu va fi ridicat..aici aveti mare dreptate.....Probabil se bucura ca au de munca si ramin la o luna cu 100..doua de euro..In fine...este decizia lor personala..Dvs ati fost pusa de un angajator sa postati o oferta..aveti dreptate sa fiti nemultumita de primirea unor emailuri care contin cuvinte urite...O sa ii rog pe colegii forumului sa renunte la acestea si sa se limiteze la a ignora anunturile proaste..pe care nu le doresc...Sper ca intelegeti si dvs ca plata asta mica a dus la cautarea unor tractionisti in alta tara fata de cele pe care lea avut firma germana inainte...Nu a mai gasit acolo si au inceput sa caute in alta tara..respectiv RO..Totodata sper ca stiti..postind o oferta a unei firme va identificati cu acea firma..de aceea au fost trimise spre dvs mailuri..unele urite..altele ok..E decizia unui tractionist sa fie interesat..Eu ma pot referi numai la netransparenta ofertei...nu plata pe km..nu detalii despre carduri..etc..Nu le mai insir acum..Observati ca toate celelalte oferte postate contin aceste detalii..Probabil daca postati ca plata e de 0,8 si la 45 zile aveati mult mai multe comentarii rautacioase...In fine..Voi lasa colegii care sunt interesati sa va contacteze...Pe cei nemultumiti ii voi ruga sa ignore oferta....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Oameni buni,luminati-ma și pe mine,cum este posibil sa lucrezi cu 0,8€ și cu banii la 45 de zile?? Pana încasezi banii,fie ei și putini,ai de plătit 2 salarii la șofer,contabila,dările la stat și câte 2 facturi pe luna pentru carburant și autostrăzi?? Chiar si in aceste condiții sau găsit tractionisti sa lucreze!!!!! Numai înțeleg nimic...și apropo sa nu fiu suspectat ca sunt unul din acei oameni care iau vorbit urat,in nici in caz,pur și simplu am ascultat oferta ei și am ignorat-o total după ce am încheiat conversatia cu dumneaiei!! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Dragi colegi... suntem o specie care ca sa  ,,ii fie bine'' ii da in cap aproapelui... Eu unul decat sa fac o cursa de 800km cu 200E+ferry.... am preferat sa merg gol undeva la 700 km+ferry . Cu siguranta niciodata nu este prost acela care ofera suma respectiva.... intotdeauna este cel care o accepta! Daca o sa incercam sa ne calcam in picioare orgoliul si sa acceptam ca mai bine pierdem 600E decat sa mergem pe suma aia....o sa avem de castigat ! Si sunt multumit ca nu sunt bataia de joc a altcuiva... o cursa cu pretul 2000e+tva a ajuns in ultima zi de incarcare la 2500e+tva din start casa de expeditie castiga mai multi banuti decat transportatorul pe o singura cursa... deci noi suntem cei ce putem sa ii aducem in situatia de fața! O zi buna si speram sa vad feedback-ul colaboratorilor din 2017 pana acum  !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

contractele bune si serioase sunt bine pastrate de tractionistii vechi si seriosi
cele neserioase apar pe aici pe forumuri...

nu va asteptati sa gasiti seriozitate cautand online (nu neaparat aici pe forum, ci in general)
cautati referinte, si niciodata nu va apucati de afaceri cu transport decat daca aveti ceva sigur

noi am renuntat la comunitate, si facem national, si depasim 10.000km lunar, pe drumurile noastre nationale supra-aglomerate

trebuie numai sa vrei ;)

Editat de marinmarfa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.