Sari la conținut
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Mario Bandit

Restrictii N-uri pe Spania .

Recommended Posts

Buna ziua soferite si soferi . 

Va aduc la cunostinta o restrictie de circulatie tonaj ,, greu ,, (vehicule sau ansamble  de 4 sau mai multe axe ) care au intrat in vigoare pe 2 decembrie 2017 .  

 N124 intre Brińas ( pk 45.990 ) si Gimileo ( pk 39 ) si 
N232 intre Gimileo ( pk 446, 710 ) si Alfaro ( pk 330, 875 ) pe ambele sensuri cu deviatie pe AP 68 exceptie facand cei care au ca punct de incarcare / descarcare  localitati in zona , reparatii,  sedii firma sau domiciliu soferi printre altele . Amenda se estimeaza la 500 euro ( alte surse estimeaza 600 ) pentru vehiculele straine cu plata pe loc . 

Pentru cei care folosesc aparate de taxare ,, Via T ,,  se face reducere de 75 % din pretul de utilizare . 

N340  ( vehicule sau ansambluri  egal sau superioare a 7,5 tone mma ) intre Nules  ( pk 957 ) si Oropesa ( pk 997 ) pe ambele sensuri cu deviatie pe AP 7  sau fara plata pe Cv 10 /13 -A7 

 

In continare se mentine restrictia de pe N2 intre Fornells de la Selva ( pk 709 ) si La Jonquera ( pk773) in ambele sensuri pentru vehicule sau ansambluri egale / mai mari de 26 tone sau 4 / mai multe axe cu deviatie pe AP 7 intre iesirea 8 si 2 , execptie facand cei care au ca punct de incarcare / descarcare  localitati din zona , reparatii,  sedii firma sau domiciliu soferi printre altele

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

inca una proaspata Mario.

 

INFORMAȚIE PRELUATA:
Atentionare Spania! Suspendarea tranzitului național și internațional al camioanelor și a operațiunilor de încărcare și descărcare pe întreg teritoriul provinciei Guipúzcoa (inclusiv punctul de frontieră IRUN la vest de granița cu Franța, unul dintre cele mai utilizate în transportul internațional) începând de la ora 00:00 a zilei de 2 ianuarie 2018 până la ora 24:00 a zilei de 5 ianuarie 2018.

Decizia a fost luată la solicitarea Comitetului național spaniol de transport rutier, fiind determinată de protestul împotriva unei noi taxe în această provincie, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum


  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.