Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Spesa Spedition Gmbh din Münster


Postări Recomandate

  • Members

Salutare la toti colegii interesati ,  la aceasta firma Spesa-spedition Gmbh Munster se promit multe dar cind ajungi la ei sa muncesti realizezi ca nimic nu este adevarat , intr-un cuvânt " O MARE ȚEAPĂ" ! ! !  Cind am vorbit la telefon cu reprezentantul firmei , d-ul Zoly sa promis ca se lucreaza cu trailer box ( fara temperatura ) ,se transporta alimente pe teritoriul Germaniei , singurul adevar din aceasta promisiune este ca intradevar se transporta marfa ( dar nu doar alimente si marfa generala ) pe teritoriul Germaniei atat in rest doar minciuni ( promisiuni eronate ) .Se lucreaza la prelata nu la box trailer, se incarca si se descarca pe lateral aprox 3 , 4 descarcari pe lateral (chingi si coltare la greu)  si o inarcare pe lateral pe zi la care bineînțeles trebuie folosit chingi si coltare la fiecare palet , paletii sunt inalti deci târâş printre acoperisul trailerului si marfa trebuie sa asiguri marfa cu chingi si coltare , e de munca nu gluma , însă pentru cine este obisnuit cu asa ceva nu are decit sa incerce , eu am spus NU la asa ceva ( pentru ca mi s-a promis altceva ) si am plecat dupa 2 săptămâni. M-am simțit inselat pentru ca mi s-a promis cu totul altceva la telefon .Cat priveste la bani nu sunt seriosi , cauta orice motiv posibil pentru ați opri din bani, sa iti dea cât mai puțin  , contractul semnat ( german )  nu este tradus sa înțelegi si tu ce semnezi,  deci semnezi niște clauze care le dă dreptul sa te ardă la bani in cazul in care nu respecti contractul , nu mai contează ca ei una ti-au promis si alta ti-au oferit privind locul de munca si conditiile . Eu mi-am luat Țeapă la firma Spesa de 735 euro pe care mi-au spus ca nu o sa-i mai vad niciodata ! Eu v-am scris ce am pățit cu aceasta firma rămâneca fiecare sa hotărască daca vrea sau nu sa aiba de a face cu o asa firma . Vreți sa munciti Mocca sunteti bineveniti la firma Spesa Spedition !

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu , din pacate nu lucreaza nici un roman la firma Spesa-spedition din Munster , acel domn Zoli este doar o persoana ce face recrutari pentru aceasta firma ,si cred ca pentru inca multe alte firme ( este o presupunere) , ideea este ca de data aceasta nemtii nu s-au tinut de cuvint , ca sa atraga soferi buni promit  " marea cu sarea " cum e vorba pe la noi , deci nici Germania nu mai este ce a fost .Nu putem generaliza dar din pacate multe firme fac asa , probabil sunt învățați de românașii trecuți prin aceea firma cum a spus si colegul.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Corectez primul anunt despre aceasta firma  , acest domn Zoli nu este cum am crezut reprezentantul firmei in Ro , doar se ocupa de anunturi pe site-uri si forta de munca ( probabil un comision de la firma ) , este un domn ok, dar din pacate ceea ce se promite inainte de plecare este total diferit cu ceea de gasesti in Germania la inceperea activitatii ,deci in citeva cuvinte ,  Firma Spesa-spedition Munster este de ocolit dragi colegi ! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.