Sari la conținut
masteriasi

IGO_Nextgen_truck pentru Android

Recommended Posts

Intotdeauna e bine sa ai un sistem de rezerva pentru navigatie, cum majoritatea au telefoane sau tablete cu Android va propun un Kit complet cu harti Europa q4 2017, usor de instalat, cu adrese DKV, IDS, Linii cargo, etc., pentru toate categoriile de vehicule.

Mod de instalare:

1.Pentru cei ce au peste 4 g liber pe memoria dispozitivului dezarhivati pe calculator, copiati folderul Android in memoria dispozitivului, cautati iGO_PAL_9.18.27.719974_SD.apk in Android/data/com.nng.igo.primong.palestine/files/iGO_Pal, instalati porniti si setati preferinte.

2.Pentru cei care nu au suficient spatiu in memoria dispozitivului dar au un card de memorie cu cel putin 4g liber. Creati pe cardul telefonului folderele Android/data/iGO_Maps/content, de pe calculator mutati folderele map, poi, dem in content de pe cardul telefonului, restul folderului Android de pe calculator copiati-l in memoria telefonului. Cautati fisierul sys.txt in Android/data/com.nng.igo.primong.palestine/files/iGO_Pal, deschideti-l cu notepad si cautati :

[folders]
data_folder_name="iGO_Avic"
linked_root_list="/sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/extern_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/external_sd/android/data/iGO_Maps"

Stergeti " ; " punct si virgula din fata has_secondary_root si android_secondary_root_path. Iar in loc de "external_sd" trebuie sa scrieti denumirea cardului sau numarul lui de exemplu "1234-5678". Salvati sys.txt in telefon. Urmati pasii de instalare de la primul punct. 

https://drive.google.com/file/d/1Skz8hMlvQRyWcSIUfyVArKii-TODKsxU/view?usp=drivesdk

Drumuri bune colegi.

Editat de masteriasi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum


  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.