Sari la conținut
Mario Bandit

Marian si ,, motocicliștii iadului ,,

Recommended Posts

Buna seara .  Marian va aduce la cunostinta o situatie deloc placuta unde nu intodeauna vorba dulce e soluția , daca va vedeti deranjați de asfel de indivizi nu ezitați sa apelați la autoritati , chiar si de mai multe ori daca e nevoie .... 

 

Citez : 

 

Numele meu este Marian Tabac  .Lucrez pentru o firmă de transport spaniolă. 
În ziua de 17-06-2018  mă aflam în repaus săptămânal , fiind parcat cu camionul în Centrul rutier din apropierea localității Fronton,Touluse.
În jurul orei 15 câțiva indivizi cu motociclete au intrat în parcare și au început să facă un fel de concurs, , facând mult zgomot cauză din care nu puteam să mă odihnesc. După mai bine de două ore  de  zgomot produs de aceștia în jurul orei 17:30 împreună cu alt coleg am încercat să comunic cu unul din ei ,în aparență copil,dar ne-am lovit de un refuz categoric de comunicare continuat cu insulte,drept pentru care am considerat că   putem filma cu telefonul  si chema poliția pentru a lua măsurile necesare.Imediat au apărut și alți indivizi deranjați de faptul că filmam si am fost deposedat prin forță de telefon.Văzând ca  sunt superior numeric am încercat să mă îndepărtez de ei dar am fost ajuns din urmă și lovit cu bestialitate, la fel și colegul care a reușit să filmeze .Imediat ei au fugit iar colegul a chemat poliția,aceasta fiind prezenta dupa 5 minute in zonă.Am fost trimis de urgență la Spitalul din Touluse pentru ingrijiri medicale,unde am fost diagnosticat cu fractură zigomatică si multiple leziuni ale feții,ochiului drept (tot ce a fost vizibil de către medicul legist în urmatoarea zi).
 Dupa  eveniment am fost adus de urgență in Spania de catre firma angajatoare.Am fost internat in Spitalul Juan XXIII din Tarragona și operat in ziuade 28-06-2018,externarea fiind in  02-07-2018.În prezent sunt in concediu medical cu revizie periodica la spital. 

 

Tot-odata,  daca printre cei care citesc se afla careva care  erea in parcare si a fost martor il puteti ajuta pe Marian cu o declaratie la [email protected] 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum


  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×

Important Information

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.