Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Salut tuturor!

Locuiesc in Germania de mai bine de 5 ani, aici mi-am facut si studiile, iar un unchi mai indepartat ma tot indruma sa-mi iau un camion de 3.5 T si sa incep sa fac aici in Germania transport.
Eu am incercat pe cat posibil sa ma documentez, dar parerea mea este ca tot sfatul celor cu experiente sunt folositoare!
Deci, revenind,

As dori sa stiu cam cat este plata pe km? ( Firma fiind in Germania cu tot cu taxe,impozite,asigurare  etc.etc, la zi, cu sofer vorbitor de limba germana la grad  avansat)
M-ar interesa cam cu cat as ramane eu in mana, avand in vedere ca doresc sa achizitionez in rate un Fiat Ducato nou ( circa 27.000€ din cate m-am documentat plata intre 3-5 ani, circa 6-800€ luna).
Unii spun ca nu iau mai mult de 0.38, altii imi spun ca daca e firma in Germania si esti vorbitor de limba incepi cu minim 0,50.
Rog pe cei care sunt in domeniu si sunt in cunostiinta de cauza sa-mi ofere si mie informatiile pe care le-am cerut si cateva sfaturi/indrumari. (sunt mereu bine venite!)

Multumesc!

P.S: imi cer scuze ca am facut off-topic aici, chiar nu stiam unde sa postez, daca nu este in zona potrivita rog sa nu se inchida/stearga topicul ci doar sa fie mutat,

multumesc frumos!


 

Editat de Andi23
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Salut..tu doresti un sfat de la cineva care ar avea o firma pe germania si care isi desfasoara activitatea tot acolo...ii intrebi pe cei care au firme in Ro .Poate o fi cineva ...dar dupa mine majoritatea au firme in tara..cu sediul..se aplica diferit de la tara la tara...La ce intrebi tu eu zic ca cel mai mult conteaza sa ai de munca...iti trebuie un beneficiar bun...apoi..fiind si vorbitor de germana eu zic ca iti este mult mai usor sa rasfoiesti anunturile din germania si sa observi ce preturi se ofera acolo..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.