Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PUNCTE DE INTERES (POI)


albert_303

Postări Recomandate

  • Members

Super offtopic

Poate imi explica vreun M sau Sm sau admin de ce e asa importanta varsta si localitatea.Are ceva daca postez din laponia si am 199 de ani?Daca vrei sa dai o informatie nu cred ca e necesar sa te uiti la profil.Acesta este un  forum si nu banca si nici tahograf in care sa te loghezi cu datele personale.

Daca se conidera ca este asa mare nevoie de aceasta date sa se modifice structura iar inregistrarea membrilor sa fie facuta doar dupa verficarea diagramelor,cardurilor,permiselor de conducere,cartilor de identitate,licentelor,discurilor de frana,cmr-urilor etc

Are vreo importanta ca am 15 ani sau 69?Sau daca sunt din Tulcea sau Viseu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

  Te ascunzi de cineva ? Ti-e rusine cu varsta pe care o ai si vrei sa pari mai tanar sau mai batran ? Este fairplay fata de ceilalti membrii ai forumului sa ai varsta si o localitate la profil.Nu ti-a cerut nimeni sa iti pui varsta reala  ,dar macar cat de cat apropiata.De se sa le pui la profil ? Ti-am mai spus acest lucru de 5 ori pana acum si vad ca tot nu intelegi. Atunci cand cineva doreste sa stie cat de cat cam cu cine sta de vorba face un simplu click pe numele tau si isi cam face o idee.Astfel nu te mai intreaba toata lumea de unde esti si cati ani ai. Atunci cand intrii pe un forum si ceri sa fi ajutat ori ceri anumite pareri sau sfaturi este normal ca cei care te ajuta sa stie cat de cat cu cine stau de vorba.

  Acest forum este un inceput si se va continua cu un club,care speram sa fie gata cat de curand, dar vad ca ne straduim sa facem ceva pentru voi, soferii profesionisti , iar unii dintre voi vin cu tot felul de idei (de genul "de ce soferii.ro si nu www.soferii.ro" ,"De ce sa dam fabuloasa suma de 9 lei cand ar trebui sa le primim gratis" etc.) ,dar cand este sa ajute da bir cu fugitii. De ce soferii romani isi au soarta pe care o au ? pentru ca nu sunt uniti,pentru ca asteapta doar sa primeasca nu sa si ofere ,pentru ca au doar idei nu solidaritate.

P.S. "OFF TOPIC : completeaza te rog varsta la profil Multumesc !" ii era adresat lui albert_303, care este mai nou pe forum si nu stie cum este mersul pe acest forum.Iarasi te-ai bagat ca musca in lapte ;).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • 2 years later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • Members

Igo Primo Poi

 

Tutorial de instalare.

Se descarca Poi-ul dorit,se deschide cu Win Rar si se extrage folderul userdata.Conectati GPS-ul,tableta sau telefonul la calculator si cautati folderul "PRIMO" sau "IGO",depinde cum il aveti,apoi deschideti folderul "CONTENT" si cautati folderul "USERDATA",daca nu il aveti,copiati aici(in content) folderul userdata rezultat din arhiva.Daca folderul "USERDATA" exista deja,il deschideti si veti gasi doua foldere:"POI" si "USERICON".Astfel..,copiati din folderul userdata rezultat din arhiva,continutul din folderul "poi" in folderul "poi" din GPS/Telefon/Tableta si continutul din "usericon"  in "usericon" din GPS/Telefon/Tableta.Asta-i tot!
Porniti navigatia si mergeti la Setari-Setari harta-Marcatori locatii si bifati poi-uri-le care vreti,apoi iesiti.
 
Screenshot_2015_02_15_15_37_39.png Screenshot_2015_02_15_15_45_23.png Screenshot_2015_02_15_15_49_27.png Screenshot_2015_02_15_15_50_10.png 
 
Waberer's pack contine toate punctele de alimentare obligatorie date de la firma,sediul din Romania,Budapesta,Movar,parcarile din Ashford-Anglia si Calais-Franta.Punctele de alimentare au iconita galbena iar sediile si parcarile iconita albastra.

Au fost testate si functioneaza pe Igo Primo,atat pe GPS(Win CE6),cat si pe Android(KK 4.4.4),ambele pe rezolutia 800-480.
 
Poi Truck Toll pack:Poi Truck Toll.rar - 1.36 MB
Screenshot_2015_02_16_13_34_32.png Screenshot_2015_02_16_13_39_38.png Screenshot_2015_02_16_13_42_21.png Screenshot_2015_02_16_13_44_25.png
 
Truck Toll Pack contine; Toll Collect Terminal
                                        Go Maut System
                                        Toll Gate Camera
                                        Toll Gate Maut
                                        ViaToll
                                        Eurovignette
                                        Toll Ticket Switzerland
                                        Truck Toll Gates
                                        GB-M6toll/GB-M6 Toll Free Exits
                                         INT-Toll Gates in Western Europe
                                        Punto Blu
                                        Myto/eMyto
                                        PL-Toll
                                        Portagens
                                       Camere CNADR
Au fost testate si functioneaza pe Igo Primo,atat pe GPS(Win CE6),cat si pe Android(KK 4.4.4),ambele pe rezolutia 800-480.
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.