Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GRUPO J .CARRION Spania -Romania


Postări Recomandate

  • Members

Salut pe toți colegii! Am vb astăzi cu cei de la Carrion cj si mi-au spus ca angajează soferi, eu nu am multă experienţă pe comunitate, caut un coleg care are experienţă sa lucram in echipaj, vb engleza si spaniola am 35 ani cu bun simt din IL, daca doreste cineva sa mergem împreună. 0721769518 Aurel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Radu Mihai, mai pune dopu ca te agiți degeaba. Eu am lucrat la carrion și am făcut mai mult decât i-dk-e. Asa ca și informație. Nu vreau sa îți demonstrez ție ce știu și ce nu știu. Cat privește informațiile tale eronate poți sa ți le păstrezi ca asa ar fii mai bine.

Mai sus scrii ca se garantează 1500+salar pe tara adică aprox 1750. Nu eu sunt cel care scrie baliverne. Eu când m-am angajat la carrion am venit pe 8 cenți direct titular. 6 iau începători și 7 dacă ai mai condus. La proba nu e obligatoriu sa îți mărească salariul. Dacă vii învățăcel nicu îți va spune ca după 9 luni poți fii titular. Acum nu cred ca e o perioada bătută în cuie.

Dacă mai vrei informații despre carrion poți sa îmi dai un pm și o sa îți răspund.

PS: vad ca tu speli la varza mai mult decât mine pe forumul asta. Asta referitor la tocitul tastelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Lucrez la Carrion si pot sa va spun urmatoarele:se garanteaza la titular 1500€ cu tot cu salariul de pe tara,adica 940 lei net;daca lucrezi la simplu,daca depasesti14500 km pe luna mai primesti9centi pe km depasiti,la echipaj primeste 8centi pe km,care depasesc 16000km;sofer 2 porneste de la 6-7 centi pe km +940 lei depinde,de experienta si dupa fiecare contract poate da proba pt marire.Tin sa mentionez,ca am venit cu camionul acasa si dupa2 saptamani m-au sunat sa merg la treaba,daca ai probleme sau pur si simplu vrei sa stai mai mult acasa vb la Cluj sau Barcelona si poti sta fara probleme asta daca esti serios bineinteles(nu ai,faci probleme)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Salutare! daca are nevoie cineva de un coleg? ,,mentionez ca am lucrat un an pe comunitate,, dupa data din 25 iulie sunt dispus sa merg,,va multumesc! as prefera un coleg care lucreaza deja la aceasta firma,, sunt din iasi ,nr meu 0745585840,, sunt o persoana curata cu bun simt ,,nefumator,va multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Dragi colegi si conducatori profesionisti, ma dresez dvs, cu respect si loialitate fata de aceasta meserie care este calcata in picioare tot mai mult, si totodata, cu marea atentionare asupra companiei de transport  J.Carrion din Spania care este de fapt aceeasi companie Carrion Expedition de la Cluj Napoca; un surogat al companiei mama, care nu face altceva decat sa intinda capcana celor aflati in necunostinta de cauza si sa ademeneasca soferii romani cu diferite promisiuni. Toata experienta traita de mine este reala, iar informatiile pe care vreau sa le expun, sunt 100% reale.    J.Carrion este o "caracatita" la capul careia se afla mafia spaniola in colaborare cu cea romana; va spun acestea, deoarece compania are baze in mai multe orase din Spania, cum ar fi: Barcelona, Almeria, Madrid, Sevilia, Valencia, Granada...etc..., tocmai pentru ca autoritatile sa nu mai poata urmari activitatea lor. Mai nou, soferii spanioli s-au retras datorita faptului caruia, J.Carrion si-a deschis o noua baza cu sediul social in Romania, la Cluj Napoca si care este condusa de un anumit Dumitru, mafiot colaborator, care trimite din Romania "carnea de tun". Aici se afla marea afacere; soferii spanioli au fost inlocuiti cu cei romani, pentru ca acestia accepta un salariu mizer, sunt usor de pacalit, iar la statul roman darile sunt mai ieftine si impozitele sau taxele pentru camioane sunt injumatatite. Cca. 1000 de camioane au fost aduse pe rand in Romania si inmatriculate la Cluj, tocmai ca cifra afacerii sa creasca ulterior. La asa-zisele preselectii de la Cluj, sunt selectati mai mult cei din mediul rural, mai putin invatati; soferii versati si cu experienta sunt respinsi din prima, exact tocmai pt ceea ce va spuneam, sa le fie cat mai convenabil de manevrat. La bazele spaniole, se afla oamenii lui Dumitru, care sub masca unor buni dispeceri, ei sunt de fapt niste translatori care sunt pusi sa dea comenzi rapide, ieftine si amenintatoare, care sa aduca multi bani la bugetul companiei si care sa transforme conducatorul profesionist intr-un camicatze. Astfel sunt incalcate orice principii: se trece peste program, se curseaza cu magnetul pe cutia de viteze, se fac diverse cabotaje prin Franta, iar pauzele de odihna zilnice si saptamanale, aproape nu exista. Toate regulile sunt incalcate pentru grandioasa imbogatire de peste noapte.

..........URMEAZA............

Flyboard ce ai vrut sa dai de inteles prin asta "se fac diverse cabotaje prin Franta" , sa stii ca tare m-ar interesa, am patit ceva care n-as povesti pe forum, in Franta se intampla multe :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut colegii, daca are cineva nevoie de un coleg, sofer 2, sunt disponibil la orice ora. Nu am fost pe comunitate de aceea caut coleg. Sunt din constanta, am 37 ani, nu fumez, cu bun simt, am ce+de de 3 ani, atestate valabile. nr. meu 0724083909

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
deci sa inteleg ca se angajeaza la j. carrion?

am un prieten care are experienta pe comunitate de 14 ani, eu nu am experienta.

Din cate am inteles salariul este 3000 E pe cabina la care se adauga salariul din Romania.

Nu mai crede toate balivernele. Fa calculul la maxim 18000 de km pe luna (daca ai noroc) înmulțit cu 6,7,8 centi. Depinde de tine cu cat te angajezi si cât de repede te urca nicu in grad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mai baieti sa gagicute sau soferii de wecheend nu stiu cum sa va spun dar ce spunea soferu ala ca coleg nui pot spune ca nu lucram la aceias firma dar deocamdata firma pe ardeal ca corectitudine ca j carrion nu o sa gasiti si eu lucrez in cadrul firmei e al 4an si povestile de parcare sau bisericute is multe acuma nici biserica nu e carrionu ca fiecare firma are politica ei asa ca sa fim seriosi ce firme mai platesc 2000de euro poate alti soferii eau 2000euro dar pe 2lunii ....:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Descarcarile in pauza zilnica , nerecuperarile pauzelor saptamanale reduse si alte minuni din astea intra tot in aia 2 mi ?

De acea sta guardia civil la poarta la stef / sdf si soferii cuminti in camión ?

Ia vedeti cum scapati de puscarie , au schimbat spaniolii placa , manipularile tahografului , falsul si uz de fals trec a fi delict , caz penal si puscarie .

citez :

Antes de manipular el tacógrafo, piénsatelo dos o tres veces

La Fiscalía General del Estado no está dispuesta a “andarse con chiquitas” y está decidida a perseguir por la vía penal a todos los conductores profesionales que manipulen el tacógrafo.

Lo que antes era solo una falta administrativa, penada por 500 euros y la retirada de 6 puntos de carné, supone ahora el inicio de un procedimiento penal contra el conductor castigado con pena de prisión.

La última sentencia, del Juzgado de lo Penal de Pontevedra, condena a un camionero a seis meses de prisión y 1.200 euros de multa por alterar el mecanismo del tacógrafo con un imán.

El tacógrafo que llevan todos los camiones y autobuses es algo así como la caja negra de aviones y trenes. Registra los kilómetros recorridos, las paradas, la velocidad a la que circula el vehículo y determinadas actuaciones del conductor. Su manipulación, por supuesto, está totalmente prohibida, dado que el objeto es engañar sobre los tiempos de conducción y parada que tienen que hacer los conductores y la velocidad a la que circula el vehículo. La sanción administrativa ha consistido tradicionalmente en 500 euros para la empresa titular del vehículo y la pérdida de seis puntos para el conductor. Pero como vienen denunciando las agrupaciones de Tráfico de la Guardia Civil, a determinados transportistas –sobre todo a las grandes empresas de transporte de alimentos frescos y mensajería–, les compensa “jugársela” por ser la multa un mal menor, comparado con el riesgo de perder el servicio.

En este contexto, la Fiscalía General de Seguridad Vial viene elaborando informes anuales en los que destaca que la manipulación del tacógrafo, contemplado en la normativa administrativa de Transporte por Carretera, constituye asimismo un delito de falsedad tipificado en los artículos 392 y 390.1 del Código Penal. No se trata de un cambio normativo, sino de un nuevo criterio de interpretación que propone la Fiscalía General del Estado para perseguir la manipulación del tacógrafo.

La tesis de la Fiscalía parte del hecho que mencionábamos anteriormente: el objetivo de la manipulación del tacógrafo es alterar el registro de velocidad real o mutar la realidad de los tiempos de conducción y descanso para que quede reflejado que se conduce a una velocidad inferior o que parezca que el vehículo está parado, cuando realmente está en conducción. Se crea así un documento nuevo, previamente inexistente, con datos totalmente ficticios, constituible de delito penal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da lucrez intradevar se fac angajarii sau sau angajat cu 6-7centi la km sofer 2sau ajutor dar nu a stat nimeni mai mult de un sezon sau doua pe pe centi astia dupacare eau trecut cu drepturii egale sau mai bine zis la toti care au venit pe 6-7 centi ninimu de km a fost de 19-21de mii fiecare are dreptul la alegere dacati convine stai daca nu cauti alceva nu te obliga nimeni asa ca nu descurajati soferii ca fiecare avem problemele noastre sau sa intaleg ca sunt soferii care fac meseria asta de placere si fac o cursa odata la 8 luni si si atunci lasa camionu in parcare pe calea borsului si fuge acasa :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.