Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GRUPO J .CARRION Spania -Romania


Postări Recomandate

  • 4 weeks later...
  • Members

Colegutule sima.amis daca esti amabil,ne poti spune de ce subliniezi si specifici ca plecarea se face cu autocarul si nu cu avionul?Pai daca vrei sa pleci cu avionul mergi nene si ia-ti bilet la avion,fii sigur ca nici pe cel de autocar nu-l deconteaza firma Carrion......sau te astepti sa-ti dea si un bonus ca pleci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Bună ziua !! Țin sa precizez ca cel care a deschis acest subiect este în necunoscuta de cauza ,firma JCarrion este o firma mare și se tine de cuvânt așa Cum ți sa promis ,eu am făcut 11.000 de km și mi s-au dat banii căre mi sau zis.Gura șoferilor prin parcare e mare ,mai bine sa nu le băgăm în seama .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Țuțule, soferii nu pleaca de bunăvoie. Subliniez asta pentru ca la angajare ti se spune ca transportul e cu avionul. Iar daca asta ti-e mentalitatea, imi pare rau dar nu vreau sa fiu colegut cu tine. Daca promiti ceva tine-te de cuvant, sau cum se zice pe romaneste, daca mananci un kk mananca-l pana la capat.

Ciuboo, pe ce luna ai facut tu 11000 de km? Pe septembrie? Eu vorbeam de km pe luna asta. Iar daca 4 colegi iti spun acelasi lucru nu cred ca mai e barfa de parcare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Va salut colegii. Sima.amis are dreptate. Toti "ajutorii" indiferent ca sunt pe 6-7-8 centi trebuie sa accepte pe luna octombrie urmatoarele: km parcursi pana la data cand ajunge in baza maxim 15-16 ale lunii + 150 euro+ salariul din tara daca nu accepti asta ti se platesc km pana atunci si salariu in tara si pleci acasa cu autobuzul. Daca accepti sa muncesti pe gratis pana la 1 noiembrie, de atunci se schimba treaba zic ei. Totul revine la normal. Ideea este ca ei vor ca toti "ajutorii" sa munceasca pe 150 euro pana la 1 noiembrie sau pleaca acasa.

Ce pot sa zic decat ca este urat din partea lor. Rusineee!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Normal soferul 2 e platit la km. Asa ca el e platit doar pe km ce ia facut pana saptamana asta si pe restul lunii pana la 1 noiembrie ia 150 de euro. Kilometrii efectuati in perioada ~10.10.2014-01.11.2014 ne mai fiind platiti. Adica o sa faci o munca semivoluntara pentru unchiu carrion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

degeaba Mario,din cate stiu eu carrion procedeaza la fel ca si alte grupuri mari ca alde jost/kurt beier/wetron/lea trans etc care si fac firme mici in ro deci cu angajare pe ro si te subinchiriaza la alti "monstri" de pe UE.Practic tu nu ai aproape nici un avantaj acolo esti inchiriat/"vandut" altora dar pe tara de obicei se platesc darile.Singura "portita" ar fi doar cererea in instanta a diurnei respective care difera de la zona la zona sau stat la stat si care din cate stiu eu este platita de catre angajatorul din ro care ia niste bani de pe urma ta.Asa ca...ramane "ca n tren"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Nu stie colegu nimeni nimic. Toti care am fost in ultima perioada la interviu la ei primim acelas raspuns. Da s-au dat drumul la angajarii, dar nu avem camione disponibile momentan. Va avem in vedere daca a-ti fost la interviu, va sunam noi sau reveniti cu telefon. Eu am sunat pe numarul domnului Dumitru dar nu ami raspunde el ci o secretara acum o luna si ceva inainte sa ajung la interviu am avut norocul sa raspunda domnul DUmitru la telefon care mi-a comunicat ca daca titularul cu care vreau sa vin are experienta care o sustine ar fii bine sa vin cu bagajele la cluj ca ma si angajeaza. Dar se pare ca acum nu mai este valabila vb asta. Nu avem nimic de facut decat sa asteptam ca alceva nu putem face. Daca cumva e cineva care a plecat dupa 1 Noiembrie sa dea un semn pe aici!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut,inca nu a plecat nimeni colegi!!!eu am lucrat la ei pana in mai si l-am sunat pe Alexandru baiatul Domnului Dumitru sa ma reangajeze si mi-a spus ca ma trecut pe lista si cu prima ocazie ma cheama,nu se stie nimic sigur,orcum luna asta noiembrie ar trebui...au adus camioane noi si pana le inscrie dureaza,daca aflu ceva va informez...Drumuri bunee

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegii. Carrionu a trimis o gramada de masini noi la inscris in Romania. Aici depinde cum ai noroc si in ce perioada suni. Se ruleaza foarte multi soferi. Am vorbit cu colegi care au stat si 7 zile la hotel asteptand masina libera au fost si zile cand am vazut 30-40 de masini libere in baza.Eu sunt la al doilea mandat si am stat la hotel doar o noapte. Depinde de perioada...

Vreau sa mai adaug ca Transportes J Carrion ma surprins placut prin a.mi platii toti km efectuati luna trecuta , chiar daca m.au sunat si mi.au dat de ales in a pleca acasa pe data de 14 oct sau a ramane alaturi de titular pana pe 31 si sa.mi dea doar 150 euro pentru alea 2 saptamani indiferent de km facuti. Astazi s.au bagat banii si mi sau platit toti cei 16000 km efectuati iar titularul a fost platit la zile lucrate pentru ca asa iesea mai bine(43,3euro pe ziix32 de zile fata de 16000x0.08centi)...si un mic sfat pentru colegii care vor sa lucreze aici:incercati in decembrie,cand multa lume pleaca acasa poate aveti noroc. stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.