Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Truck Ierbac Suceava & Euroscan .


Postări Recomandate

  • 1 month later...
  • Members

      Bai  OLDTRUCKER, trebuia sa te faci prozator ca vad ca le ai. Ti-a luat mult timp pina ai gasit acele fraze pe unde le-ai cautat ??  ;D ;D ;D  Nu stiu cum scrii de mana , ca pe tastatura le ai.. ;D ;D ;D  Concluzie : cu scrisul le ai , dar cu condusul unui camion,cititul hartii sau GPS-ului si cu actele necesare la bordul unui camion cred ca esti in "PLOP".  Si nui mai vorbi de rau pe toti ca nu esti tu "PIATRA DE BISERICA".                                                                             

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

      Moisii valerica , GiosifBC ,gradinariu.alex ,  cum se face ca voi a-ti intrat pe acest forum numai pentru acest subiect ?  Cum se face ca in tot ceace postati aduceti omagii firmelor si patronilor vostri ( daca o fi asa )?  Cum se face ca in ceace scrieti , de parca sunteti vorbiti , dati cu pietre in cine are curajul sa spuna lucrurilor pe nume , avand de comentat la unison fata de aceeas persoana ?

 

      Moisii valerica !  Nu avem relatie de ,,bai" intre noi !!!  Tu fa jocul fratilor Placinta (daca nu cumva esti dintre ei)  si urmareste  sa nu fii urmarit ! S-ar putea ca multi dintre voi sa va treziti la o realitate crunta . 

    Oricum nu ne putem compara , nici ca nivel intelectual , nici ca nivel profesional , nici ca  si conditie umana , nici ca nimic!  Eu am meteahna de a nu face pereche unora ca voi !  Ar ansemna sa ma degradez , sa-mi autoflagelez constiinta lucru ce voua va lipseste .

    Tare sunt curios daca am fi fata in fata a-ti avea atata tupeu !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • Members

Nu s-a mai scris nimic pe aici și lucrurile au rămas moarte sau s-au schimbat.

Eu am fost la SC Truk Ierbac SRL și nu mi s-a părut un coșmar cum se plâng unii pe aici.

Că se trăgea de șoferi, așa cred că este la orice firmă la care am fost (foi de concediu până în vis...).

Eu am fost pe un dezastru de mașină, un iveco cursor 430 care avea bordul pârlit și retarderul nu mergea. Mergeam pe decompresor într-o veselie...

În rest nu au fost probleme. Transportul în Belgia și retur era gratuit, banii ajungeau pe card la timp, dacă mai cereai ceva înainte îi primeai de la Dl. Plăcintă.

Că au fost câțiva colegii care au bușit mașinile prin pasaje sau că mergeau pe piste de bicicliști, asta-i alceva și nu-i motiv de vorbe rele pe aici. Eu când am mers ultima dată în 2012 m-am certat cu Dl. Plăcintă că nu vroia să îmi dea un camion mai bun și câ mi-a băgat pe gât plata a 2 cauciucuri care le-a stricat învățăcelul care îl aveam cu mine.

Primea și începători prin 2011-2012 când am fost eu.

Drumuri bune colegi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...
  • 1 month later...
  • Members

Dragi colegi ,frati placinta inainte de a avea firma aceasta au fost ciobani pina unul dintre ei a descoperit america....asa au ajuns mari patroni  dar apucaturile si le-au pastrat unul eliminat  pe nume LIVIU eliminat  a  ajuns patron Fratilor cand auziti de aceasta firma fugiti ca dracu de tamie isi bat joc de oameni in ultimul hal si daca nu le convine ceva de tine te bat de-ti suna apa in cap

eliminat

 

Daca vreti relatii despre ei intrebati-ma pe mine ca va zic tot . iau plecat foarte multi soferi pentru ca ne  trateaza ca niste sclavi au foarte multe masini trase pe dreapta la garaj in belgia pentru ca nu se mai duce nimeni sa lucreze cu ei,,,pentru ei soferu e sclav mai ales dispeceru marius te trateaza de parca noi am fi ultimi oameni

respectul meu LICA.

Editat de cico_3504
ortografie,unire mesaje..
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

În cazul în care se mai uită cineva la acest topic, aveți mare grijă la firma Agromec Bosanci. Are legătură cu plăcintarii. Patronul de acolo e ca vremea, schimbător. Îți spune că îți plătește drumul apoi îți ia banii din salariu. Mă ducea cu săptămânile ca-mi da banii până m.am enervat și am plecat  acasă cu mana-n fund  La început e ok omul apoi e ..... Numai bine.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Chiar deloc. Eu sunt începător și habar nu aveam de truck ierbac până când am lucrat la Agromec. O chestie interesantă, mi-a zis un băiat din autocar, când mergeam în Belgia, că dacă merg la Plăcintă o să am bătăi de cap. Cică bătea soferii, le lua din salariu sau mai rău nu le dădea nimic. Eu fiind sigur că nu mergeam acolo eram destul de liniștit dar uite că am mușcato frumos. Eu unul nu aș mai alege firme din Suceava, deoarece cred că, toate au legătură cu Plăcintă. O zi bună.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.