Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

sall colegi in legatura cu waberesu angajarea se face pe hu ,la m ciuc se face pregatirile duminica de regula se pleaca la hu ajungeti la budapesta la garaj tot luni faceti fisa medicala la ei la garaj se pica si la fisa medicala ,sunteti cazati la pensiune la budapesta in care luni marti miercuri faceti toate actele pt angajare inclusiv rezidenta pe hu ,miercuri semnati contractu apoi coordonatoru va anunta unde mergeti pt a va intalni cu colegu pt a merge la initiere adica soferu cu care veti merge cat e nevoie 1 saptamana 2 saptamani pana va simtiti in stare sa luati masina ,salar pt inceput e 10 e pe zi plus salar baza undeva la 1058salr baza depinde de vechime etc se merge la consum 24,5 gol 0,33 tona alimentari desemnate daca alimentati in alte parte decat unde vi se da lista diferenta o platiti ,se merge la program nimeni nu va spune sa puneti magnetu ,masini f bune dotate cu toate aparatele,transport asigurat salar e la gici deoarece daca aveti supraconsum platiti aici toata lumea ca waberes nu plateste Nu se face tranzit pe elvetia f rar curse pe elvetia ,daca loviti masina nu vise imputa ,salar intra pe data de 10 inclusiv banii pe km sii deconturi parcari,nu au echipaje,NUMA AVETI GRIJA CU INE PICATI LA INITIERE CA MULTI CIOBENII SAU AJUNS SOFERII PE LA WABERES SAU EURO UNIO TRANS UNDE VISE FACE ANGAJAREA ,se castiga bn si la ei dar doar cei ce suventioneaza si papagali au curse bune,in fiecare luna de pe data de 10 incep demisile la wab vin 4o de soferii pleaca 60 e flux continu la ei numa bn

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se da 43 de intrebari din care trebuie sa raspundeti la cel putin jumatate intrebari . Intrebari din carnet tyr .acte ce trebuie sa aveti cu voi, programul de lucru , fara intrebari mecanica si prim ajutor, va puteti inspira si de la colegi dar e m-ai bine sa si invatati . Acum condusul in curte 40 metri inainte apoi curba la stanga de 90 grade - inainte300 m -curba la stanga 90 grade ,mers 250 m inainte apoi mers inapoi 50 m -mers inainte inca 100 m apoi fasci stanga intr-un sens giratoriu improvozat din cauciucurii -mers 250m inainte apoi o parcare de 45 grade pe partea soferului iesi din ea faci stanga si ajungi de unde ai plecat...Volvo cu 6 viteze din care o sa folositi doar 3 . Am avut un coleg care a pus experienta din burta si care a parcat cam in 10 min. din multe incercari si a fost admis deci e foame mare de soferi la ei....La telefon cere sa ai experienta cand vorbesti cu ei , spui ca ai si la ce firma ai lucrat si te cheama sa dai proba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Bun asa ,, Marcel ,, dupa cand ajungi la încărcat / descărcat iei un fular ceva iti infasori mana , o pui la piept si ceri ajutorul printre soferi , s-o găsii unu sa te ajute , nu ? Dupa ai tu timp sa inveti , cândva .......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca mai e pe aici cineva care a fost sau este angajat la waberer ,as ruga sa mi se raspunda la cate-va intrebari.

Am citit pe aici ca trebuie sa ai experienta minim 6 luni , ma intereseaza trebuie sa am carnetu de minim 6 luni cu cat C+E ? sau cum se procedeaza?

Eu am permisu cu b de 5 ani iar cat C de 3 luni iar cat C+E de 1 luna, oare am sanse sa ma angajeze ?

I-am sunat si la telefon mia zis doar ca trebuie sa am 6luni exp intern sau international, si eu iam zis ca am 6 luni exp intern (iti dai seama ca am mintit) si a zis sa vin la interviu. Daca stie cineva, e posibil sa am probleme acolo ?

Am inteles ca interviul consta in proba scrisa 30 intrebari cu timpii de conducere, si te intreaba date despre camion lungime inaltime etc ( aici nu ma pricep si daca poate cineva sa imi spuna si mie datele despre camion sa am habar cand ma intreaba), iar harta la care te pune ,este decat harta geografica si tu trebuie sa stie pederos pozitia fiecare tari/oras? sau e harta normala care e gradata si scrie toate detaliile pe ea sa te poti orienta ?

Iar proba practica, se da doar cu cap tractor sau camion +remorca? daca e ultima varianta banuiesc ca e destul de grea parcarea cu spatele mai ales ca nu esti obisnuit cu lungimea remorcii. Am inteles ca te pune o parcare cu spatele spre stanga la 45 grade, cred ca initial mergi in fata sa ai o pozitie buna iar pe urma virezi la maxim dreapta si dai in spate ,in timp ce remorca prinde pe directie tragi usor spre stanga si esti foarte atent in oglinzi (asa imi imaginez eu ca ar fi) ar fi super sa ma lamureasca cineva si din punctul acesta de vedere.

Iar despre cazier, am inteles ca trebuie si cazier judiciar si cazier auto, dar eu nu am vazut cazier auto pana acum si nustiu deunde se elibereaza, cine stie rog sa-mi comunice.

Voiam sa mai intreb cu cardul de sanatate european cum mai e acum ? trebuie sa-l ai la angajare ? eu am facut cerere ptr card dar astept de 2 saptamani sa vina acasa si inca nu a venit, deci inteleg ca dureaza destul de mult procedura si e valabil doar pe la sfarsitul lui august ca atat am platit. Iar daca nu reusesc sa ma angajez pana atunci trebuie sa solicit alt card de sanatate ? si mai dureaza iar 3-4 saptamani pana vine....daca ma poate lamuri cineva,multumesc frumos si astept raspunsurile voastre. Sanatate la toata lumea !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

salut, mai este cineva care a trecut de teste si asteapta sa fie chemat la curs?

mie mi sa zis ca e posibil sa inceapa un curs pe 18 august 2014 si voi fi anuntat prin SMS, dar daca nu a venit mesajul pina acuma, nu prea cred ca mai am vreo sansa sa incep cursul din 18 august 2014

voi aveti ceva noutati?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.