Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Hartltrans Romania - Timisoara


Postări Recomandate

  • Members

Pareri despre ce?
Eu lucrez la ei si e totul foarte ok

 

Pentru incepatori este foarte ok. Nimeni nu te baga in seama daca nu ai experienta in schimb ei iti ofera sansa sa prinzi experienta chiar daca banii sunt putini. 

Editat de cico_3504
unit comentariile
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

CristianBodil, esti deja la ei? Spuneai mai sus ca pleci pe 1-2 mai...Asteptam pareri.

 

 

da lucrez deja la ei. acum plec pe 8 ca a fost cu 1 mai restrictii si nu au reusit sa aduca mai multi colegi acasa. In privinta firmei: salariul mic 600 e pentru sofer b , sofer a primeste intr 7-8 ec pe km(dar nu va asteptati sa faceti 20000 ca asta fac doar unii cu $$$ ) ai sansa sa devii sofer a de la 2 saptamani daca te descurci cu acte si altele, e o firma unde stai sa treaca timpul si sa poti invata ceva SINGUR , nu am inteles nici acum cum altii au stat aici 2-5 ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se face absolut toata europa si foartemulte nationale ceea ce nu e un lucru rau mai putin Elvetia. Da se respecta programul nu te obliga nimeni sa mergi nai mult decat programul de condus pe care il ai sau programul camionului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si eu vroiam sa intreb asta Mario, dar mi-ai luat-o inainte :-))))

Acesta este un termen inventat de baietii care se plictisesc, cred ca se refera la cele 21 de ore de munca in echipaj.

Ia zi prietene cu "programul camionului", daca tu si colegul tau ramaneti la un hotel dupa 21 ore de munca si vine altcineva sa preia camionul sa il duca mai departe, ce se intampla? S-a terminat programul camionului? :-) Nu se mai poate misca camionul? :-)

Editat de Phraeudian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

va salut colegii....am o nelamurire poate va ti mai intalnit cu aceasta problema.....am facut fisa medicala si avizul psihologic pe hartltrans exact cum era si mailu la care am trimis cv-u.....si acum dupa o saptamana dupa ce am trimis si dosaru....mi au spus ce i de acolo ca dosarul trebuia trimis la hartlcrew nu la hartltrans....si cica sa astept sa l recupereze de la colegii lor....este vre o problema in legatura cu fisa medicala sau avizul psihologic? si in principal cu dosarul sau sa l mai trimit o data pe hartl crew?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu inteleg, ai trimis dosarul la adresa veche (str. Constantin Brancusi) ei avand noul sediu pe str. Simion Barnutiu? La fisa medicala te referi la ce scrie in coltul din dreapta unde scrie "Catre Unitatea......."? Cel mai bine trebuia sa spui la clinica unde ai facut analizele sa treaca  A.R.R.  in locul firmei, era valabila si pentru alte firme in cazul in care nu se finaliza colaborarea cu Hartl. Sper ca nu ai trimis originalele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am trimis la adresa Simion Barnutiu nr 29....dar cu numele de Hartl Trans nu cu numele Hartl Crew....nu bineinteles ca n am trimis originalele....am sunat acum jumatate de ora si mi a spus ca a recuperat dosarul ce i de la Hartl Crew de la colegii lor de la Hartl Trans....ii aceeasi firma cu mai multe filiale denumiri habar n am....cert e ca sa recuperat dosarul acum astept sa ma sune....iar cu fisa medicala da eu am scris catre societatea Hartl Trans

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Voi ati trimis intai Cv-ul si ati asteptat confirmare sau ati trimis toate actele si ati asteptat telefonul lor ???

Eu unu am trimis cv-ul si mi a venit confirmare cu actele necesare angajarii am facut actele si le am trimis si m au sunat dupa ca saptamana viitoare e posibil sa ma sune pe luni si sa fiu joi la timisoara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

     Eu am trimis actele scanate pe e-mail.ul lor in afara de acel card european de sanatate pe care pot sa il rezolv cu o asigurare medicala privata pe 2/3 luni,in schimb nu stiu nimic de acele carduri BCR...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.