Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Invertoare curent 12v/24v?


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

Bun invertorul tau dar cred ca ii prea mare, ma refer la cei 2000w, ma gandeam la unul de 300-400w, caci o statie o pui la bricheta de 12v, un incarcator de tel, un gps, un detector la fel, pui o tripla si le-ai rezolvat, si nu cred ca le folosesti toate odata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Bun este si invertorul original de la Renault Magnum  (Bosch) 24 v - 12 v cu doua iesiri de 10 amperi .  Pentru alimentat lap top am un invertor Hann & Hann  12/24v cu iesiri multiple 22v;20v; 18v ;16v; 12v;10v; 9v  - foarte bun si a costat 32 euro in Germania

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Iaca aci reductoarehttp://www.artero.ro/Categori ... toare.html mai ieftine nu gasesti decat de 2A cu 61 ronhttp://www.statieradio.com/subcatego ... -0.html.Si eu trebuie sa-mi cumpar ca am si statia si cd-ul doar pe o baterie si mi-o termina ....daca nu se consuma din amandoua deodata .Drumuri bune  ! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

eu cautam invertor auto de 12v sau 24v sau chiar ambele, care sa transforme curentul de la baterie in curent de 220v , sa ajunga la maxim 400w cam cat as avea eu nevoie, pe adresele care le-ai trimis nu exista asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
:( :scuze s-a dat din una in altasi ne-am indepartat de subiect.http://www.shopu.ro/invertoare-auto-c-24_40.htmlsau la real-selgros sant cam de la 70 ron in sushttp://www.cmall.ro/auto/invertoare-auto.html stiu ca erau cu avertizare [cand se termina bateria da alarma sa mai pornesti motorul] :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 years later...
  • Members

alegere invertor

2 intrebari, ambele in ceea ce priveste consumul bateriei:

1.   IN : 12v sau 24v?  (cineva spunea ca ala de 12 v iti descarca prima baterie si ca nu mai poti sa pornesti camionul pe urma)

2.  100, 300, 500, 1000 W?  (are importanta cati w are invertorul daca nu ai conectat niciun consumator in el sau problema consumului bateriei apare doar dupa conectarea unui consumator, proportional cu nivelul de consum al aparatului conectat la invertor)

Editat de Yeti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu am luat un invertor 12/24V de 300W. Lucrez pe cap tractor MAN si am prize de 12 respectiv 24V normal ca iti trebuie adaptor de bricheta. Am si bricheta de 24V/120W (asta are siguranta pe ea de 10A). Chiar daca am sa plictisesc poate ajuta si pe altii .... invertorul are siguranta de 30A.... deci daca mufez direct in bricheta.... la un scurt ar arde siguranta brichetei.... (aia obisnuita de o stie toata lumea direct in tablou). Am vaga impresie ca celelalte de 12/24V sunt pe direct ca eu nu am gasit corespondenta pe schema tabloului (m-am uitat preventiv in caz de nevoie....) asa ca am luat un adaptor  http://www.truckshopsrl.ro/ADAPTOR-PRIZA-MICRO-PRIZA-BRICHETA-AUTO-12A-INTARITE_p2369 in care am pus o tripla (https://www.pieseauto.ro/diverse-accesorii-auto/priza-auto-tripla-carpoint-12v-1a-max-120w-cu-1536816964.html) si am schimbat siguranta de 10A (adica imi este mult mai usor sa o schimb pe asta in caz de nevoie).

Raspuns la intrebarile tale:

1. Am in bord un buton (avand bateria desenata) care se aprinde si in acelasi timp tiuie astfel ma anunta sa pornesc motorul. Asta s-a intampat doar acum recent intr-un wek.... in principiu periodic ii mai dau o cheie..

2. Puterea lui .... parerea mea este ca mai mult de 300W nu ai nevoie..... si indiferent ca ai sau nu consumator in priza.... o data pornit deci functioneaza... adica bateria o utilizeaza...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Comerciant

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.