Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Q-DOZ


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • 3 weeks later...
  • Members

colegii am facut decontul,cand am venit in tara dupa 2 luni aveam 1500 euro pe card+salariul pe o luna pe tara 777lei,dupa o sapt mi s-au mai bagat 700 euro + salariul pe a 2 luna(inca 777lei), cred ca sunt un caz fericit,nu stiu ce sa va zic mai multe...nici eu nu ma asteptam sa fie asa corecti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Members

buna.am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.am vazut o gramada de comentariii cum ca nar fi platitoare aceasta firma q-doz...a fost cineva la ei cu cap tractor?sau doar la soferi angajati nu lea dat banii?.am si eu un cap tractor si asi vrea un contract pe comunitate pentru asta va intreb daca ma puteti ajuta si pe mine.va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

firma asta e chiar asa de tepara ??????va e frica de o femeie??/ cum sa nu iti dea bani munciti ???de unde este diurna 33 euro ,,,diurna minima este 35 euro ,,,eu ca un om matur gandesc asa ,,,daca nu imi primesc bani mei fac ravagi,,,dar ravagi mai mari ca taifunu ,,,poate e si putina treaba pescareasca pe aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • Members

salut colegii. lucrez la firma asta de ceva vreme. sincer am avut si eu ceva problem cu bani lipsa, km in plus. m-am intors din cursa si am cerut explicatii in legatura cu banii care-mi lipseau. anumite sume lipseau din cauza amenzilor de viteza sau unele reparatii la vagoane sau la capu tractor. si eu ca si alti soferi am mai atins o oglinda sau an agatat prelata si am fost de accord sa mi se retina banii (cine strica plateste) e regula in orice firma. in situatiile in care am avut km in plus si mi sau retinut banii am cerut sa se verifice din vina cui am km in plus a mea sau a firmei. (nu mereu soferul e vinovat) dar in cazurile in care am avut dreptate si mi sau retinut banii dintr-o greseala mi-am primt banii inapoi. de ceva vreme in firma a venit un nou director care e olandez care a venit cu idei noi si reguli noi. o sa mai postez sa vedem ce schimbari va face acest director.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Ma sunat si pe mine astazi o domnisoara de la firma aceasta dar ma intrebat de experienta pe extern ceea ce eu nu am,am experienta doar pe bascula intern si mi-a zis sa gasesc un sofer cu experienta sa mearga cu mine la firma sa ma invete,dar n-am pe cine gasi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

salut colegi,am lucrat 2 sezoane la aceasta firma primul sezon mi-am luat banii la alt doilea sezon am luat numai pe 1 luna jumate mai au sa-mi dea pe 11 zile dar nu mi se mai raspunde la telefon nu este o firma de incredere ,dar fiecare face ce vrea ,sunt cateva persoane care pur si simplu isi bate joc de soferi si noi si vechi,suntem multi care au cu ei conflicte cu banii trebuie rezolvata problema intr-un fel nu trebuiesc lasati asa isi vor bate joc de noi in continuare si de noi cei care am fost acolo ,si cei care sunt acolo dar si cei care vor sa lucreze la ei .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am aplicat la ei la mişto. Is curios cât de disperaţi îi is. Is curios dacă îmi vor trimite contractul de muncă pe emailul avocatului meu. Apropo! Mă puteţi ajuta careva cu un contract tip de la ei sa grăbim puţin treaba?!

Evident, nu am nici un interes în datele personale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare ! Am fost contactat de o domnisoara vorbareata, Bianca parca. Mi-au spus asa:

salariu pentru incepatori pana la 6 luni vechime - 1050 ron + 35 eur diurna pe zi + 10 eur/100km pentru ce depaseste 12.000 km

intre 6luni si 1 an diurna creste la 38,5 eur/zi si peste 1 an, 40 eur/zi + 10 eur/100km la ce depaseste 12.000km.

I-am spus ca imi fac niste calcule si o sun eu. Nu stiu ce sa fac. Sunt in dubii dupa ce am citit atatea lucruri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
...Nu stiu ce sa fac. Sunt in dubii dupa ce am citit atatea lucruri.

In aceeasi situatie sunt si eu dupa ce am citit ce scrie pe aici!

Pe mine m-a contactat (joi 28 august) un domn (nu i-am retinut numele) in urma unui anunt pus de mine pe net, fara a aplica eu la ei si dupa discutia telefonica mi-au trimis mesaj cu actele pe care sa le fac si sa le trimit pe mail pentru angajare. Pentru ca vineri 5 sept sa plec la masina. Dar acuma nu stiu ce sa fac ca numai de a o lua in basca n-am chef!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.