Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

FIRME TRANSPORT PERSOANE TELEORMAN


qazqazqwerty

Postări Recomandate

  • Members

TRANSLOC PREST ALEXANDRIA - transportul local si curse in afara orasului - salarii intre 800-1000 lei, programul era ceva de genul 1 cursa  dimineata, 1 cursa dupa-amiaza si 1 cursa seara

TRANSVALADY SRL - ALEXANDRIA-GIURGIU, in principal, mai sunt si curse de NASTURELU, BRAGADIRU-BUJORU, NENCIULESTI, LISA - salariul, incepand de la 1000 lei, program 6 zile munca si 1 zi liber, asta daca nu pleaca din colegi prin excursii sau alte cele. Cel putin asa era ca program cand am lucrat eu la el, 2007-2009. Mai nou are oameni pusi la capat de linie si controlor pe traseu, pe langa spionii pe care-i mai arunca prin masini.  :D

FLORINTRANS SRL - ALEXANDRIA-ROSIORI - asociat cu un patron din Rosiori PE TRANSCAR SRL;  ALEXANDRIA-BUCURESTI aici nu ma pot pronunta in privinta salariilor, stiu doar ca soferii spun ca le da 500-600 lei fiindca mai fac ei pana la 2000 lei, iar de programul de lucru stiu ca dimineata duc niste fete pe la croitorii (unii dintre ei, in functie de capatul de linie), mai fac curse pana dupa amiaza, dupa care se retrag cu fetele de la croitorie catre casa. Nea Florica are si dumnealui o cumnata pe care o trimite controloare.

LILTRANS SRL (Rosiori de Vede) - diverse curse (Maldaieni, Ciolanesti, Dobrotesti etc.) in afara orasului cat si o cursa de interior (Gara-Bariera). Din auzite stiu ca la el ar fi salariul brut egal cu netul, adica 1500 lei, iar ca program nu cunosc detalii. Are camere montate in cateva masini si controlori pe traseu.

ALLEGRO si MILLENIUM TRANS - ALEXANDRIA-BUCURESTI -stiu de la unul din baieti ca se lucreaza 2 cu 2 zile, 2 sau 3 curse/zi, iar el zicea ca are 80 lei/zi, dar e destul de greu de intrat la ei fiindca sunt numai soferi vechi. Au si ei controale destule pe traseu.

ATLASSIB - de astia nu mai stiu absolut nimic, doar ca la o cursa, sa zicem, ALEXANDRIA-BUCURESTI te ia controlul sigur, poate chiar de doua ori.

Daca  mai stiti si voi altii, va rog, postati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.