Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Vand tahograf digital Siemens 1381 si Toll Colect


vmerdan

Postări Recomandate

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Si eu stiu la ce foloseste Toll Colectul,dar mai stiu si ca este proprietatea BAG ului si se folseste numai cu aprobare de la ei,nu se poate transmite de la o masina la alta,de aceea ma mir pentru ca e prima data cand aflu ca cineva vinde asa ceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din cate stiu eu se foloseste pentru taxare automata a autostrazii in Germania sau Europa, mai multe detalii nu stiu.

Ceva stii tu!Numai ca aparatul pentru ,,taxarea automata a autostrazii" nu poate fi folosit pe alta masina ,sau pe alta firma.Aparatele tale nu sunt transmisibile.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ok, dac zice-ti ca nu pot fi folosite sau montate le vand la pret de piese :) poate cineva are nevoie de anumite subansamble.

2 x Toll Collect = 100 lei

                                                                                                                                                                        Iti doresc succes la vinzare,cu toate ca ma indoiesc ca vei reusi sa le vinzi.Totodata te rog sa intri in legalitate si sa iti completezi corect si complet datele de profil pe forum.Asa prevede regulamentul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cum sa intre in legalitate cand el vinde lucruri(probabil furate de pe camioanele europei) pe acest site, chiar sub nasucul vostru finut,si asta nu de azi sau de ieri,ba ii mai dati si sfaturi in loc sa-l stergeti automat ??? >:(                                                                                                      Ca sa poti face o asemenea afirmatie trebuie sa ai dovezi!Vrei cumva ca cei care fac anunturi in aceasta sectiune sa posteze si  actele de provenienta?Sau vrei sa starnesti valuri doar, pe aici ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mai baieti, ce va aprindeti asa !?, stati sa va zi istoria aparatelor, sunt un impatimit la electronicelor iar intr-o duminica printre vechituri am vazut aceste aparata si le-am cumparat( cand le-ma cumparat am crezut ca sunt radiouri sau statii emisie receptie) apoi dupa documentari am vazut ca sunt pentru taxare autostrazi si am zis ca poate are cineva nevoie de asa ceva si le-am pus pe forum. Daca credeti ca ca deranjeaza prea tare puteti sa stergeti anunutul ca oricum nu pierd nimica.O seara placuta si durmuri bune tuturor. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pe mine nu ma deranjat ai fost simpatic si chiar m am distrat ca ai fost pe faza si ai scazut rapid pretul,dar gandeste ca daca cineva nu stie ca aparatul nu este transmisibil ,il monteaza cum stie el pe masina si intra cu el in germania risca sa fie arestat in cel mai scurt timp,nu cred ca te ai simti bine cand ar veni sa ti ceara explicatii, in rest numai de bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din ce am reusit sa aflu si sa sa inteleg din germana, un astfel de aparat nu se poate instala  ca si un casetofon trebuie sa mai ai si antena gps si inca  ceva senzori si de activat nu il poti activa numai la ei (reprezentanta sau cum s-or numi) + ca trebuie sa fi cu firma in baza lor de date iar la sfarsit de luna iti trimit factura aferenta folosirii autostrazii.Asa ca mai mult pentru piese, cine stie ce componente precise si rare are inauntru care pot fi utilizare in alte domenii.Sa auzim de bine ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Exact nu se poate folosi de la o masina la alta, un hot prost mai mult distruge. Asa mi s-a intimplat mie cu unul care tot asa, a furat statia, tahograful si a crezut ca face ceva si cu aparatul acela. Bine ca nu corespunde thograful de il vizi cu al meu ca veneam peste tine. Apropo sa stii ca se poate si depista dupa serie, deci nu ai ce sa cauti tu cu obiectul respectiv daca nu esti proprietar. Asa ca mare grija. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.