Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

este necesar certificat ?


costined

Postări Recomandate

  • Members

am o nelamurire, daca am lucrat la o firma cu contract de munca, dupa un an mi-am dat demisia (din motive personale),am lucrat un an la alta firma pe 3,5 to si acum ma intorc iar pe camion  la firma de la care am plecat imi trebuie foaie de concediu pentru  perioada cand nu am lucrat pe camion?

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cum sa iei foaie de concediu pe 1 an de zile?Daca in acordul de incetare a contractului de munca cu firma unde ai condus auto cu MMA 3,5 T nu este specificat tipul de masina pe care ai lucrat,trebuie sa mergi la notariat si sa dai declaratie pe proprie raspundere ca in perioada respectiva nu ai condus masini care sa intre sub incidenta reg 561.S-a mai discutat asta aici pe forum!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

MULTUMESC PT RASPUNS,LA MINE IN CONTRACTUL ACTUAL,CHIAR DACA CONDUC 3,5 SCRIE SOFER MARE TONAJ,ASTA INSEAMNA CA TREBUIE SA MERG LA NOTAR SA DAU DECLARATIE CA DE CAND AM PLECAT DE PE CAMION NU AM CONDUS PESTE 3,5 T? SI FIRMA LA CARE MA INTORC SA IMI DEA FOAIE DE CONCEDIU  PE CE PERIOADA,28 ZILE SAU TOATA PERIOADA ?                                                                                                  Exces de caps.Atentie!Nu are cum sa iti dea foaie de concediu,din moment ce pleci si cu contractul de munca asupra ta.Este declaratia ta legalizata.Nu are treaba firma la care te angajezi cu  ce ai facut inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cum te sfatuiesc eu sa procedezi , asa cum sa mai spus mergi la notar si dai o declaratie din care sa rezulte ca nu ai condus autovehicole cu MMA mai mari de 3,5t, pe o perioada de ...eu spun ca nu ai nimic de pierduc chiar daca apare acolo 30 de zile in loc de 28 cum e prevazut in lege , si declaratia s-o ai asupra ta cand pleci la drum ,pt un eventual control , nu s-o lasi la firma ...pt daca iti va fi solicitat contractu de munca sau ma rog legitimatia  , nu prea se impaca foaia de concediu cu data angajari , angajatoru nu are de unde sa stie ce ai condus tu inainte cu 10 zile de a incepe munca la el ....acum tu fa cum crezi ,dar eu in locul tau declaratia notariala as

pastrao asupra mea ...si sa ai grija cu datele calendaristice ce apar in declaratie ,sa nu fie eliberata declaratia pe 12 si tu pleci in cursa pe 15 de ex.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

ATENTIE,,,,,,,,,,,,declaratia pe propia raspundere la control are valoare 0

La angajare se da o declaratie pe propia raspundere in care se precizeaza ca nu ai condus in ultimile 28 zile si saptamana in curs .Pe baza declaratiei cordonatorul de transport iti elibereaza FOAIE DE ACTIVITATI .

In fata legi pt uz de fals ramane soferul,cordonatorul de transport fiind absorbit de orce vina el avand declaratia pe propia raspundere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut.O metoda mai simpla este ca in adeverinta de activitate eliberata de firma la care te-ai angajat  sa bifeze casuta cu alte activitati sau era disponibil.Firma angajatoare este in regula si soferul la fel.Ungurii au controlat saptamina trecuta un coleg angajat de 5 zile si nu au avut obiectii.Drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

poti folosi 28 diagrame complectate pe spate si sa ai contractu de munca in original (sau legitimatie). Acuma am un sofer in cursa scoala n-eu oprit baietii la prima diagrama si a fost totul ok. Nu au cerut diagramele numa contractu care l-au verificat sa fie introdus la ei in baza de date.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Declaratie la notar dai,daca nu ai lucrat nicaieri in ultimul timp,somaj,etc. Cel mai simplu te duci la firma de la care ai plecat si ceri foaie de concediu pana in ziua cand ai plecat. Trebuie sa se 'pupe' cu cea la firma la care te-ai angajat. Ambele sa aiba o perioada de 28 zile . asa cred ca este cel mai simplu !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...
  • Members

Salut urmeaza sa incep munca pe camion , de 2 luni stau acasa , nu am mai lucrat pe camion , contractul de munca incepe pe 4 ian , au zis ca imi cauta incarcare daca ma cheama pe 6 sa incarc si sa bag cardu , ce trebuie sa fac sa nu iau amenzi ? , plec din romania incarcat spre comunitate ...mai trebuie declaratie notariala sau altceva? Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.