Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MAN F2000 26 464


ady_sm

Postări Recomandate

  • Members

Salut !

Fac scoala pe un camion similar , mi se pare prea complicat modul in care se schimba vitezele  , in rest este superb :) . Poate doreste un coleg s ama ajute sa inteleg  mai bine cum este treaba cu schimbatul .

Asfalt uscat si drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Probabil se refera la schimbatul gamei prin bataie...pierzi ceva timp nu e ca la una cu buton...cat despre tir, superb si cat mai multi km fara incidente...de curiozitate cati km are?:D

Corect ...... cu remmorca atasata plec cu a 3a de pe loc  , inca nu am inteles rolul acelei clapete de pe schimbator  si cum s ao folosesc in mod corect . cine are mai multe cunostinte  il rog sa-mi explice . Multumesc .

PS .. dupa 2,5 ani d emers doar pe MB Sprinter .. se poate spune ca sunt obisnuit cu "masinile mici "  ;D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

nu am mai mers de mult pe asa ceva, dar daca nu ma insel, ai 2 seturi de 4 viteze, unul mic, de la care treci la cel de "croaziera" prin bataie/impingere spre stanga. Revenirea la viteze mici bataie spre stanga. Nu e greu sau complicat, miscarea se invata usor.... despre clapeta de pe schimbator, o folosesti cand ai ambreiajul apasat, si... nu stiu cum sa iti explic, treci de la mic la mare in cadrul unei viteze... e ca si cum desi esti intr-a 2-a, masina se misca de parca ai fi intr-a 4-a. poate ai prins la masinile mici, cu cutie automata, optiunea de "sport" ceva de genul, cred. Oricum, incearca si o sa intelegi efectul. Simpatic LEUTZUL. Ideal ar fi sa faci rost de o carte tehnica, ca sa te lamuresti cu tot bordul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • Members

Salutare colegi ,imi cer scuze ca nu am prea venit pe aici dar , mi se facuse dor de LEUTZ si vroiam desigur sa il cunoasca toti , ce va sa pun despre el. Acum este in Africa , a fost dat la vanzare in urma cu mai bine de 1 an jumate si pe atunci avea undeva la 900 000 km . a avut cartile tehnice dar eu nu sunt am fost chiar ata de curios incat sa incerc si sa incep sa cunosc mecania si lucrurile mai amanuntite despre camioane pentru ca sunt mai "necopt" la cap inca la cei 22 de ani ai mei .

Da are cutia de viteze cu 2 seturi de 4 viteze asa cum spunea si Radu tiberiu mai sus iar motorul era modificat la 520 de "LEI" adica CV . Era camionul pe care lucra tatal meu si cu care am trecut destul de multe lucruri si multi km prin Italia .

O sa mai pun poze sa vedeti despre LEUTZU meu daca vreti :)

13012010252.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.