Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

despre firma Reining


Postări Recomandate

  • Members

colegul dorel 75, eu am gasit in ziar anunt, cum ca o firma de recrutare angajeaza soferi pentru Ungaria, am trimis C.V, iar a doua zii am fost sunat de o domnisoara.Am dat un interviu telefonic in limba maghiara, m-au intrebat in ce tari am umblat, si cam atat.

M-a pus sa-i trimit actele prin e-mail, iar dupa cam 2 ore m-a sunat si m-a intrebat daca as fii dispus sa plec pana in Budapesta la proba de lucru, i-am spus ca nu pot sa merg, si a spus ca nu-i nici o problema ca prin data de 11 februarie o sa pot sa dau proba de lucru in Mures.Acuma astept sa vedem poate poate am noroc.

Colegu cico_3504 mersi pentru video, vad ca au multe dafuri  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 years later...
  • 2 months later...
  • Members
 Reining Transport GMBH

Sofer profesionist C + E Germania

Career level:Entry (0-2 years)

Spoken languages :German, English

Job Address(es) :BUNDE

Gross salary / month

 1400 - 2180 €


Un viitor angajat trebuie sa prezinte interes spre a comunica, a pune in practica metode eficiente de condus si de manevrarea a marfurilor.

Cerinte:

- Categoria C+E
- Experienta pe comunitate de minim un AN
- Limba Engleza sau Germana (un minim in scris si vorbit)
- Experienta cu tandem este apreciata
- Toate actele sa fie valabile (cazier judiciar, carduri)
- Cod 95

Daca doriti sa faceti parte intr-o echipa internationala si serioasa, va oferim:

- Salariul de baza brut este 1400 euro plus diurna de 38 euro pe zi lucratoare. Salariul se calculeaza proportional cu zilele lucrate. Suma maxima este 2180 euro, daca se lucreaza 30 zile. 

- Contract de munca pe un AN in Germania, cu posibilitate de extindere pe perioada nedeterminata
- Program de lucru: 6/2 saptamani libere sau 9/3 saptamani libere
- Transport general in tari precum: Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Italia, Olanda
- Trei baze cu masini de spalat si dusuri
- Se plateste o suma de saptezecisicinci de euro pentru un transport, daca se lucreaza in program de 6/2 sau osutadouazecisicinci de euro in program de 9/3

Descrierea companiei                                                                                                                                                      Reining Transport are o vasta experienta in transport si detine peste 300 de camioane de volum (road trains), cu o capacitate de 38 de Euro paleti. Vehiculele sunt echipate cu prelate culisante si sunt potrivite pentru transportul de marfuri ambalate. Caracteristica speciala a companiei este un management European de vest.

 

Anuntul e de pe BestJobs.Am vorbit eu cu ei anul trecut,dar nu cu astia din Romania ci in Germania.  Au tandemuri(95% dintre camioane) si au transpalet la camioane.Soferul incarca si descarca,dar sunt marfuri usoare,In general hartie igienica si altele de genul asta.  Am sustinut un interviu in engleza cu un domn de acolo,ajutat uneori si de o domnisoara care vorbea romaneste,dar nu am ajuns la un consens.Angajarea era pe Germania parca pe 1400euro + diurna.Intai mi-au zis ca e pentru Dusseldorf, dar apoi au zis ca de fapt camioanele se vor prelua de la Groningen.Au oferit 250euro pentru transport RO-NL.   Am refuzat oferta lor deoarece nu am autocar direct spre Olanda, iar cu masina proprie ma costa peste 300euro doar combustibilul si vignetele.

 
Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu unul nici nu o mai aduceam in actualitate...crezi ca 1400 euro brut...deci vreo 1040 net..in mina sunt bani buni pentru meseria de sofer..?? miramas...Arunca si ei pastila ca impreuna cu diurna vei ajunge la maxim 2180...adica 38x30zile=1140 +1040 salariul net...Sincer i-as ignora direct..fara nici o problema..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Multumesc pentru informatii colegii,dar din anunt nu-mi miroase bine, citez,, suma maxima este 2180 euro,daca se lucreaza 30 de zile'' .De cand un sofer poate lucra 30 de zile din 30, doar daca se mai practica si alte activitati.In concluzie nici salariul pe care-l afiseaza nu ai cum sa-l castigi. Se cauta doar forta de munca cat mai ieftina ,un neamt nu ar lucra niciodata in conditiile date. Drumuri bune sa aveti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.